Inte liiiiiiite vitsås! Snacka om att över...

img_5221 (MMS)

Inte liiiiiiite vitsås! Snacka om att överdriva! Det blir ju lixom inte gott!:p aja.


Hahahhahaha! Jag sa något och då får jag d...

img_4237 (MMS)

Hahahhahaha! Jag sa något och då får jag den dryga blicken av båda!!:o sådan far sådan son! Men jag tycker dom är söta ändå:)


....

Trött, ont i huvet och små sur! Det är jag just nu!

Sjuklingar!

Det verkar som om att det bara sa PANG efter helgen så var alla sjuka helt plötsligt:S Här hemma är det jag och Rasmus som åkt på en förkylning! Matte har klarat sig tack o lov! hoppas att han slipper! Än så länge idag ahr jag och rasmus bara myst! Och nu ska han sova för han ser väldigt trött ut!

Haha jag drömde en sjuk dröm i natt!
Drömde att Mattes Farmor kom och tog rasmus ofrån mig och var jätte elak! hon sa att jag var en dålig mamma och skulle ALDRIG mer få tillbaka han! fy bubblan vad ledsen jag var i drömen! haha! sjuukt obehaglig var drömmen iaf! men men någon skulle ju bara försöka ta han ifrån mig! då skulle jag se svart haha!

Nee lägga han så han får vila lite!



Två fina killar!

BYE BYE!!

Idag överaskade älsklingen mig med en parf...

img_5719 (MMS)

Idag överaskade älsklingen mig med en parfym som lukta sjuukt gott!:)) tack finaste du!!!!<3


Helt underbart väder ute! Så idag fick det...

img_0980 (MMS)

Helt underbart väder ute! Så idag fick det bli en härlig promenad med min allra bästa!<3 nu ärr jag hos Danne som fyller år idag! Grattis till han! Ikväll hoppas jag på lite Filmmys<3 ha en bra dag!


Sliten...

Kvällen var jätte trevlig igår!:) tror alla va på topp humör! Men inte senare! Fast det är ju inge ovanligt att det blir sådär! Tur va väl att jag fick mysa iaf!:) nu ska jag se på en hel film o bara njuta!

Dag 2.

Nu sitter vi hos Danne och är påt igen!:) trevligt folk! Känner att jag är lite seg men man kommer snart igång igen:) ha en bra kväll!:)

Bildbomb från Puls!:)


Mimmi och jessica..ser ut som dom står o pussas  men icke då!

Jag och min bästa!

Finingar!

vi<3

sötnosar!

Jag och fina Emma!

Haha en däckad jessica!


Tack alla för en JÄTTE rolig kväll! och det var super kul att mimmi följde med ut! nee det var länge sen det var en sånhär lyckad kväll!


IKVÄLL KÖR VI IGEN!
BYE BYE!!

Är hos min älskade mimms nu!:) Bilden är u...

img_8448 (MMS)

Är hos min älskade mimms nu!:) Bilden är utsikten från deras balkong! Underbar!! Väntar också på att dom fina flickorna från k-Holm ska komma:) ha en bra kväll!


Nu är vi påväg till älskade Norrköping!!:)...

img_8684 (MMS)

Nu är vi påväg till älskade Norrköping!!:) när vi kommer dit så väntar Hanna<3 och pappa kommer jag att träffa där innan han o familj drar iväg på kryssning:)


Samtal!

Fick ett väldigt oväntat sms från L ikväll där det stog "kan du ringa mig?". Självklart kunde jag det! Så vi prata om allt mellan himel och jord! Så nästa helg kanske det blir att träffas:) Har även smsat med Bella idag! Saknar den pricken! Ska väl dra mig dit på en fika någon dag och kolla in deras lägenhet:) härlig kväll! Nu blir det till att ta en rök sen sova så man är utvilad för morgondagens äventyr:)

En som har vänt sig lite i sängen haha! Så...

img_9902 (MMS)

En som har vänt sig lite i sängen haha! Så söt min prins<3


Strul hit och dit!

Men nu är allt fixat!:) istället för en kväll i e-tuna så blir det en kväll i nrk:) det var sjuukt länge sen man var ute där! Men imorgon gör vi nrk osäkert eller hur?;) åker tidigare än dom andra imorgon o hälsar på min familj och mina vänner! Ska först träffa hannut=D happy me! Och sen förhoppningsvis mimmut!:)) Och ska även träffa min saknade far och familj en snabbis!:) tror jag kommer att vara en lycklig tjej imorgon! Snart blir det bb med min älskade syster sen ska jag sova och ladda inför morgondagen! Nehe packa Rasmus saker sen kila iväg! Puss!

....

Huvudvärken är äntligen borta! Tack kära syster för att du hade Rasmus!<3

Rasmus ligger o snackar för fullt:) Emelie lagar mat sen blir det film:) mys! Snart är det helg!! den kommer att bli väldigt trevlig skulle hag tro:) Ne nu kolla så syster inte bränner ner köket:)

Flimmer!

Japp har flimmer framför ögonen = att migrän är påväg! Hatar det! Ringde iaf Emelie så hon kan ha Rasmus när det värsta kommer:s aja nu ska jag se om Rasmus vill lägga sig i sängen med mig! Hejpa!

inte en bra dag!

Idag har jag haft en jätte jobbig huvudvärk!:S Imorgon blir det till att ringa vårdcentralen. har haft huvudvärk varje dag sen en månaad innan rasmus kom.. har ju lärt mig att leva med det! men min ork försvinner ...som idag, då var det jätte fint väder men inte orka jag ta mig ut för det:( nee hoppas på att få en tid fort! och starka piller eller iaf något som HJÄLPER!

Tog mig iallafall ut på en kvällspromenad med härliga jessica! alltid lika trevligt!

nu sitter jag hos syster och ska kolla på bb=)


Saknar mina underbara tjejer i norrköping! puss på er!!



lite bilder från helgen=)


Ett stycke Emma:)

Jessica och en suuper gosig katt:)

vi var ju ute en sväng med=)

Super fin katt!!!=)


Några bilder blev det iaf:) Tack för en trvlig helg E och J!:) kommer bli monst lika trevligt nästa helg!

Lyckligt!:)

Jag ligger o lyssnar på gamal musik! Man får upp så mycket minnen! Helt underbara minnen<3 man blir ju helt varm i hela kroppen! Hoppas på fler sånna dagar:))

ikväll skulle jag igentligen varit med underbara Jessica och Emma men jag hade verkligen ingen ork till det:p blev ju lite sent igår haha! Men jag hade iaf VÄLDIGT trevligt;) var skönt att komma hemifrån på annat:) Men nästa helg blir det äventyr med dom igen:) kul! Ikväll blev det istället Kina med matte och sen kom Danne och det blev till att kolla på körslaget:)



Allt blir inte alltid som man tänkt sig tyvärr....Men nu är det snart sommar och då kan man ju inte vara annat än glad! Har planerat lite av våren/sommaren:) iiiiiihh:)

Nee puuussss råååå!

Härlig fredag!

Idag har jag och Rasmus haft en mysdag:) underbart! När matte slutat åkte vi o handla lite:) sen blev det fix och dem vandra bort till Jessica och Emma:) nu sitter vi och dricker lite o snackar:) ha en bra kväll alla!:) muff muff!

hell Yeah!

Som det ska bli skönt!

...

Sitter och kollar på när M spelar tv spel! Det är ju mindre roande.. Ska snart gå upp två våningar och kolla på bb! E är ju i norrpan så jag får titta själv:p imorgon ska vi upp tidigt för att åka o handla sen ska jag nog ge mig på att baka lite :) Nee Inge vettigt här inte! Hejpa!

Ingen rubrik.

Musiken spelas i högtalarna o jag o rasmus busar/myser! han är fin min son! har plockat o fixat lite efter 2 BÄBISAR! :P nu väntar jag på att min räddare i nöden ska komma;) Och syster svek idag och åkte till den bästa staden ever! uuusch på henne! vill också åka dit men icke då.

funderar faktiskt på en utgång i helgen..måste bara se om någon är på?:) är sugen på lite bus så måste ju stilla det:P


Är det ens värt att försöka?:S


saknar dig mitt hjärta!!  faaan vad jag vill ha dig här!;(

Mycke men ändå lite..

Ja det är mycket som händer fast ändå lite:p om dagarna händer det lite men i mitt liv håller det på att hända mycket! Mycket som kommer förändras! Men bara på ett bra sätt!:) väldigt glad är jag pga det som kommer att ske inom en snar framtid:))

Idag har jag bara varit med syster och barn! Massa mys!:) men imorgon sviker hon mig:(( Jessica och Emma var förbi en snabbis! Trevligt att träffa Emma det var ett tag sen:) och Jessica är ju också alltid trevlig att träffa:) fina tjejor det dära. Nu ligger jag i soffan och ska snart gå och lägga mig är tanken!

Saknar mina underbara vänner i Norrköping<3

Härlig dag!

Ja det har det varit:) efter att jag o Rasmus sovit middag gick jag upp och städa:) sen kom Jessica och vi gick ut! Sååå underbart väder! Efter en massa slösande på pengar ( för jessicas del;) ) så gick vi och hämta upp syster och handlade lite till haha:p väl hemma blev det käk! har ju så klart varit hos syster och kollat på bb;) wuuunderbart:) nu ligger jag i sängen med mitt gos:) tack för en bra dag fina syster och Jessica! God natt!

Underbart väder!

Idag är det ännu en solig dag! Just nu händer det ganska mycket i mitt liv. Det kommer att bli helt anorlunda. Men bra hoppas jag! Lämnat något jag tycker om av hela mitt hjärta men tyvärr måste man offra lite för att allt ska bli så bra som möjligt! Och vet att det går snack om att det är slut mellan mig och matte men så är INTE fallet! Blir JÄVLIGT trött på folk som snackar men inte har en jävla aning om något!

Just nu ligger jag och Rasmus o myser i sängen! Dags för han att sova middag. Sen ska vi ut på promenad med Jessica!:) wuuuunderbart! Jaja BYE BYE !!

denna söndag...

lider mot sitt slut:) härligt! ny vecka med nya möjligheter:) Just nu ligger matte och snarkar i soffan! as irriterande när man kollar på tv, så får sparka in han i sängen=) Har varit uppe hos syster och kollat på bb:) nice o umgås. Imorgon då? hoppas på att det blir underbart väder så man kan gå ut o njuta:) nu ska jag se på "mannen som kan tala med hundar" sen sooova! lite bilder bjuder jag på idag;)



Mys ute!<3


Total närbild:P


VÅÅÅÅÅÅR<3

Tråk söndag.

Det kan jag lova att det är!

Igår va Jag ute med Rasmus på dagen så han fick sova i vagnen! Han sover ju super bra i vgnen:) när vi hade kommit in så kom Jessica en snabbis:) alltid lika trevligt! Igår kväll skulle det vara cruising i stan! HAHAHA LOW LIFES! Bara massa epa och Volvo! Ne hualigen! Men pappa fick jag träffa en snabbis iaf:) väl hemma igen blev det att kolla på någon serie med E,M och D:) blev en tidig kväll för mig!

Känner mig väldigt nere och har gjort dom två senaste dagarna.. Men men får väl rycka upp mig.

Lördag..

Mm det va det ja! Helt underbart väder ute! Idag blir det nog bara en tråkig dag! Matte verkar ju ha bestämt sig för att sova hela dagen. Men det kan han gott göra så slipper jag han... Haha Ne då.. Eller... Nee. Rasmus sover middag och jag ska nog också chilla lite:)

ikväll kommer nog Pappi till stan:D roligt då!

Känner mig inte alls på topp idag. Men har väl bara en dålig dag. Plus att man blir sjukt deprimerad och rädd över vad som händer denna värld hela tiden! Usch lider med er i Japan!

Nee vila va det hejhopp gummisnopp!

Mys<3

Igår hade jag en mysdag med min syster :) på kvällen käka vi alla mat!:) Jessica kom även en sväng:) kände mig lite smått osocial för jag laga mat hela tiden:p efter mat och allt blev det bb hos syster. Sen blev det hem till sängen::)))

Nu är det morgonmys med Rasmus som gäller:) han ligger o babblar på i sängen:p Puss rååå!

Dags för ett par rader..

Hade i världens underbaraste helg i helgen!:) i fredags åkte Rasmus till farmor och farfar:) jag åkte till nrk:) när jag kom dit fixade jag mig sen kom Mimmi och Danne o hämta mig! Jag och Mimmi fick för oss att vi skulle ut o ta en öl/cider och det var hur mysigt som helst!:) böev inte så länge där men en härlig kväll med underbara m och d!:) på lördan hade jag tänk att sova ut men INTE då! Vakna halv sju!:p vid tolv följde jag med Mimmi,Danne och micka till k-Holm:) vi åkte snöskoter hur jävla kul som helst! Men alla tyckte jag kunde åka hem så fort jag kom inanför dörren hos Niclas och lina. Haha jag hade ju inget där o göra jag var ju barnledig:p mem var ju tvungen att pussa på mitt lilla monster:) efter vi varit där tog jag,M ochD en pizza:) sen bar det av till nrk igen:) där blev det en massa bilåkande mem blev en skaplig kväll! Tack Mimmi och Danne för en super trevlig helg!:) söndagen blev det att sova sova sova:) blev även pizza den dagen med min underbara familj:) på kvällen kom matte oc Rasmus o hämta mig:) Det var mys att komma hem:) det var min helg!

Matte jobbar nu så jag och Rasmus har en mysig dag för oss själva!:) försökte ringa vårdcentralen men dom är överbelastade och har varit i typ en vecka nu! Hur i helvete ska man få en tid då?!? Mina knän är förstörda men har inte slagit mig eller något. Kan knappt resa på mig. Aja får väl gå o ha ont. Sen hade jag tänkt att kolla huvudvärken igen. Får väl ta akuten med knäna iaf? Jaja nu ska jag steka mig en hamburgare:) lägger in bilder från helgen sen!

H E L T U N D E R B A R T S M S ! < 3

Glad:)

Idag har jag haft en CHILL dag:) har kollat på massa avsnitt av bartenderskolan. Bra serie! MEN! Seriöst vad gjorde vanita där?! Vilken trög! Nästan så man tycker lite synd om henne! Spelar hon bara dum eller är hon dum rakt igenom?:o aja tur jag inte har en sån i min närhet:p aja nu till något annat. Rasmus har duschat med pappa! Det tyckte han inte va så roligt:p OCH idag träffa jag Harry<3 underbara! Välmående och samma gamla Harry!:) Ååh helt varm i kroppen! Nu är jag iaf hos syster och kollar på bb! Sen blir det hem för mys och svensk maffia!:) imorgon ska Rasmus ut i skogen till farfar:) och jag till nrk! PUSS!

Ojoj

Det var ett tag sen! Men nu är jag tillbaka:) i helgen var jag i Norrköping där allt var helt perfekt!:) kom tillbaka till byn i söndags:) I måndags så var vi på BVC med Rasmus:) han har växt hela 3 cm på en månad:) mammas stora kille! Än så länge har den här veckan varit så bra den bara kan bli!:) imorgon skulle jag igentligen åkt och tittat på hästar men matte åkte ju på att jobba:( Hon som har hästarna verkar jätte trevlig! Verkar vara ett super bra stall! Åh är så lycklig! Bara att få komma ut och pyssla och gosa gör livet så himla mycket bättre!:)) mer om det när jag varit där! Tänker inte nämna vem eller vart! På fredag åker Rasmus till "farmor" och farfar:) så jag passar på att åka till nrk och umgås! Jaja hörs imorgon! Puss alla glada!:)