Lite kvälls mys ute ibland är aldrig fel! ...

img_3523 (MMS)

Lite kvälls mys ute ibland är aldrig fel! Sova har jag svårt för inatt känner jag.. Hmm kanske hade vant mig vid att sova själv nu?:p nu har jag en som är mer vild än tam i sängen! Bara vänta tills han somnat djupt och då gå in och lägga sig..


Blev en promenad upp till maxi med emma,je...

img_0911 (MMS)

Blev en promenad upp till maxi med emma,jessica,Rasmus och ziza förut! När vi va hemma igen blev det att fika lite på bullar och Loka för min del:) efter en stund kom även mikis förbi! Det blev en mycke trevlig kväll:) Rasmus var lika glad och tokig som vanligt över all uppmärksamhet! Han vet hur han ska göra för att charma folk!:p nu är det god natt för min del gott folk! Tack för idag flickor!


Jag kan ju säga att det är full rulle här ...

img_9168 (MMS)

Jag kan ju säga att det är full rulle här hemma!:p busfrö är han! Lugn stund vad är det?:p haha men nu har man iaf något att göra hela tiden!:) me love him massa!<3


Haha alltså det här är ganska sjukt! Jag h...

img_2929 (MMS)

Haha alltså det här är ganska sjukt! Jag har läst lite gamla inlägg som jag skrivit. Och tycker det är lite roligt att jag kom in på just det här inlägget just idag! Ja ni gott folk, 2009-06-04 trodde jag det var lååångt kvar tills jag skulle bli mamma! Men nu har jag varit med om en morsdag! Den firades med Rasmus och mig:) nu ska jag sova! God natt!!:)


Ännu en mysdag!:) har haft moster,syster o...

img_6868 (MMS)

Ännu en mysdag!:) har haft moster,syster och kusin på besök en snabbis:) annars har dagen bestått av bus med min underbara son för han pappa kommer tydligen inte hem idag heller. Ännu en natt själv i sängen:D Nu har jag precis käkat och väntar på att bigbrother ska börja:) ha en bra söndagskväll alla!:)


Idioter.

Jag glömde skriva förut om en idiot! När jag är påväg hem från emma så åker det förbi en "Volvonörd". Bilen låter mycke utan att han behöver göra något! Men just precis när han Åker förbi mig som går med barnvagn så gasar han på utav helvete! Rasmus stackarn som låg och sov vakna av att han blev så rädd och började gråta! Alltså VARFÖR gör man så när man Åker förbi någon med barnvagn!? Respekt i denna värld finns tydligen inte!! Stackars min lilla fis! Jaja ni har jag iaf en riktig jävla anledning till att hata volvotöntarna! USCH!

Mys lördag!:)

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att bara umgås med min son!:) var ute och gick en kvällspromenad med Rasmus och gick förbi hos emma! Så fick umgås lite med dom underbara idag!:) lite gör mycket! Smakade en klunk rosevin utav M och jägarns vad gott det var! Det får det bli nästa gång! Nu är jag hemma igen och Rasmus sover! Jag själv har plockat lite här hemma och nu myst ner mig i soffan och ska kolla på en film! Hoppas ni får en kanon kväll flickor!:) bye bye!!

Jaa ni här vankas det filmkväll för mig,Je...

img_8544 (MMS)

Jaa ni här vankas det filmkväll för mig,Jessica,Danne och emelie:) myyyss! Bilden är på jessica! Förstår inte riktigt vad hon håller på med såhär öppet!:O


Om 40 min ska jag packa ner lillen i vagne...

img_4014 (MMS)

Om 40 min ska jag packa ner lillen i vagnen och vandra ner mot tågstationen för att möta hanna!:) så denna dag kommer att spenderas med henne:) skriver mer ikväll! Och jag måste bara skriva  JUST DET! bye bye!!


=)

Ett ända stort leende på läpparna nu!:)<3

Heeelt slut!

Vårdcentralen gick bra! Fick ta prover och så ska jag ringa en sjukgymnast! Hoppas nu att det kan börja släppa!:) när jag kom hem därifrån så gick jag,syster och barnen till en lekpark så Rasmus fick gunga lite:) haha han brydde sig inte mycket alls om det:p efter vi sovit middag kom Jessica och hämtade min fina för att jag skulle STOR städa och det har jag gjort också:) fiint blev det! Det finns inget skönare än att slänga sig i soffan när det är helt nystädat! Så det har jag gjort nu:) Tack underbara Jessica för att du hade han!:) nu väntar jag på att M ska komma hem så vi kan glo på en film:)

Ha en bra kväll alla fina och andra!

Vårdcentralen..

Sitter i vänt rummet och väntar på att få komma in. Nu hoppas jag verkligen att jag får ett svar!!

Härlig dag.

Sitter just nu i soffan efter en fartfylld eftermiddag/kväll:) när M hade slutat så åkte jag,Jessica,Matte och Putte till Willys där jag och Jessica gick in och handla! Blev en hel del! Men en MYCKET bra handlig från min sida:) när vi skulle packa allt så kom M och P in. Ut och lämna varorna och in igen! Blev minst lika mycket igen:p Sen hem till alla och slänga av allt och sen hem till oss o grilla! Mycket härlig dag! Nu sitter syster med mobilen o pillar och jag med o matte spelar! Hoppas på lite film?:)

Tänk att folk ska ha så mycket att säga om allt! Men det konstiga är att dom/den inte kan stå för det! Och jag vill bara görs en sak JÄVLIGT klar för er läsare (som tydligen inte ska läsa min blogg) att mitt barn är mitt barn och jag kommer ALDRIG börja göra rutiner och ändra mitt sätt att va med honom pga er/dig! Jag tycker han har det jävligt bra som han har det! Så ja.. On det plågar er/dig att läsa min blogg. SNÄLLA sluta läsa!

Nu blir det film! Puss till alla underbara (ni vet vilka ni är)!:)

Storhandling?:p

img_3509 (MMS)

Storhandling?:p


Natt promenad.

Följde med syster till mcd för att hon skulle handla. Haha måste bara säga det är inte varje dag det tittar ut en häst ur transporten kl 00.30 på natten på en mcd parkering:p haha jaja det händer knasiga saker hela tiden:p

Pigg kille mitt i natten! Jag diggar toffs...

img_5871 (MMS)

Pigg kille mitt i natten! Jag diggar toffsen på huvudet;) puss på den bästa!<3


Allt för dig! Du är det finaste som finns!...

img_7318 (MMS)

Allt för dig! Du är det finaste som finns! KÄRLEK!<3


Huvudvärk..

En dag av extrem huvudvärk är det idag! Har ringt vårdcentralen så på torsdag ska jag dit! Hoppas dom kommer fram till något den här gången! Idag var det planerat att gå djulörundan men mitt huvud säger ifrån:( FAN! Nu ligger Rasmus i sängen och är påväg att somna o jag har slängt mig på soffan! Händer inget mer intressant idag så vi får se om det dyker upp ett inlägg till! Puss!

Vagnbygge på gång! Men det går inte riktig...

img_8391 (MMS)

Vagnbygge på gång! Men det går inte riktigt som det ska för idioterna skicka med en bok som endast var på TYSKA! Jaha vi får väl se hur detta slutar...


LÖRDAG: Vaknade av min underbara son som L...

img_8453 (MMS)

LÖRDAG: Vaknade av min underbara son som Låg och stirra på mig:) blev en seg dag i väntan på att M skulle vakna:) när han vakna så fixa vi oss och åkte ut till Niclas som fyllde år!:) och där var det 2 st som jag blev sååå glad över att träffa:) micka och ronja!:) kan behöva lite nrk energi ibland!:) där ute blev det lite fika o prat. Åkte hem ganska skapligt. Framåt kvällen blev det grillat! Det satt fint för jag var sjuukt hungrig. Det blev även då att sitta ute:) det var lördagen. SÖNDAG: seeg men mysig dag. Jag och Rasmus har busat och myst massor:)  och min alldeles underbara Mimmi kom och hälsade på! Åååh min knas! Danne och Rasmus dampa loss och jag o Mimmi satt o skratta åt dom o undra vart vi hade hamnat typ:p men det är ju bra att Danne får leka av sig ibland haha! Blev en kort stund. Tänk att lite kan göra så mycket! Du är guld Mimmi! Blev även en bb kväll med syster!<3 nuuuu ska jag sova! Natti!


FREDAG: i fredags kom Putte till mig som j...

img_9034 (MMS)

FREDAG: i fredags kom Putte till mig som jag skulle va hundvakt åt hela helgen:). Fredagen bestog mest av promenader! Emma hade stegräknare med sig som även visa hur långt det va! Och hör o häpna det var en mil! Jag hade gissat på 5 km men icke då! Efter det så blev det både ett och två glas vin på uteplatsen! Emma åkte hem tidigt o även Emelie gick hem tidigt. Men Jessica stanna till tre tror jag:p fick även lite besök av Jocke på natten med:) det var helt underbart med en slapp frdag!:) jajamen det var fredagen!:)


Blogg

Så nu har jag bloggat. Blogg blogg!

Torsdag.

Ja veckorna bara flyyyyger iväg! Idag har väl varit en såndär tråkig dag skulle jag vilja påstå! Hade en sjuk natt kan man verkligen kalla det! Tänker inte skriva här för då tror ni jag är den konstigaste som vandrat på denna planet. ;) ikväll har jag Emelie och Jessica varit ute och gått en halvtimme. Mycket skönt.. Imorgon blir det en lång runda plus att jag har hund imorgon:D happy me:p men helgplanerna är ändrade. Ska inte ut till skogen. Ska antingen vara med syster i stan eller fly till nrk=) men känner liiite att jag inte kan lämna bland det bästa jag har, min syster en dag som då faktiskt. Nee vi får se. Nu ska jag ge Rasmus mat. Ha det bra alla nära o kära. Resten.. Jaa .. Hade!

Bild från när jag var sjuk och en från fri...

img_4560 (MMS)

Bild från när jag var sjuk och en från frisk. Det är ju helt sjukt hur jag såg ut. Jag är så himla tacksam och glad att det är över!! Önskar verkligen ingen det där! Usch Nu kanske man ska ta och sova:) ja det får bli så. God natt.


=)

Vi är på g nu!:) känns mycket bra:) nu är det bb och soffhäng!

Idag fick vi låna kusins vagn:) Ååh vill h...

img_0799 (MMS)

Idag fick vi låna kusins vagn:) Ååh vill ha våran vagn nu!! Vi gick o panta lite sen gick vi till Jessica. Efter det tog jag,Jessica och Rasmus en sväng inne på Åhléns:)  Nu ligger jag o tittar på bb. Ska nog ta mig lite glass o njuta av livet;) ja just det i helgen så blir det många långpromenader för då ska jag ha hund här:D ha en bra kväll folk!


Jordens undergång.

När jag såg videon om att jorden ska gå under om 4 DAGAR så blev jag så rädd att jag satte mig o stortjöt. Sen var det dags att springa till toan o kräkas. Då är man riktigt rädd. Har nog aldrig kännt såhär någonsin! Jag har verkligen ångest för det och har haft det ett bra tag. Men nu när man fick se en video kom allt! Men men bara invänta lördag kl18 o se hur det blir. Mitt liv tills dess kommer att va ett helvete utan sömn tror jag. Jaja nog om detta. Nu ska jag ha mitt o Rasmus dagsmys!:) BYE BYE!!

Ikväll somna Rasmus hos pappa istället:) Å...

img_5485 (MMS)

Ikväll somna Rasmus hos pappa istället:) Ååh han är så gooosig!:) nu håller jag på att skriva om HELA min förlossning från första värk till hemgång. Men det kommer nog inte hamna här. Skriver mest om det för att jag själv ska kunna gå tillbaka senare och läsa. Helt sjukt igentligen men man glömmer verkligen massor på bara sex månader! Förut kunde man inte förstå hur folk kunde svara att dom inte kom ihåg sina förlossningar och hur det kändes men det gör jag nu!:p Nee nu ska jag lägga mig o sova! God natt folket!


Ikväll somna Rasmus i min famn:) blev så l...

img_8530 (MMS)

Ikväll somna Rasmus i min famn:) blev så lycklig för det var jätte länge sen! Han tycker om sin säng ganska mycke:p så nu har jag bara suttit och njutit hela kvällen och tänkt på hur lycklig jag är som har min fina Rasmus<3


Förstår inte riktigt varför jag och den dä...

img_1782 (MMS)

Förstår inte riktigt varför jag och den där övergivna hyllan skulle bråka inatt?:p det var en jäkel på att bråka tillbaka:p även fast det inte blev något stort gör det sjuukt ont o svider. Men men har bara mig själv att skylla haha! Tror Jessica fick sig ett gott skratt:p nu ligger jag och kollar på bb:) mmmm älska söndagar! Vad ska man göra när det är slut:(? Nee nu fortsätta kolla. Puss


Det känns skönt att ha lite klarhet i det ...

img_5411 (MMS)

Det känns skönt att ha lite klarhet i det hela nu. Jag förstår helt hur vissa har tänkt men nu när jag fått förklara om hur JAG är som människa känns allt mycke bättre. Och helt ärligt tänker jag aldrig sluta vara den jag är för att göra någon annan nöjd:)


Nu är det dagens mys i sängen som gäller! ...

img_7569 (MMS)

Nu är det dagens mys i sängen som gäller! Både jag och Rasmus älskar det!:) imorgon åker busen till mormor i Norrköping:) även fast det bara är en natt kommer jag att sakna ihjäl mig efter busen!:) han har fått för sig att säga babba också och det är INTE okej! Vet ju en pappa som kommer va stolt iaf;) Ne nu åter till myset! Puss o krom!


Dunk dunk!

Så låter det i huvudet nu. Efter att ha haft huvudvärk VARJE dag sen 3 veckor innan Rasmus kom har varit skapligt kämpigt. Har ju lärt mig att leva med det men det här pulserande som är i huvet och örat stöööör mig! Imorgon ska jag ringa vårdcentralen igen och hoppas på en bättre genomgång av huvudet. Jag vill bara leva utan smärta för jag har haft nog med det tycker jag sen jag blev gravid. Vill bara ha en dag jag kan säga "fan vad bra jag mår! Jag har ingen huvudvärk!" men den dagen kommer den med!:) nu ska jag försöka sova bort det här vidriga! Puss o godnatt!

=)

Idag är en slappdag änsålänge:) nu ligger jag i sängen och myser med mitt monster:) pratade nyss med min mor för att rasmus skulle sovit där från lördag till söndag. Men det blev lite problem för våran bil funkar inte som den ska så vi kunde inte hämta han.. Men efter ett tag säger mamma vi SKA ha han iaf:p så vipps så var man barnledig en natt:) så blir eventuellt att gå till emma och fira henne på lördag:) fast det blir nog ganska lugnt för min del så jag kan soooova lääänge på söndag och för att jag inte ska bli som sist:) nu ska jag mysa vidare! Puss på min mamma!

Det är läskigt så fort tiden går. Man hinn...

img_3981 (MMS)

Det är läskigt så fort tiden går. Man hinner ju inte med:p han lär sig någon ny sak att hitta på varje dag och någon ny min varje dag! Helt sinnes! Han är verkligen den bästa som hänt mig! Det gr inte en ända dag utan att jag tänker på hur lycklig jag är som har min fina<3  jag tror jag aldrig varit så tacksam för något som jag är för att jag har han! Jag är verkligen världens lyckligaste!:)


Blev lite ändrade planer. Syster åkte ju t...

img_2431 (MMS)

Blev lite ändrade planer. Syster åkte ju till nrk så blev en promenad med Jessica och Emma:) det är så skönt att gå:) nu har vi ätit jätte god mat och ska kolla på film! God natt folket!


Onsdag.

Redan onsdag.. Det är sjukt hur fort veckorna går! Idag hade jag tänkt att sola men det är ju inte direkt solväder ute. Kanske satsar på en promenad med syster istället:) måste bara vänta på att herrn slutar:) ska väl också kanske hinna laga någon mat:) Nee nu ska jag ta o gosa med min son!:) me love him!<3

Min dag har varit helt underbar:) dagen bö...

img_2276 (MMS)

Min dag har varit helt underbar:) dagen börja med besök från nrk:) alltid lika trevligt att träffa dom! Jag och Kevin hade lite vatten krig också! Det är ju nästan ett måste om det är sommar;) när dom hade åkt blev det mys för mig och R i sängen:) när matte slutat så gick jag,Emelie och Danne till Willys:) det var hur underbart som helst att gå! Nu är det kvällsmys som gäller!:) bilderna är från idag! Puss på den här dagen!!


Har haft en super mysig eftermiddag/kväll!...

img_4433 (MMS)

Har haft en super mysig eftermiddag/kväll! Jessica kom på besök:p sen åkte vi o handla och sen hem o käka:) nu kollar jag på film med min fina syster! Längtar tills imorgon när vi får besök:)) BYE BYE!


Idag känner jag mig som jag ser ut på bild...

img_4602 (MMS)

Idag känner jag mig som jag ser ut på bilden. JÄVLIGT irriterad,nere och tröött! Men tror dåliga veckan är på g! Är den det så lär det komma tårar inatt eller så går något sönder av ilska. Brukar kunna gå så:p fast nu var det faktiskt länge sen jag fick ryck. Aja nog om det! Nu ska jag kolla vidare på älskade bb:) BYE BYE !!


Bilder från när vi var hos pappa:) hade en...

img_1506 (MMS)

Bilder från när vi var hos pappa:) hade en sjukt trevlig kväll då! Nu sitter jag o myser med mitt barn:) han är lite hängig idag eller så är han bara trött. Igår fick jag besök av min älskade far och farbror:) fick ett lyckorus i kroppen då tror jag:)  Senare blir det lite mer firande av lilla mathias som bara har 6 år kvar till 30;D haha:p Ne gosa vidare! Ha en härlig solig dag!!


Idag har dom här godingarna varit o fikat ...

img_3601 (MMS)

Idag har dom här godingarna varit o fikat på dagen:) nu sitter vi ute och pratar o skrattar:) härlig fredag:))


Härlig dag:)

Idag har jag haft en super dag! Dagen börja som alla andra dagar med Rasmus mys<3 på eftermiddagen kom jessicahaha. Vi hade så sjukt roligt åt Rasmus. Han gjorde så konstiga ljud och tyckte att det var super roligt själv:p jag skratta så mycke så jag knappt fick luft haha:p efter lite bus o prat så kom Emma och direkt efter att hon kom så kom Emelie:) hääärligt eftermiddag son sagt:) när alla gått så fick jag ett litet ryck om att göra om lite här hemma:) blev faktiskt nöjd, även fast det inte är någon större förändring:) nu blir det film sen sova! Hoppas på att komma till nrk imorgon! Puss o krom!;)

Det här var en väldigt mysig dag! Alla dju...

img_7027 (MMS)

Det här var en väldigt mysig dag! Alla djuren va med ut på promenad! Vi hade väldigt speciella!:) SAKNAR!<3


???

Kan man växa ifrån en person?...

=)

Det deppiga börjar släppa:) känns som allt går till det bättre!:) Det som gör allt är att jag har så mycket härligt folk runt mig! Vänner som bara säger rätt saker och bara finns där! Det är livet! Och så har jag ju världens finaste son:)

Till bilder behövs oftast inte ord!...

img_0173 (MMS)

Till bilder behövs oftast inte ord!...


Många tankar är det som snurrar! Alla val ...

img_2075 (MMS)

Många tankar är det som snurrar! Alla val som görs just nu känns bra men kanske onödiga? Konstig blandning... Dom största frågorna i huvet just nu är varför och hur?! Frågor har svar och tillslut får jag veta svaren jag med! Nu ska jag o min snurrande skalle sova! Godnatt gott folk!


....

Har varit en mys med Rasmus dag idag:) MYS!:) Han är verkligen det finaste som finns:) är fortfarande väldigt Depp efter gårdagen. Men nu ska vi upp två våningar för att grilla så nu ska glada minen på:) hejhopp!

Valborg då..

På dagen hade jag extremt mysigt med mitt barn!:) fina! Framåt halv 8 på kvällen skjutsade matte mig till Emma:) Jessica kom efter ett tag och båda var SUPER taggade! Emma sluta vid 22 så då kom hon och det blev ju ännu roligare! Var en sväng på krogen o hade jätte trevligt! Mycke folk bara. Vidare till Emma igen med massa folk på lite efterfest. Finns mycke jag kan skriva om den efterfesten men väljer att inte göra det! Den slutade iaf med en jävligt ledsen Nattis, som är lika ledsen idag! Har aldrig varit såhär förut att jag varit ledsen dagen efter för det oftast är fylleskit! Men den här gången tog det hårt och det kommer sitta där! Men men life's a bitch and Then we Die gott folk! Nu är det mys med son! BYE BYE!!