13 December.

Ännu en helg över!!

Fredag:

Åkte med hanna o marcus till k-holm!:)
Marcus skulle ut med jobbet så blev bara jag o hanna hos dom=) nice:) Blev att kolla på idol:D o den bästa van ju HELT KLART! Blev att dricka lite också:) MASSOR med prat o dans hela kvällen!:) O så blev det ju att basta också:) nice som fään! o rulla i den lilla snön som var:p o så kom ju marcus hem också full o glad som vanligt:P aja orkar inte skriva om hela kvällen men bra va den:)

Lördag:

Jo så att man mådde ju som man förtjänar!!!
På kvällen blev det att åka till robin iaf o kolla på en tråk film:P haha! o efter det åkte vi runt hur länge som helst! marcus blev som ett barn igen o sladda hur mycke som helst haha!
sen blev det hem till dom o kolla på tv moahhaha! sen blev det nanna kudden;P

Söndag:

vakna o frös som bara den till o från hela natten:S börjar bli sjuk kanske?
Mamma kom iaf o hämta mig idag=) snäll mor:) nu ligger jag hemma i min varma o sköna säng:) med mitt BAUTA täcke=))))!



Blame it on the alcohol!  så äre!!

BYE BYE!

11 December.

Den här veckan kan man ju säga att den spenderats med Mimmi Linda och billy:) sköööningar:P haha!
eller mimmi har ju inte varit med hela tiden...men jag linda o billy har iaf varit ute o åkt bil o dampat till MAX:) men det är sån som är roooligt:P Men så kan det ju hända lite olyckor i bilar med men det löser sig fort hahahah!
Linda o Nattis fick iaf åka FIN saab!:) fin som saatan:) nee nog talat om det tror jag:P

idag är jag ju uppe med tuppen(Y) men måste packa o så för ett stycke hanna o ett stycke marcus kommer o hämtar mig sen...men har lite små ångest över att lämna min lilla zita! så får se om jag hinner ångra mig.

nee nu måste jag duscha!

Bye bye!

........

Jag antar att du var ett misstag ändå!
Men det är slut på det roliga nu;)

8 December.

hmm ska man skriva idag då?..

Igår var jag med Linda o mimmi ... vi fikade o prata skit:P hehe! sånt tjejer e väldigt bra på:)
Sen åkte Jag Linda och Billy ut o åkte bil:) niice:) o så åkte vi förbi hos billys bror där han blev tatuerad:) fin fint! blev sjukt sugen på att göra en till! är nog inte långt kvar tills jag gör en:) ska faktiskt önska mig en i julklapp av mamma:P men vi var kvar där ett tag! sen var vi väl hemma någon gång sent på natten!:P

Idag vakna jag av att pappa ringde o skulle hämta mig:) efter att ha varit med han åkte jag hem sen ner på stan med kevin:) hitta ett par byxor iaf:) nu är jag hemma...undra vad man ska hitta på för bus ikväll? hmm finns alltid något;P haha!


usch vad tråkigt väder det är ute! vill ha sommar o massa bus igen:))

förlåt!


Bye bye

6 December.

Hemma i norrköping efter en mycket bra helg:))

Torsdag:

Blev att jobba mellan 12 - 18:) efter det var det bara att stressa hem o packa för att sen ta halv nio tåget till k-holm:) var ett väldigt mysigt hus:) trodde inte jag skulle kunna sova där nere själv men jag somna som en stock:P ahha!

Fredag:

OJOJOJ det blev massa bilåkande hit o dit:P åkte runt till olika affärer i k-holm men där hitta dom inget! sen så hämta vi upp jocke o åkte till vingåker för att marcus skulle köpa ny tv...men han hitta ingen han ville ha i där så då var det bara att åka till nrk! men dit skulle jag o hanna aldrig följt med! haha man kunde tro att vi var o shoppa med en tjej som aldrig kunde bestäma sig:P haha..men är ju ett ganska viktigt val:P men efter några timmar där blev det hem färd! HAHA jag o hanna skulle igentligen inte fått plats:P men vi tröck in oss där bak haha! vadå ont i ryggen sen:P
på kvällen kom robin o så kollla vi på en film:) men hanna o robin somna i omgångar:P hehe..sen blev det söööövvvaaa!

Lördag:

Då blev det en tripp till ikea:P haha! där handlades det också väääääldigt mycke:P haha! så var ett problem för mig o hanna den dagen med:P men vi tröck in oss i bilen som vanligt! men bestämde oss för att vi inte ska åka o handla med marcus mer om vi vet att han ska handla mycke haha!
Kvällen då..då blev det skruva ihop allt o supa:)) det var Jag,Ronja,Jocke och marcus:) vi blev nog ganska roliga;P Haha! o mitt i natten fick vi för oss att basta:P men det är inte riktigt något för mig!:P men en liten stund fick det bli! haha kvällens bästa är när marcus kommer ner i hannas kläder:P HAHAH! blev en sen kväll o det var VÄLDIGT skönt att sova sen;P mohaha!

Söndag:

Vakna svin tidigt:P men lätt värt! då kan man ju sova i natt:P dagen börja med att man mös in sig massor i soffan o kolla på 300:) den var nice. o precis när filmen var slut så vakna hanna o marcus! då gick vi till afären o köpte bakis grejer;) men var ju inte bakis så undra om man får säga så då?;) jaa det tycker jag... sen har det bara varit att slappa! somna en stund på soffan med:P sen blev det hem färd! o nu ligger jag i sängen o ska kolla på film! är gaanska seg! Ja just det! hände en jävligt hemlig sak idag;D hahahaahahah  man kan inte göra annat än att skratta eller hur hanna;) nee nu orkar jag inte mer!





mmmmmmmm AS NICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





BYE BYE!

2 December.

Jahop!
Idag har jag varit duktig o jobbat mellan 12 - 18:) blev tok glad när han ringde o fråga om jag ville jobba:) det gick bra men sjukt mycke att göra.. pust:P efter att jag stängt kom hanna o vi gick ner till stan:) när vi skulle hämta ut våra bio biljetter hade ljudet pajat i våran salong:( så vi bion blev en halvtimme försenad så var nere på stan i 2 timmar innan det börja haha! så fick bli en liten fika innan:) men det va ju mysigt det med:) massa prat o skratt:)
sen var det äntligen dags för bion New moon! oo satan vad bra den var:)) men klantig som jag är blev jag så kissnödig så jag höll på att kissa på mig i slutet:P ahha så var tvungen o springa o kissa! hmm missa tydligen något bra:@ Efter det tog jag bussen till ringarna o tog en cigg med min underbara linda:) o sen gick jag o hälsa på min underbara hund! hon o matte fick följa mig en bit i tha ghetto;P haha! nu ligger jag i sängen o ska sova för imorgon blir det upp o jobba igen:) me like:)

Nn gott folk:)


får bli en bild på hanna inne på fiket:)




Bye Bye.