Valborg då!

Ja idag ska jag vara med älsklingen tror faktiskt inte att vi ska dricka idag. Och så ska man ju vara med lilla Tessan också ska bli nice;) Igår blev det att åka till helena widell för dom skulle träna charm:) alltid lika kul o se framstegen:) sen blev det hem till älsklingen åka in till stan o handla lite och efter det hämta upp tessan  för hon skulle överaska danne men icke sa nicke hon kunde ju inte va tyst om att hon var där haha!

Imorgon ska jag åka o provrida ninja  en häst som dom ville att jag skulle hjälpa till med.. det är tydligen en kanon häst:)


Why?! hmm it`s over now!

älskar mina små pärlor mathias o zita! ni finns där jämt när jag behöver er!

Hmm..

Jahop det avr ett tag sen man skrev:P Igår så var jag i stallet en sväng på dan var ute o gick med charm i typ 1½ timme:) han är så underbar! sen kom älsklingen hem o sa att vi skulle till norrköping o handla så då var det bara att ta på sej o åka! sen när vi kom in till stan hämtade vi danne. Men tessan kunde inte hänga med:@ :P sen när vi väl var i norrköping så ringde jag tessan o sa att jag ville att hon skulle sova här o då gjorde hon det!:D Tessan du är underbar!

Idag så gick jag upp vid halv 8 för att då gå upp till stallet borsta charm o lasta sen åka iväg på träningen!:) det gick faktiskt jätte bra för dom:D Helena widell som dom tränar för har världens finaste häst..gaahh faann vad jag vill ha den!


allstå seriöst så jävla löjligt! Nej men jag kom på en grej jag ska be min syster o skicka grejer som du retar dej på! HAHAHAHAHA!

Jag älskar MIN Mathias massor bara så ni vet:)