Måndag.

Lördagen blev helt jätte kul:) var as mycket folk här haha lite mycket kackel sådär:P haha men var hemma hos hanna först o ahde det mys med ljus o så eftersom man skulle släcka allt i en timme:) det avr faktiskt jätte mysigt. sen bar det av ner till stan:) blev att gå till lilla först där jag mötte min älskling:D fick massa pussar:) sen gick vi till picaso men där kom inte alla in men vi som kom in stanna där:) efter picaso gick ajg o johanna o hämta hennes hundar:) sen ner på stan o möta micka bella jocke o robin:) sen hem o på efterfest o det kan man ju säga vad man vill om:) men kul kväll iaf!:)

Igår avr det en riktig tjockis dag:) var inte bakis:) haha nice för mig:) mötte babe tidigt så vi gick o köpte pizza till mig patrik hanna babe o bella.) det var gott . sen åkte patrik o bella hem så jag hanna o matte intog mys position i soffan:) MYS! sen åkte matte ut till sin far o jag o hanna låg o slappa. sen la vi oss i sängen o kolla på fredag den 13.e:D sen somna vi.

Idag ska jag o babe åka hem:) mys mys:)

nee nu ska jag göra något kul:) bilder från helgen kommer på bilddagboken:)

bye bye!



Äntligen lördag:)

Fredag. började med jobb vilket var en väldigt slitsam dag:P sen när jag ahde stängt så kom mamma o dom o hämta mej så då bar det av till k-holm o fira danne där var alla utom bella:P mys pys!  kollade på lets dance och ahde mys:) MAGNUS VANN:D:D sen gick jag o babe o la oss:)

Idag då:D PARTEY!!!!  först så satt vi ute hos niclas o hade jätte mys:) jag mimmi micka o tova kolla på marley o jag! hur bra som helst! o hur mycket tårar som helst! tog också ölite mupp bilder som jag kommer lägga upp:P

nee om man ska korka upp!:D

bye bye!

         





            

Torsdag.

Då var det trosdag:) ännu en jobb dag klar:D hur bra som helst..har inte så mycket att skriva förutom att imorgon lämnar vi nrk efter jag ahr slutat :) mamma är jätte snäll och skjutsar oss:) så blir det att träffa mimmi imorgon ute på landet:P
nee nu ska jag ta o duscha..

skriver mer imorgon. bye bye

Tisdag och lycklig=D

Idag har varit en bra dag:) Min moster ringde mig vid tolv idag o fråga om jag kunde komma ner direkt o jobba:D o klart jag gjorde. blir jobb hela veckan lång:) bra med lite extra pengar:) efter det så åkte jag ner till stan o träffa mimmi först när hon var påväg till bussen nice med en liten kortis:) sen så blev det att träffa resten av tjejorna:) gick till coffee house där micka , Ronja ,Bella , jonna och Lotte var:) nice nice. blev inte så längde där men han o prata lite med folket:) efter en stund gick vi vidare till ica o handlade sen tog jag bella o ronja bussen hem:) blev att laga mat mumma:D var as hungrig.

Imorgon blir det jobba igen:) 10-18. skönt skönt.


Vi får hålla alla tummar vi har:D hoppas hoppas:D:D



bye bye nu ska jag mysa



                                          .

........

Då drar den här måndagen mot sitt slut då.
kan säga att denna dag har rent ut sagt varit skit. förstår mig inte på folk alltså.
kollade nyss på Desperate housewives hur bra som helst ju:O händer massa kul nu.

imorgon kanske det blir jobb? får väl hoppas det iaf nice med lite pengar!

nee nu e det ballar av stål läge att kolla på det:) hur kul som helst haha!

nattinatti alla!

Måndag.

har bara lite att säga, ni är patetiska små odjur..haha! alla skrattar åt er.

nu är jag o matte sams:D<3

Då var helgen avklarad:)

Fredag: gick jag o babe hem till mia min moster för att jessica skulle ha fest så tänkte hålla mia sällskap:)
Drack vin och satt o babbla som fan och jag brukar inte tycka om vin men det vinet var grymt gott:) efter ett tag kom totte som jag inte träffat sen ajg gick i sexan o det är ett tag sen asa trevligt. sen kom mimmi jocke o robin också snacka om familje träff haha! sen gick vi hem o jaa.........

Lördag: vaknade av kevin kl 9 på morgonen så då gick vi o mata änderna:P haha! mewn mys som bara den i vår vädret.
sen så gick vi hem o hämtade bilen och åkte till jula mamma o svenne skulle shoppa:) efter det åkte vi hem igen o där kom pappsen och hämta mig:) Åkte hem dit och började grilla:D hur kanon gott som helst. senare på kvällen gick ajg pappa o gunilla till willys och köpte godis i mängder! mumms. sen var det bara hem o slänga sig i soffan och ligga i systers knä o mysa:) tack alla för en jätte mysig kväll.


Söndag: Idag vakna jag runt 10:) skönt att gå upp tidigt faktiskt. åkte hem från pappa runt 1. Näe vi kom hem blev det att gå till jessica o fira henne med familjen sen gick vi hem o här sitter jag o gör inte något. kanske sksriver mer sen när dagen har gått.







Torsdag.

Idag var jag o hanna jätte duktiga:D pratade med johanna på msn o sa att vi skulle gå en långis med bella, då tyckte hon att vi skulle ta med hennes hundar med så det gjorde vi:) gick först ner till ericsson där vi hämta hennes nyckel sen gick vi hem till henne och hämta the dogs:P lilla nero och "LILLA" Milton:P haha söta hundar det där. sen gick vi bakom skf någonstans o släppte bella o nero gud så busiga dom kan vara hehe. sen efter en stund ville jag gå hem va ju dööööd efetr att ha gått. så vi gick o lämna hundarna sen hem till hanna  igen.

Bella tyckte inte om hanna idag tror jag. haha hon fick ha på sig ett koppel som man har runt näsan på henne och hon blev ju som en galen häst haha så skoj att se.

sen kom babe o hämta mig mys pys:) åkte hem till nrk o laga mat! JÄVLAR vad gott det blev bara njöt som ett litet barn som aldrig sett mat haha!

imorgon blir det nog utgång med mimmi o bella men ska vara nykter:) blir nog kul ändå har inte varit med dom så på ett tag:) se om det blir fler?

nee nu ska jag o älskling lägga oss i sängen o kolla på film;) yeeaah!;) mysa lite kanske? yesbox det ville han:)

bye bye

........

Då var vi hemma från jossan igen då:) var jätte trevligt där borta:) tror fand et är första gången man inte drack när andra gjorde:) inte en droppe faktiskt. men dom skulle ut på krogen så jag o hanna gick tillbaka hit:)

nee nu ska jag hitta på något annat.

bye bye.

Onsdag då:)

somna inte förns tidigt i morse:P jag o hanna är bra på att sitta uppe länge haha! men det var trevligt:)
Idag blir det nog att dra till jossan en sväng:) nice nice. fast blir nog i nyktert tillstånd:)
längtar faktiskt som fan till den 28.e:) ska bli jätte kul att ha alla samlade:) NICE NICE.

nee nu ska jag göra något annat.

bye bye

..........

sitter nu hos hanna i k-holm. ganska mys:) vi babblar på massor, :D hehe..
missade den rätte för rosing ida:S men bara att se på hemsidan sen haha! MÅSTE se det:P

nee om man ska vara lite social då:D

Tisdag.

oj vad länge jag sov idag. men gick ju o la mig vig sex imorse så aksnke därför:P haha.. nu ligger jag i soffan o väntar på att pälsklingen ska gå upp och gå iväg. neb hab vägrar att lyfta på sig som vanligt:P

Idag då? först ska jag sitta och vänta på ett samtal sen så kanske det bär av till k-holm:)
och ikväll är det den rätte för rosing:D hur bra som helst.

nee nu kommer jag inte på mer att skriva.

Blev också att åka till k-holm idag:) till lilla hannut. nice nice:D

bye bye

Måndag då:)

Då var det måndag:) har precis vaknat. väntar på att mathias kan vakna så vi kan gå till mamma och låna bilen så vi kan handla! idag blir det att stor handla lite:) nice nice.

ikväll börjar ballar av stål:D det lär ju vara dööö bra. men tycker faktiskt har börjat grymt bra saker på tv nu.
typ den rätte för rosing, wipeout och sanningensögonblick:D hur bra saker som helst!

nee nu ska jag ta o lyfta röven och gå o ta på mig lite:)

bye bye

Söndag idag då:)

vaknade faktiskt ganksa tidigt idag. vaknade vid tolv typ:) sen så ringde jag mamma då var det bara att göra iordning sig för att vi skulle på 4 års kalas:) lilla julia fyllde år. sen så åkte vi dit och käka kakor o massa tårta:) MUMMA:D
och nu sitter jag hemma hos mamma med min älskut:) han kom samtidigt som oss:)
nee nu kom kevin ochville mysa:9

bye bye:)

blev en fun night:D

Nu har jag o älsklingen kommit hem:) ligger i sängen o väntar på att vi ska sätta på en film o somna:P
blev riktigt nice o mys ikväll:) först va vi ju barnvakt och hundvakt åt bella. sen så kom hanna hem till min mor då var det bara att korka upp:P haha:) sen satt vi där till typ halv tre o då gick vi hem:) har faktiskt varit jätte trevligt. förutom små tråkig heter på annat håll men det förstog man väl lite. men men är iaf super nöjd över min lugna men ändå roliga lördag:)

nee nu ska jag ropa på babe så vi kan mysa ner oss här o kolla på green street hooligans 2 =D ettan var ju så jävla as nice så då lär den här med vara det:) ha det bra alla!

massor med älsk till älsk:)

bye bye

Lördag idag då:)

Då var det lördag idag:)
Idag vaknade jag när hanna ringde på dörren och skulle lämna bella:) men gudars så jobbig bella var. hon pep gick runt och skällde helt ärligt värre än våran egen hund som i vanliga fall är JOBBIG.
men efter ett bra tag lugna hon ner sig så amn kunde somna igen och gud så skönt det var:)


sen vakna jag igen vid 2 och skiulle vara hemma hos mamma kl halv 3, oopps det slutade med att vi gick vid tjugo i ist:P haha!

nu har vi käkat tacos och sitter o myser i soffan:) nu drog jag kevin i örat jävlar vad ledsen han blev haha!
håller på att ladda ner pippi åt han. alla siytter o garvar åt ahn nu jävlar vad sur ahn blir:P

nee nu ska jag blossa lite:)

skriver nog mer sen:)






Ännu tröttare idag:P

Mamma ringde vid nio imorse o sa att dom skulle komma bort:) men var ändå ganska pigg:P
dom kom bort o kevin var jobbigare än jobbigast! haha men e man lite o dum så e man:P haha!
men mamma hade ju med sig bullar:D!!! mumma!

Idag kommer hanna till nrk:) mysigt värre:) inte allt för ofta hon är här.P

nee nu ska jag ringa far o se vad han ska hitta på idag, sen ska jag slänga mig på min urmysiga baby! MYs:)

Så nu är kameran borta:D

ha en bra fredag:)

tröttis idag.

vaknade av att mamma ringde o väckte mig o va galen för att jag hade hennes tändare:P o hon var tändarlös, så det avr bara att gå upp o möta henne o kevin men sen så följde jag med mammsen hem:) nice nice. sen ba det av hem igen:) älsklingen mötte mig.
när vi kom hem så STOR städa vi:) och vet ni matte städa okcså:O
nee nu ska jag kolla på sveriges värsta bilförare!

Nu är min kamera tillsalu!


bey bye

Sveriges muppigaste pojkvän

jaa jag har ju då inte sveriges normalaste pojkvän:P fick inte sova i natt haha!
han höll bara på och dumma sig. men han var söt när han väl somna:P

jahop idag har jag varit jätte duktig:D

men men nu ska jag umgås med pälsklingen o kevin:)

bye bye

............

I lördags så blev det partey igen:) jätte trevligt:) men lite väl full kanske:P men det är väl som vanligt:)
Tack alla för en supertrevlig kväll:)

Igår var en väldigt känslosam/ångestfylld dag...men den börja med att jag gick upp ganska tidigt och han med 1 tåget fast jag hade druckit dagen innan:O helt massa chockad över mig själv:P


Tack för att ni var där när det brast för mig!!! Det var det värsta på länge! inge kul...

men men nu ska jag röka
 bye bye

..........

Jahop då var det lördag:) igår va det bara en lååång bakis dag:P haha! fyy fan både jag o hanna besökte toan o mådde inte bra:P till och emd katten spydde:P haha! Men det var riktigt kul i torsdags förutom lite saker men men:) alltid kul o hitta på bus:P haha:p

Idag då? har sovit som en gud inatt:) jag o hanna håller på att städa men jag är helt slut så tog en paus:P ahah!
sen väntas det massa folk:) nice nice:)

aja skriver kanske mer sen.

bey bye



...........

Blev lite att hitta på idag:) :) blev att gå gå till systemet och handla lite dricka:) hur nice som helst:) så nu sitter hanna och läser sin gamla dagbok för mig:) finns en del suprice i den:)  både bra och dåligt men asa spännande:)

usch fy o blä för sura människor:) nee nu ska jag o hanna sitta o bara garva hela kvällen:) MYS PYS:D

bye bye tråkisar

.......

Då har det hunnit bli torsdag o grejer...veckorna går lite fort nu tycker jag!
Det blev ingen lång promenad igår.. Blev att sitta hemma o glo på tv;) men det är skönt det med..
idag sker det nog inte mycket mer... har sovit svin dåligt i natt med:S  känns som om att jag ahr någon oro i kroppen men vet inte vad det är.. hmm aja det kan man ju få fundera på lite..

Idag hoppas jag på att min bejb kommer in till stan en sväng så man får pussas lite:) det är lite snålt med sånt nu känns det som:P hehe. men det får vi ta och ändra på tycker jag.

aja nu ska jag ta o klura ut vad som ska göras idag förutom att bara vara en slapp nattis i soffan:P haha.. thats me hur nice som helst:p


hej hopp gummi snopp:)



                                                                                    

onsdag då:)

då var det onsdag då... igår åkte jag in till hanna och marcus..lite kontakt med omvärlden:P haha
Jag o hanna skulle gå o hämta cigg hos marcus igår, så vi gick dit sen bestämde vi oss för att gå och släppa Bella så då gick vi ännu längre:P haha! Måste bara säga att Hanna gjorde min dag igår när hon ramla och GLED MED STIL:P haha. sååå nice:P
Efter vi hade släppt Bella gick vi hem då var det bara en varm o skön dusch som väntade:) så skönt så:) sen blev det bara att slappa framför tvn=)


Sov som skit inatt vaknade imorse av att jag hade tryckt in mina egna naglar i handen o satan vad det gjorde ont:S
När man ahde vaknat till lite så drog marcus till jobbet o Hanna till kolan så jag gick ut med Bella en ganska lång sväng:) så härligt i det här vädret.. blir nog samma sväng för mig o hanna sen som igår:) det ska bli skönt.
nee nu ksa jag kolla på tv.

bye bye.


           

Måndag!

Nu är det så att måndagar känns inte som min dag:P väldigt långa och tråkiga! men men man lever sig igenom dom med.
Har suttit ute på landet hela HELA dagen och nu märks det att man ska verkligehn inte flytta ut på landet utan körkort! man får fan panik av att känna att man inte kommer någonstans. Men imorgon bär det av in till stan:) om hanna kan svara på mitt mess..Eller så är det ju så att det finns ingen mottagning här ute på landet så jag kan få hennes sms:P usch.
jaja nee nu ska jag röka sen jävlas lite:P haha!

bye bye