Valborg!

DUMT att skita sig igenom hela jävla valborg:@

Tisdag!

Vakna vid ett;P haha!  sen kolla jag på pippi långstrump;P myss!
sen ringde dom från jobbet o fråga om jag kunde jobba idag:) klart jag kunde:)
sen efetr blev det ner på stan till bikbok!  där jag hitta en jätte fiiin klänning!!! tack hanna<3
sen bar det av till hm och köpa hårfärg:D
sen hem till mamam efetrsom att jag ahde låst matte ute hahahhaha!!!!! stackarn! nu sitter jag o älsklingen o kollar på HK!:D och han är sååå jätte snäll o sitter o plockar ut hår genom slingmössan på mig:D:D
älskar min plutt:D

då är det valborg snart då:D nice med lite party:D

sen på fredag blir det hem färd för ska jobba på lördag! och då ska kanske milton emd mig hem också:)

nee nu ska jag sitta o skrika liute för fann vad ont det gör när han sliter i mitt hår;P hehe men ska man vara fin får man lida pin!

bye bye!

måndag!

23/4
mamma kom tidigt till mig och sjöng för mig för att jag fyllde år!:D jag o matte fick en varsin tröja;P sen skulle vi få en senare present;P vid fura kom det massa folk till mig:D hela tjocka släkten typ förutom pappa;P
senare kom alla brudar utom mimmi:( blev att dricka lite det var trevlans:) men skulle upp o jobba dageb efter så blev inte så sent. tack för alla fina presenter:D

24/4
dagen börja med att jag skulle åka till jobbet och inser då att mitt legg är borta:O;( efter jobbet blev det hem för att pappa skulle komma och fira mig:) gunilla felicia och pappa kom<3 alltid lika trevligt o träffa dom:D efter det så skjutsa dom mig till hageby för att jag skulle handla mat till grillningen och deet:) sen åkte jag hem och skulle vänrta på johanna o company:D men gps det ska man minsann inte lita på;P men när dom kom gick vi en sväng till hundrastgården sen hem till mamma för att grilla och dricka med matte johanna hanna emelie emelie micka mimmi bella ronja och lovisa:) det var trevlans lite senare kom robin och erik också:) men sen drog alla utom jag hanna matte och emelie ut på krogen:) klantig som man är kunde man inte gå ut;P men hanna var ju snäll och stanna med mig:D<3 så jag emelie matte o hanna satt och drack hemma hos mig o matte det var NICE! sen på natten får jag ett samtal av johnana som skriker vi är vilse! så jag matte o emelie gick och leta efter dom;P hitta dom i guldringen o vi bor i silverringen;P haha!!! sen blev det hem o sova! en as trevlig kväll:D

25/4
vakna o var lite små seg..johanna o emelie åkte hem vid halv två. så jag o matte o emelie gick hem till msoter o där blev det grilla o massa mys:) gott som fan! sen gick vi hem så jag o emelie åkte med hanna patrik o bella till willys o handla MÄNGDER med godis!! mums!!!! och så blev det film här men heela bunten var sååå slöa;P skönt att sova sen var det iaf:)

26/4
var med maja ut till holly och var där i några timmar!! det var nice:) hon har blivit sååå stor men så studsig!;P hah! mer över marken än på;P sen fråga maja om jag ville rida men NEJ tack;P haha!
sen blev det hem med massa mys o sen sova;P

27/4
Jobb mellan 10-14.30 det var tufft! hade huvudvärk hela dagen:S men fick en tablett precis innan jag skulle sluta! så gick hem till mamma med matte och fick present:) och hon bjöd på massa god mat:D muuuummmss! sen åkte jag o matte ner till stan o där blev det lite shopping! han tyvärr inte till bik bok så tar det imorgon:D haha kolla nyss på ballar av stål!! haha en jobbig jävel är ju klockren! JOBBIGT VA?! hahahha! nee nu blir det nog lite mer tv sen sova! hade bra!!

bye bye!



  

bakis söndag:D

tjolahop!
igår bestämde sig vi oss för att supa:D så marcus åkte o hämta jocke och han kom med sprit:D mumma!
så vi börja dricka men hann bara dricka 1 grogg sen kom robin och hämta mig så vi åkte ut och lämna zita hos min babe:)
sen tillbaka och dricka lite till. sen drog marcus o jocke ner till statt. hanna gjorde sig iordning och sen drog vi ner till port 26 där det var röj! NOT! det var 9 pers där haha! när det stängde skulle vi gå men då såg vi jocke o marcus så gick vi o träffa fille:) sen följde vi med dom på efetrfest:) o där va det svin kul:) vi dansa drack vin o hade rent ut sagt asa kul:) jag hanna marcus och jocke gick hem vid fem på morgonen! shit va vi röjde haha!! sen kom vi hem o då blev det ett ganska rejält skratt anfall av alla haha!

nee nu sitter hanna o vill ha pizza o marcus vill ha cola liiikkkkaaaa bra att lyfta på röven och gå:)

ha det bra:)

bye bye!

torsdag.

hejsan!

vilket underbart väder det är ute:)
åkte tillbaka till k-holm i tisdags med båda hundarna:P haha aldrig mer två hundar på ett tåg.

Onsdag: vakna kl 9 för att gå ut med mina voffar:) sen när jag kom in igen avr hanna vaken, men jag avr så jävla osocial så jag la mej och sov igen:P men hanna tyckte att jag snarka hahahha!!
sen runt ett tiden mötte vi johanna med milton och nero o gick till svartbäcken! släppte hundarna i en fårhage:D det var hur fint som helst där:) hundarna bada och ahde jätte mys:) tyvärr så avr ju johanna tvungen att gå eftersom hon skulle jobba:) men jag o hanna var kvar längre:) sen kom marcus och hämta oss :) så snäll han är:P men det var ju som sagt jävligt långt att gå:P när vi kom hem var hela gänget helt döda:P hanna somna på soffan och hon ska ju inte snacka om att snarka!! fy fan haha! sen efter det så kom jossan och emelie o kolla på film:9 mys mys:)

idag då:) har inte hänt mycket. har varit ute med hundarna och sen har vi ju tvättstugan:P och nu sitter vi o funderar på om vi ska ge oss av till svartbäcken igen:) skönt för våra voffar:)

nee nu orkar jag inte skriva mer.

bye bye

påsk och kuligheter:)

Det känns som om att det avr en lång vecka.. kommer typ inte ihåg vad jag har gjort. har varit med mimmi matte och bella en del o myst hemma hos min moster:) mimmi har sovit hos oss också:P haha! joo just det vi har en vovve till också:P
igår åkte jag till katrineholm med halvnio tåget med hanna och charlie:) han var jätte duktig på tåget! sen träffa vi johanna jossan och emelie när vi gick av tåget nice nice:) johanna hade med sig sina stora björnar:P haha! tror nog milton är lite små gay haha! och charlie såg så rolig ut när han busa han hoppa rakt upp i luften:P sen gick vi hem till hanna och satte oss i soffan gud så trötta vi var:P men vi var på det ändå:D drack till halv fem eller nått på morgonen. kl 9 var jag uppe och gick med vovvarna, helt otroligt:P haha! sen skulle jag ta tre tåget hem men hanna den smarta jäveln kom på att det avr söndag så det gick inget tåg kl 3 utan jag fick ta ett tåg kl 5:) men det avr mysigt att vara där.
Nu sitter jag och älsklingen o kollar på tråkig ultimate fighting...ganska segt så tyckte minsann att sängen ropa mitt nam så måste kolla om den vill att jag ska sova vilket jag tror att den vill hah!

nee god natt.

bye bye!

Tisdag.

Då var det tisdag idag:P vakna super tidigt idag:) käka frukost o tog zita på en myspromenad som sluta hemma hos mamma:) har suttit ute o solen o försökt bli brun men lyckas inge vidare:P haha! nu väntar jag på att mimmi och bella ska komma men dom är lite sega tycker jag:P ahha! nee nu ska jag gå upp till mamma och vara lite social:)

han en skön varm dag:)

bye bye!

Måndag och mys:)

Har slarvat lite med att skriva ser jag nu. men ahr inte haft ork.

Fredag: jag och matte ahde en kanon mysig kväll med god amd o godis framför tvn:) hur mys som helst:)

Lördag: börja med jobb mellan 10-14 ganska segt men fick fin besök av bella o mimmi!
sen åkte jag o mimmi hem då laga jag mat till alla 3:) mumms mat:D efter det gick vi hem till min moster där vi skulle dricka men där fick jag jätte ont i magen:( gjorde faktiskt riktigt ont. så jag bestämde att vi skulle gå hem igen för klara inte av att vara kvar där. så vi gick hem o då kom bella och hanna också:D nice nice.. kunde inte böeja dricka sammtidigt som dom för det avr toabesök för min del hela kvällen:P haha! men bella svek ju efter ett tag haha:p då blev det jag hanna matte och mimmi kvar:) går inte att beskriva vilka gamla känslor man fick tillbaka! och kan säga att jag hade sååååå jävla trevligt o mysigt fast jag var typ nykter! älsklingen o jag bråka inte minsta lilla! älskar han! matte o hanna satt uppe o drack till halv sex o jag var duktig och gjorde ägg mackor till dom:9 tror dom blev glada:)

Söndag: segdag med massa mys! hanna sov ju här så vi gick upp på morgonen då bar det av till pizzerian där vi köpte pizza:D min pizza var den fetaste jag sett haha:P sen efter det bar det av till hund rast gården o träffa bella så vovvarna fick springa av sig. efter det gick vi hem till mamma o umgicks lite. sen hem igen då bella o hanna kom så blev det kvälls mys med babe1 babe2 babe3 alltså älsklingen hanna o bella:P


Måndag. vakna gick till hundrastgården med bella o hanna o matte:) va där i typ 2 timmar! jävligt skönt! sen gick ajg hanna o babe hem till oss. lagade lite amt sen satt vi ute på balkongen med massa mys!!!! nu sitter jag o babe o kollar på cops hur mys som helst! tycker det är lite synd att hanna ska hem ida:( roligt när hon är i nrk ju:P

byebye!

Fredags mys!

Har varit jätte dålig på att skriva den här veckan! hehe.  har inte hänt så mycket.
joo igår va vi alla hos ronja o drack o hade mysisigt sen gick jag och babe hem o grilla:D

idag är det bara fredags mysD::D

nee skriover sen."!