22 maj.

Torsdag:
vi var o firade pappa han har ju fyllt! fick grillat:D mys! men matte har ju lyckats blivit förkyld! så vim åkte hem tidihgt  o köpte glass och hade mys kväll hos mamma! sen så kom lilla bella:D kul att vara med henne:) sen gick jag o älskling hem o kolla på film o hade massor med mys:)

Fredag:
idag då? idag blir det att åka ut till kinna! rida min älskling igor! vi skulle nog hoppa lite idag tror jag:) NICE NICE!
vi ska sova där ute hela helgen:P nee nu ska vi åka hade!

bye bye

haha lite mupp bilder från igår!
syns det att ja o kwvin är sykon eller?:P hahahhahah

                          

20 maj.

i måndags hade jag o älsklingen en hemma dag:) myyys!

Tisdag:
följde med colllan på träning:) tiffy red hon:) dom var jätte duktiga:) vatten hindret ser ju grymt kul ut:D
sen när vi kom hem igen tog vi in hästarna o jag pussa massor på lilla igor:) han fick vila för det blev så sent.
men han fick massa kärlek:)

Onsdag:
Idag så åkte vi ut till stallet vid 1. tog in igor o borsta han för han såg ut som en lerpöl hela han haha! men tror han tyckte det va mys med en lång borst:p red han en sväng på banan ! det var ös i hesten idag:P haha han är bara för fin lilla älsklingen!
Babe o jag åkte hem från stallet vi halv nio på kvällen:p så nu sitter vi o myser i en varsin soffa ska väl vidare mot sängen snart:P imorgon bär det ju av ut till pappa:) han har fyllt så vi ska fira han:) nice nice..
på fredag blir det att hoppa igor lite:) hoppas som gör något med igor imorgon som jag sa åt dom haha så han inte är överpigg på fredag:P


nee nu ropar sängen på mig! bye bye!





Igor<3

15 maj

Livet leker o nattis är grymt lycklig:D

idag har vi varit i stallet som vanlig:P red tiffy på en runda:D sen red jag igor i padocken:D viiiilll haa igor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! han är grymt underbar att rida!!!!!!!!!!

jaja lycklig är jag iaf:D o nu ska jag sova för det blir jobb imorgon!!


bye bye!

11 maj.

guud min helg har varit slitsam men helt underbar!!!

9/5

Gick upp 8.30 på morgonen:O det avr ju inte igår man gjorde haha! åkte ut till kinna. när vi kom dit tog jag o collan in Igor och kolla linade honom:) sen efter det tog vi in cidny och Tiffy!:) sen gjorde vi iordning hästarna för en ridtur. började i padocken för att hitta tiffys "knappar" hon är en väldigt frammåt dam men ändå känslig och väldigt rolig att rida! vi red en väldigt lång tur i skogen o sen ner till sjön o så:) jätte fint är det där ute:)
sen kom vi hem släpa ut hästarna i hagen! sen blev det mat:) mums:) efter det tog vi in livia "huggormen" som jag döpt henne till hehe! collan red henne! syns verkligen att dom två kommer bra överens! efter det blev det att åka hem!
åkte hem o hälsa på pappa en sväng sen hem till mamma:) vi våga inte åka hem för vi var så trötta så vi skulle somnat så fort vi kom innanför dörren!:P så blev att vara hos mamma till 9 sen åkte vi hem o slockna vi 22:P haha!

10/5

vi gick upp tidigt men den dagen var inte lika rolig att vakan till:P den dagen hade med sig en sju helvetes träningsvärk:(:P
åkte ut till stallet..tog in cindy och tiffy det första vi gjorde:P sen var det sadla o ut o rida:P när jag satte mig på tiffy så skreek jag ajajaj haha! hade så ont i röven! kinna  grava så hon nästan tjöt!!! ahha! men iväg kom jag:P vi red ut igen:) myyys! efter en bra stund kom vi hem! då tog vi in molly o hon fick sig ett super bad haha! sen tog vi in igor och livia! igor fick sig en mys borstning! skulle rida han men så blev det inte som tur var för pappa ringde o ville ha bilen precis när kollan hade börjat rida livia:P så då åkte vi hem! hem o slappa i soffan sen sängen ! mys;P va vakna till halv fyra! uscha!

11/5

Idag ahr det bara varit en slapp dag!:) mysigt! snart börjar ballar av stål:) sen är det bara tagga tills imorgon o få mer träningsvärk:)



byebye!




                                                                                                                         
                                                                Igor!                                Tiffy!                            Livia!

 
                                                                                                                                                                     
                                                                     den lilla är Molly!                        Cindy!


7 maj:D grattis älskling!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det älsklingens födelse dag hurra hurra hurra<3

idag har jag o zita varit på äventyr:) sen åkte vi hem o städa sen kom mamma svenne emelie o kevin och fika:) mys pys!
efter det kom niclas o lina med tårta:D gott som fään!
när niclas o lina skulle gå kom min blondin bella:) hon roffa åt sig tårta sen laga jag mat o det åt hon med;P hahha! nu sitter vi o kollar på hockey o väntar på hanna! matte o bella sitter o skriker i soffan! haha vilka nords! nee då! eller joo! muppar e dom iaf!

neeeeeeeeeeeeee nu är det segt o sitta o skriva men hörs!


bye bye!

onsdag 6/5

jahop då har man varit slarvig som vanligt;)
händer inte mycket ändå förutom att jobba!
igår var ju emelie o patrik här o kolla på film nice nice:)o emelie sov här:)

i söndags så ålte vi till k-holm för att köpa en säng stomme:) den är kanon fin:) men när vi kom hem så var våran madrass för liten!! då har dom lagt ut fel mått:O men det blev ju ikea dagen efter för att köpa nya madrasser:D så jag va ju inte ledsen för de;)




snart kommer allt skit inom mig o komma ut! jag lovar jag kommer inte sköta det snyggt o det kommer inte blir så kul efteråt! men det är sånt man får ta! orkar verkligen inte h¨lla allt inom mig! det blir för mycket.....
vill lämna nästan allt mitt gamla o ta nya tag i livet o absolut inte gör samma misstag!
det är sjukt vad det gör med en själv..... hörs!

byebye