<3



Zita och Alfons busar! dom hade alltid super kul tillsammans! RIP fina voffar!<3

....

Nu blir det pizza och så börjas ett Die Hard race!:) älskar dom filmerna och nu va det ju ett tag sen! Imorgon ska jag umgås med dom två fina!:) var allt för länge sen det var alla tre:) Ne hörs kanske sen!:)



Allt blir bra.... Tror jag iallafall!

Rasmus växer och följer kurvan bra! Han är...

img_2772 (MMS)

Rasmus växer och följer kurvan bra! Han är snart uppe i 9kg:) Jessica hon är ju rolig, hon får ur sig så konstiga saker hha:p Jessica: mina kräv (hon mena krav) ska vara bla bla bla;) haha. Jag tycker det var sjukt roligt:D nu sitter jag hemma och saknar min syster:( men hon kommer att få det så bra så:) ha en bra kväll alla:)


.....

img_9562 (MMS)

Nu är jag hemma från vårdcentralen. Har haft besök av mamma och lillebror som hämtade syster:(, idag flyttar hon:(  nu sitter jag och väntar på Sture som ska följa med mig och Rasmus till  BVC:)



Det finns så många frågor men inga svar just nu:( 


Segt.

Sitter på vårdcentralen och väntar på att få komma in o träffa doktorn. Hade en tid för en timme se. Och har fortfarande inte kommit in! Är lite halvsegt att sitta hör så snart skiter jag i det och går hem för jag måste hinna med Rasmus till BVC också!

Haha ja just det måste ju bara läggs in et...

img_2312 (MMS)

Haha ja just det måste ju bara läggs in ett bildbevis på att min vän Sture (Jessica) tappar sin mobil minst en gång varje gång hon är hos oss! Men ja idag körde hon på lite extra spänning och hällde ut nästan allt i väskan! Men hon hitta ju en skatt i väskan så nu är Sture en glad tjej!:)


God kväll!

Har haft en bra dag!:) Sture har varit här och lekt med mig:) vi han med att gå till maxi också! Härligt men jobbigt att vara sjuk och gå i den här värmen! Annars har jag suttit nästan hela kvällen och fixat med systers blogg. Den är inte klar än så ser ut som den gör men men. Imorgon flyttar min syster ifrån Katrineholm:( kommer bli tomt.. Tror det är nu jag kommer börja sakna nrk MYCKET! Fast ändå så trivs jag bra i Katrineholm! Får se till hösten hur jag känner men om jag känner mig själv bra så blir jag nog kvar:) synd för alla töntar som inte vill det;) haha:p

Seriöst, blir så trött på folk som har ett ansvar men inte tar på sig det ansvaret! Och sen försöker dom/den lägga över allt på en annan! SNÄLLA INSE VAD DU MISSAR!!!:(

Godmorgon!

Nu har jag och Rasmus mys time och vi gillart!:) Imorgon ska Rasmus till BVC på 8 månaders kontroll:) det är alltid lika roligt att gå dit:) jag själv ska till vårdcentralen imorgon! Hoppas att jag får svar på varför jag har ont! Efter Rasmus sovit middag ska vi gå ner till banken och fixa ett batteri till mattes dosa:) ne vi hörs sen nu ska vi pussas jag och Rasmus! Vi hälsar att ni ska ha en bra dag!!

.....

Nu är det 3 st som blivit skjutna utanför deli i Norrköping. Det är gäng relaterat och man har ju sina aningar. Jag är iaf glad att jag valt att bo kvar i Katrineholm nu när jag vet hur allt ligger till i Norrköping! Tycker läget är VÄLDIGT obehagligt och hoppas folk växer upp! Ne nu ska jag fortsätta kolla på film med syster<3

It's Time to step it up!

Nu är det dags att börja ta tag i saker o ting!:) söka jobb,söka dagis plats och planera min och Rasmus framtid lite:) känns som det kommer bli hur bra som helst! Har man en positiv inställning så brukar det oftast sluta bra:) jag VET iallafall att jag har en väldigt stark vilja och kommer inte ge mig!:) plus att jag satt punkt för en sak här i livet och den punkten kommer få sitta där!

När jag och Jessica satt och prata om en tjej som uppfyllt sina drömmar. Som vi vanliga Svenssons kanske tycker är konstiga drömmar.. Iallafall så kläcker Jessica ur sig " hon hade iaf en dröm och har uppfyllt den".. Det fick mig att börja tänka.. Jag har ingen dröm/mål. Så nu ska jag verkligen tänka igenom vad jag vill göra med mitt liv:) men det gör jag bäst när allt annat är klart:) ne nu ska jag laga mig lite mat ha en bra kväll alla fina!

Nu har jag och monstret legat ute på gräsm...

img_3472 (MMS)

Nu har jag och monstret legat ute på gräsmattan:) han fick ligga nakenfis och det älskade han!!:) nu ska jag se om jag kan få han jag bor med att svara på vad jag ska laga för mat!   Nu låter det som det är dags för lilleman att lägga sig o sova!:) ha en bra kväll alla:)


Sitter och drömmer!

Ååh är inne och kollar på hus! Jag vill ha hus nu!! Får se till att vinna på Lotto;)

vad är detta?

haha typ alla bloggar jag läser uppdateras skit dåligt nu för tiden!:P jaja jag får väl börja läsa min blogg från början till slut det är alltid lika spännande!:P

Sommar!

Det är ju helt underbart väder ute! Så typiskt att vara sjuk nu för jag klarar verkligen inte av solen när jag är förkyld! Har iaf Planerat att orka mig upp till syster en sväng! Måste ju passa på nu innan hon flyttar ifrån k-Holm! Är jätte glad för hennes skull men för mig kommer det bli tomt!:( vi hörs kanske senare!:)

Idag är jag sjukt trött. Blev inte mycke s...

img_6010 (MMS)

Idag är jag sjukt trött. Blev inte mycke sömn inatt!  Idag tänker jag inte visa mig ute för jag tror jag har ögoninflamation eller något:p ögat är as svullet! Kanske fått stryk i sömnen?:p haha. Ne jag uppdaterar mer in dagen sen!:)


En natt fylld av mycke tårar och saknad!:(...

img_7703 (MMS)

En natt fylld av mycke tårar och saknad!:( saknar min fina Zita så det gör ont!.    Jag vill bara ha tillbaka henne!!:( det jobbiga är att det är helt jävla omöjligt och det är en sjuk känsla!! Älskar dig och glömmer dig ALDRIG!!<3


Midsommar.

Jag bestämde mig för att skita i att jag var förkyld o åka till Norrköping iaf!:) Det gjorde jag helt rätt i för det var en underbar dag/kväll! När vi kom dit så åt vi lite och efter det blev det lekar.. Hahaha dom körde någon lek vi aldrig lekt förut och det var att den som spotta en godisgroda längst vann! Haha ja sjuka idéer! Efter lek och dans blev det jordgubbar! För mig är jorgubbar det bästa med midsommar! Tycker det smakar som bäst då hahaha:p på kvällen blev det grillat och musik på verandan och en jäkla massa dans!:) Familjen är bäst tycker jag:D Vi Ungdommar gick ner till sjön på natten för att några ville bada. Kan ju säga att det blåste STORM! Jocke och Fredrik behövde inte hålla i dina handukar blåsten höll dom uppe ändå!:p även micaela,Emelie (inte syster) och Sofia badade! Alltså jag skulle aldrig göra det! När vi ska gå hem så får Jocke syn på en råtta och börja jaga den haha puckot han ifatt den stackars råttan som måste varit livrädd! Men citerat av jocke " den tog mig i sidled!" haha ja mupp kusin! När vi va hemma igen så kröp jag ner brevid min prins som låg och snarkade så sött:) det var min midsommar och den var PERFEKT!:) jag <3 familjen!

Tjohoo! Mår inte speciellt bra och jag vil...

img_5855 (MMS)

Tjohoo! Mår inte speciellt bra och jag vill bara bli frisk!!:( igår kollade vi på en skräckfilm som var sjukt äcklig:p idag tror jag min kära har planerat mys dag efter jobbet:) så nu tycker jag att klockan ska bli 16.00:) ne har Inge vettigt att skriva så får uppdatera sen kanske...


Vi är så himla bäst! Jag älskar dig syster...

img_6309 (MMS)

Vi är så himla bäst! Jag älskar dig syster!!:)


Idag har jag haft en minimidsommar med emm...

img_2026 (MMS)

Idag har jag haft en minimidsommar med emma som var tvungen att fira idag eftersom hon jobbar imorgon;) vi hade det suuper mysigt!:) även Michaela och Richard kom förbi en snabbis!:) Nu har förkylningen kommit och du gör mig väldigt ledsen!!:( något nrk blir det nog inte för min del:(( aja huvudsaken är att jag har min fina son så kan det inte bli annat än en prefekt midsommar<3 godnatt alla underbara!:)


Haha man lär sig något nytt varje dag sägs...

img_7544 (MMS)

Haha man lär sig något nytt varje dag sägs det;) idag lärde han sig att ställa sig upp:) mammas fiiiiiina<3 ne ner på stan och handla välling och våtservetter kanske? Puss


Godmorgon världen! Just nu är det morgon m...

img_2248 (MMS)

Godmorgon världen! Just nu är det morgon mys med min alldeles jätte fina son<3 hade tänkt att åka till nrk idag men det struntar jag i! Känner inte alls för det.   Med tanke på vissa omständigheter så känner jag för att bara vara själv! Ingen lust alls att vara social och trevlig! Ne nu fortsätter myset, ha en bra dag så hörs vi kanske sen!!!


En före och efter bild på håret!

img_8608 (MMS)

En före och efter bild på håret!


Tigerkaka!?

Haha nu har jag gjort slingor i håret och resultatet blev TIGERKAKA!:P bara köra ett par ggr till så ska det nog bli bättre:) Sitter och funderar på om jag ska vara hemma med Rasmus på midsommar. Matte ska ju iväg så kan va skönt att bara vara... Nu ska jag försöka få den där att sluta spela och sätta på en film sen blir det sova!:)

Imorgon kommer den dagen man bara suttit och väntat på.... Lifes à bitch sometimes

Mammas lilla sjukling;(<3 blev inte att ja...

img_8978 (MMS)

Mammas lilla sjukling;(<3 blev inte att jag färgade håret igår. Istället blev det SÅPBUBBLOR med Jessica haha:) men snart kommer min kära syster och jag ska färga hennes hår o hon gör slingor på mig:) Men först ska jag byta baksmälla på mitt kära barn. Ha en bra dag bilder på håret kommer sen:)


Tänkte göra mig lite midsommarfin!:) vad t...

img_5724 (MMS)

Tänkte göra mig lite midsommarfin!:) vad tror ni kommer det bli fint?


Mammas lilla kille är sjuk igen:( Usch det...

img_8588 (MMS)

Mammas lilla kille är sjuk igen:( Usch det är Inge roligt att se han sjuk:( ajaj i mammahjärtat :( Just nu ligger vi och gosar, lovley!:) det lär ju bli mycke sånt idag:) ha det bra alla!


Barn igen? Haha ja det kan jag man lätt sä...

img_5360 (MMS)

Barn igen? Haha ja det kan man lätt säga att jag och Jessica blev idag!:) Det började på maxi när vi kom till alla leksaker, det ända Jessica sa hela tiden var typ " ååh såpbubblor, ååh en jojjo, åhh en rockring" haha vi blev som barn där inne! Jessica köpte såpbubblor och jägarns vad roligt vi haft med det haha! Sen kom vi ju på att det går ju fylla bubblorna med rök! Haha ja vi är nog ganska sjuka!:p men i oss alla lever det ett barn;) sen blev det mat med Jessica,Emelie,Danne och min Bejb!:) nu ska vi se på skräääck, uuuh scary!!!;)


Skulle precis klä på Rasmus för att gå och...

img_0361 (MMS)

Skulle precis klä på Rasmus för att gå och handla men det ska ju börja spöregna bara för det!! Haha som sagt alltid är det något!! Ska iaf vänta på Jessica för den söta pricken ska med och handla:) slänger upp bilder sen på vad vi handla!:) puss


Idag ska jag och min fina lilla son ner på...

img_4098 (MMS)

Idag ska jag och min fina lilla son ner på stan och shoppa till honom! Men först ska han få sova middag annars lär det vara gnälligt... Jahop vad händer midsommar då allihopa?! Jag vet verkligen inte vad jag ska göra och det börjar ju närma sig... Gaaah!


Var nyss inne och läste på felsms och hitt...

img_0941 (MMS)

Var nyss inne och läste på felsms och hitta ett chokerande och vidrigt sms! "Sms: Lovar att det är sista gången du ska köpa ut. Du får det bästa sexet som vanligt :p" alltså hon hade skickat det fel till sin mamma och mamman förstog inte.:( Det är ju sjukt?! Dom har sex för att få någon att köpa ut?! Usch jag blir så himla upprörd när jag ser sånthär! Världen är så sjuk ibland!! Hoppas den där tjejen får lite vett hon med innanför pannbenet och inser att det är helt fel!!! Ne usch nu ska en arg nattis sova!!


Egentiden är nu kommen!

Nu ska jag plocka fram guacamole och salta skruvar:) Idag blir det filmen Hall pass :)

Egentid!

Mys söndag vill jag lova!:) kevin,jag och Rasmus har haft det mysigt under dagen här hemma. Var ju tyvärr inte så roligt väder så vi blev inne:) Runt 16 kom mamma och hämtade lillebror:) Nu har matte slocknat på soffan och snarkar som vanligt! Rasmus är övertrött och vägrar sova:p jag ska iaf bädda ner mig i andra soffan och ha egen tid när Rasmus har somnat! Man märker verkligen hur viktigt det är med egentid nu när man har barn! Bara att ligga och kolla på film gör så himla mycket! Ne ska jag söva Rasmus! Puss på er!

Godmorgon!!:) nu sitter jag och lillebror ...

img_3084 (MMS)

Godmorgon!!:) nu sitter jag och lillebror o kollar på film:) mysmorgon! Kollade ju på skräck film igår och den var verkligen bra! Hemsk men bra! Senare kommer mor och hämtar Kevin :) synd att det är sånt dåligt vänder, jag som hade planerat att gå till lekparken! Men vi skippar det tror jag o kollar på lite mer film:) ha en bra dag!!:)


En dagens.

Dagens vill ha: Mängder av sömn!

Dagens klädsel: Myskläder

Dagens smink: inget alls!

Dagens frisyr: slarvtoffs!

Dagens händelse: bus med barn!

Dagens låt: Fest i hela huset (Rasmus favorit):P

Dagens planer: Film kväll:)

Dagens saknad: Mina vänner!

Dagens dummaste: att jag inte orkat ett skit typ:p

Dagens sjuka: huvudvärk!

Dagens drog: cigg!

Dagens roligaste: Massa härliga skratt med min fina<3

Dagens favorit: Rasmus<3

Dagens köp: allt som man ska ha till tacos och lite godis

Dagens godis: choklad

Dagens humör: bergochdalbana!

Dagens ord: AJAJ Rasmus!:P


Mys hela dagen lång!=)

Idag har det inte varit annat än mys! dagen börja med film oc mys med min lillebror som jag är barnvakt åt och min fina son! ´Billy kom till oss också =) nu har vi käkat tacos och kollat på massa barnfilm! kevin vägrar sova men hoppas han slocknar snart=) Imorgon kommer min fina mamma och hämtar kevin=) neeee nu blir det skräckfilm I spit on your grave blir det=) puss på er alla sötjäklar!!












En passande bild till filmen haha;)

Spelnördar... Måttligt roande! ........

img_0437 (MMS)

Spelnördar... Måttligt roande! ........


Guuud jag är så himla trött! Känns som att...

img_8597 (MMS)

Guuud jag är så himla trött! Känns som att jag varit ute och festat flera veckor i rad! Då kan ni tänka er hur trött jag är! Nu sitter jag och kolla på Nicke nyfiken med bor och son!<3  Jag hoppas alla får det super roligt i valla ikväll!:) kram på er!


Nu är vi hemma i k-Holm efter helt underba...

img_4147 (MMS)

Nu är vi hemma i k-Holm efter helt underbara dagar i Norrköping! Igår tog ju syster studenten!! GRATTIS!!<3 efter mat och sånt så följde jag med syster och hennes vänner ut! Micka kom en sväng till Hugo och det var siktigt trevligt! Men blev en tidig kväll för en nykter nattis som inte orkar lika länge som ungdomarna;) haha! Nu ska jag umgås med lillebruur!;) bilder kommer ikväll eller imorgon!:) puss!!


En trött nattis som saknar en mest i hela ...

img_8304 (MMS)

En trött nattis som saknar en mest i hela världen ska sova nu! Godnatt


Idag var jag ju som sagt på hageby rk och ...

img_1377 (MMS)

Idag var jag ju som sagt på hageby rk och skulle fota Emelie och finemang när dom hoppade! Han såg super fin ut! Blev lite bus:p Dom lyckades även gå omkull men den var varken E eller F's fel! Det var underlaget som var nylagt och mjuk så han halka till ordentligt! Emelie åkte av men ingen skada sig överhuvudtaget som tur va! :) När Emelie skulle plocka in allt så passa jag på att skritta av han!:) första gången på över ett är jag satt på hästryggen! Men jag säger det IM BACK! Som jag sa till E, "jag stannar här på honom hela natten så kan du hämta han imorgon" haha hon gick inte riktigt med på det:p när vi var färdiga där så kom Hanna och vi gick hem till mig:) var lite osocial men jag var/är såååå trött! Lite kvalité tid blev det iaf! Nu ska jag locka systers hår och platta mitt sen soooova! Ååh just det Tack Jessica fina du!!<3 nee godnatt!:)


Härlig dag!

Det fortsätter vara helt underbart i norrköping! haha som ett sms jag fick igår "Kommer du tillbaka eller får jag skaffa en ny vän?" haha lite kul:P snart bär det av till Hageby ridklubb där jag var jämt när jag var yngre. Ska fot Emelie när hon hoppar! Och så ska det ju bli trevligt att träffa henne igen!=) Sen kommer även Hanna=)
Nee nu måste jag ta på oss så vi kan gå!
Vill tacka E&M om ställer upp och har rasmus den 9.e Juli! verkligen jätte snällt!=)
Nee puss på er uppdaterar nog med lite bilder sen!
Fick bli en bild på mig och Charm idag!<3

.....

Trött som bara den! Men idag ser jag fram emot en härlig dag!:)

Är hos min käre moster i svärtinge och mys...

img_3124 (MMS)

Är hos min käre moster i svärtinge och myser!!:) Det blir mat och fika sen kommer käre mor och hämtar oss! Hoppas på att få träffa en vän ikväll!:) Måste bara säga att när jag kom till Norrköping så kändes allt så "öppet"! När man åker tillbaka så kommer man till samma instängda stad. Men jag lever i nuet och just nu är allt jätte bra!:)


Idag bar det av till Norrköping och min un...

img_5239 (MMS)

Idag bar det av till Norrköping och min underbara familj<3 Har hunnit vara i lekparken med Kevin och fikat med fina grannar! Nu sitter jag och mamma på altanen och myser o pratar! Man kan verkligen prata om ALLT!:) älskar dig mamma!!<3 Ha en bra kväll för det ska jag!:)


Saknad är jobbig, och jag saknar mycket. S...

img_4705 (MMS)

Saknad är jobbig, och jag saknar mycket. Sen sitter jag och funderar på varför JAG hamna i den här sörjan? Känns ändå inte som om jag kan komma på en anledning!


Lördag och söndag.

Lördag: Tanken var att jag skulle åka och fira min kusin Jocke för att han fyller 20. Men så blev det inte då rasmus fortfarande hade feber stackarn:( fick ett sms av min fina som undra om jag kunde gå hemifrån och göra något annat så dom kunde nörda lite spel! Hade igentligen ingen lust eftersom jag ville till nrk och inget annat lät roligt. Men sen kom jag på hur kul är det att sitta o glo när dom kör tv-spel då? Ne usch! Hehe. Så det blev på med lite myssittautekläder och gå upp till Danne där Jessica,Putte och Danne va!:) tog det väldigt lungt. Men kan ju säga att vi hade det supertrevligt!:) Jocke L och Stefan dök upp också!:) Sen blev det ryck om att gå ut som det ABSOLUT inte skulle bli. Men jag gick ner till Babe o fråga om dom skulle spela länge till. Och JA dom skulle spela länge så han tyckte jag skulle ut o umgås!:) Det blev ju Harrys vilket var super trevligt! Och i detta jävla drama som är så förstår jag ALLA ur deras egna vinkel! Väl hemma igen blev det prat med älsklingen om detta drama och ligga o mysa till åskan !!:) hade jätte svårt att sova:( kände mig inte ens påverkad av alcohol när jag kom hem.. Drack mycket vatten under hela kvällen och det blir det i fortsättningen också!:)) men iaf så låg jag vaken till typ halv sex.. Kände mig jätte orolig i kroppen:( jajamen en låååång lördag;)

Söndag: Vaknar upp och mår hur bra son helst! Och kände mig glad i både kropp och knopp ( tack vattnet!) haha! Rasmus fick frukost sen blev det lite bus på golvet och båda fick skrattanfall nästan hela tiden haha:p Matte och Billy jobba men kom hem på eftermiddagen.. blev massa prat:) dom bestämde sig för att spela så jag slängde mig i sängen och däckad för Rasmus sov ändå!:) När Billy åkt hem får jag ett sms av syster om att hon,mamma och lillebror var påväg! Jag blev jätte glad! DOM ÄR BÄST!:) Nu på kvällen hamna jag och Matte på golvet vilket var JÄTTE mysigt! Han sa tillomed "nu skulle vi haft en filt under oss och massa tända ljus!" lät så himla mysigt! Igen av oss orkade resa på sig för att vi låg så skönt och kramades haha;p nu ska jag avsluta denna söndag och slänga mig i sängen med ett STORT leende på mina läppar!:)

En kille som tycker att spjälskydd är inge...

img_2661 (MMS)

En kille som tycker att spjälskydd är inget att ha! Och riva omkring i sängen det är han också expert på! Förutom att han är finast så suger denna dag!


mys!

Idag har det varit en väldigt lååång dag! Dagen börja med att rasmus vakna upp av skrik då han blev rädd av grästrimmerljud:( stackarn.. tog tempen på han o min lille fis hade ju fortfarande feber!=( När vi ahde varit vakna en stund kom pappa M hem och hade det mys med Rasmus. B var barnvakt en stund åt rasmus då jag och Matte åkte iväg och skulle handla! vi åkte runt lite överallt! SUPER MYSIGT!! När vi kom hem igen blev det att klippa matte=) han blev så fin  så! grrr;) Efter ett tag lämna dom mig och rasmus och åkte ut till deras mys stuga haha;) Jag la Rasmus och han slockna direkt! När han vakna så var han kokhet och hade 39,7 i feber:( Han var jätte gnällig och jag ringde 1177! MEN JAG KOM ALDRIG FRAM?!?! Alltså seriöst? Trodde man alltod skulle kunna få tag på dom men icke då! Men blev att ge han lite alvedon igen och så fick han glass! ÄNTLIGEN sjönk febern och han blev samma glada pojke som alltid:)

Nu har Jessica varit här en sväng på kvällskvisten! alltid lika trevligt! Blev så sjukt ledsen idag över att jag inte kunde följa med på våran planerde dag!! Men vad gör man inte för sin skrutt? och det komemr ju faktiskt fler dagar! Nu blir det en film för sova kommer jag inte kunna göra när han är sjuk!

Åhh måste berätta en super mysig sak som hände idag!! B satt på golvet och rasmus i sin läragåstol, Rasmus åker fram till B och lägger huvudet på han axel o ska ge han nappen! det var så sjukt gulligt så ögonen bara vattnades! Kan ju då säga att Rasmus är en ganska blyg kille som gärna inte är hos nytt folk:P Men jag blev helt varm i hjärtat och jag tror min matte blev det också!<3


Ingen ny bild men fick bli den!<3

Godnatt alla fina!

Livet är orättvist!

Vill bara säga att jag tänker på er hemma i nrk!:( kan inte ens tänka mig in i eran situation:(<3

Tårarna rinner nerför kinden och jag fråga...

img_2176 (MMS)

Tårarna rinner nerför kinden och jag frågar mig själv vart tiden tar vägen? Det går så himla fort! Det sjukaste är väl att han gör mig mer och mer lycklig! Trodde verkligen inte att man kunde känna sån här lycka! Men jag lovar, det kan man!:) På bild 1 var han nog inte ens en timme! Bild två är sju månader och några dagar senare! Vart gör man av tiden? Varje dag,timme,minut och sekund med dig är värt allt för mig! Tack min fina son för att du finns!


Förklara mig.

Det jag skrev i ett tidigare inlägg idag var absolut inte menat till EN person. utan alla som har något att säga om mitt liv som mamma. Jag vill absolut inte göra någon ledsen med flit! Men det här är min blogg där jag skriver om det jag känner. Ville bara säga det! Puss och kram på er då!

Gnällig son!

Rasmus bara gnäller och gnäller stackarn. Somnar i fem minuter sen vaknar han och skriker:( men han bajsa nyss så får hoppas att det bara är lite magknip han har! Stackars min lilla fis:(

Grrr!

När jag skulle lägga Rasmus för att sova middag vad tror ni händer då? Joo grannens hund är ensam hemma och börjar skälla och yla! Då gick det minsann inte att sova! Stackars voffe!

En diss!

Idag tänker jag dissa!! jag DISSAR folk som lägger sig i saker som absolut inte har ett skit med att göra! Man får höra såå mycke skit för att man är mamma och är ung?! Som jag och min mamma prata om så var det INTE såhär förr! Folk verkade respektera varandra! Dom kunde göra vad fan som helst utan att en någon idiot skulle bry sig! Fast jag tror jag vet vad det beror på! Det är Katrineholm och folket här! Dom har lixom koll på allt! Det du inte vet om dig själv vet Katrineholm! Ne jag tycker det är dags att ni som klagar som fan kan ta o skaffa er en egen familj och leva den som ni tycker!:) ska nog fixa en ny blogg idag. Sen är det bara NÅGRA jag vet att jag kan lita på som får den! Tack o hej avundsjuka tjej!:)

Idag har jag,Rasmus och matte kollat på fi...

img_9423 (MMS)

Idag har jag,Rasmus och matte kollat på film! Och vet ni vad!? Rasmus låg HELT stilla och tittade!:) han är fin min lilla:) massa kärlek till han<3


Tisdag.

Fy vad det är varmt idag! Ville städa idag men har helt tappat lusten!:p haha sitter ju nu och kollar på Rasmus som promt ska ha en leksak men han är jätte rädd för den:p haha så söt! Ne om man ska ta o plocka lite iaf..

Mycket bra helg!:)

Kör dag för dag..

Fredag: Var nere på stan en sväng med Jessica. Köpte ju jordens godaste munkar!:) var hemma och busa med Rasmus mest hela dagen! Framåt kvällen kom Jessica och emma. Blev en massa tjatter om allt som vanligt:) när dom gått blev det mys med M:) hände inget speciellt den dagen!

Lördag: Fick besök av min underbara Mimmi!:) Jag,Mimmi och Danne gick ner på stan och glodde i alla stånd:) hitta massa fina ringar som jag blev jätte sugen på!:) När jag kom hem så hade Billy kommit så jag,matte,Billy och Rasmus åkte till maxi där jag fick vinglas och en keps i lite försen morsdag present!:) TACK!:) Väl hemma igen blev det fixa iordning mig för en grillkväll hos Daniel med alla fina!:) Kvällen sluta inte som jag hoppats men vi alla har våra dåliga dagar! Hade sjuukt trevligt iallafall! :) innan alla drog sig hamna jag i ett väldigt djupt samtal med en och jag kan inte annat än att tacka dig! Väldigt vettiga ord!

Söndag: Vakna och mådde hur bra som helst. Hade väldigt roligt åt mitt barn hela morgonen:p Han gjorde verkligen allt han inte fick:) Fick även samtal som fråga hur jag mådde och det är jag mycket tacksam för! Blev iallafall mys med nr 1 hela dagen och på kvällen blev det BB final! Mycket värdig vinnare!:)

Måndag: Seeg och det känns som söndag! Har även idag myst med nr 1!:) Jessica kom på besök imorse och då blev det fika i stormen!:p familjen var ute på promenad förut så himla skönt! Blev även där myycket prat men väldigt skönt att få prata ut med varandra!:) nu har vi käkat pizza och ikväll blir det skräckfilm!:)

Det var min helg! Jag vill tacka alla mina fina underbara tjejer för att ni finns!!<3

Blogg.se är inte okej just nu!

Jag har försökt att skicka in 2 st mms inlägg men dom kommer ju inte upp!! As irriterande! Ville bara skriva det haha! Nu ska jag fortsätta njuta av min son! À just det, tänk att mitt/vårat liv kan vara så intressant! Folk har ju inget liv alltså!:o

Kanske får bli kvällens outfit?!

img_5932 (MMS)

Kanske får bli kvällens outfit?!


Kvällens outfit kanske? Vad tycker ni? Jag...

img_4885 (MMS)

Kvällens outfit kanske? Vad tycker ni? Jag tycker iallafall att det passa mig bra!


LÄTT att jag har den finaste killen på hel...

img_1119 (MMS)

LÄTT att jag har den finaste killen på hela jorden! Jag gör ALLT för dig mitt monster!:) och du är lyckligt lottad som har så mycke fina människor runt dig! Jag älskar dig MEST!<3


Igår kväll gick vi djulörundan och det var...

img_5223 (MMS)

Igår kväll gick vi djulörundan och det var ju hur mysigt som helst! Rasmus var lite gnällig men det släppte lite iaf när vi köpte glass haha. När vi va hemma typ 2 timmar senare så blev det att grilla lite! Och igår va det bara JAG som stog vid grillen;D Idag blir det nog att gå den rundan igen! Häääärligt! Och imorgon kommer pappa med familj och ska grilla!:)  ska alla ha för sig i helgen då? Jag ska iaf ut och roa mig för matte va iväg hela förra helgen och den här helgen är det min tur!:) nee nu sova en stund med rasmus! Puss på er!