Trevlig kväll!:)

Hej Hej!! idag har jag haft en super tråkig dag! Men kvällen räddades när först niclas och lina kom! :) fast är ju som vanligt, lina snor Rasmus och bara myser i massor!:p sen kom Jessica och Danne:) Niclas,matte och Danne åkte iväg och handla så då blev det att babbla skit med lina och Jessica:) sen när lina o Niclas åkt hem blev vi bjudna på mat av Jessica och resten av kvällen blev jätte trevlig!:) nu har hon åkt hem och jag sitter med Rasmus i knät och myser!:) imorgon ska vi väga lillen!:D sånt är så spännande!:) Ne nu ska jag gosa vidare med min son! BYE BYE!!

Underbart!!

Hejsan! Har haft en jätte bra helg! Jag och Rasmus var i nrk hos mamma/mormor:p vi sa inte att vi skulle komma så hon blev jätte överaskad!:D älskar att göra sånt hihi! När vi hade vart där ett tag kom underbara Madde,erika,Janne,Linus, Mia, jessi och Emil!:D så Rasmus bara langades runt!:p efter det åkte vi till min moster! Hon blev också skapligt överaskad! :D sen kom morfar/gamelmorfar och såg Rasmus för första gången!:) mamma och jag åkte in till stan för att hämta micaela så va ifrån Rasmus en hel TIMME!! As jobbigt:p sen va vi där till typ jätte sent haha:p På söndagen så kom underbara Hanna och Marcus och hämta mig o Rasmus:) vi åkte hem till Hanna och fikade! Mycket trevligt:) efter det blev det hem till mamma igen och vänta på att mamma skulle sluta:p Min underbara Mimmi kom också! Sen vänta vi på att Marcus skulle ringa så att vi kunde åka tillbaka till k-hult! Som ni förstår så har jag hunnit umgås massa på två dagar! Och det finns ju inget bättre:) nu ska jag fortsätta mitt Soffmys med min ÄLSKADE son! <3 BYE BYE!!

11 November.

HEJ!

Idag har jag bara mys med Rasmus!=) han har faktiskt varit vaken ganska mycket på dagen idag=) hoppas han håller på att vända tillbaka på dygnet lite=) nu på kvällen var vi i valla hos mattes farfar som fyllde år=) blev fika o massa prat=) nu är jag o rasmus iaf hemma igen! har nyss haft soffmys:P men nu ligger han o halv sover:P haha!
ne inge kul att skriva så slutar här!



BYE BYE!!

10 November.

Hej alla pigga o glada! Sitter och väntar på att klockan ska bli tio så jag kan åka till vårdcentralen! Hoppas dom vet vad som är fel:) har kommit fram till att jag har en tokig son!:p han bara VÄGRAR sova i sin säng! Men skötbordet duger alldeles jätte bra att sova på:p Hahaha. Får se hur vi ska lösa det här!:p ne nu börjar monstret vakna! BYE BYE!!

välkommen till världen älskade Rasmus!

Nu är han äntligen här min lilla prins!<3 som jag har längtat! o känslan när han kom är helt obeskrivlig! har inte bloggat på ett tag..tänkte kanske komma igång med det nu igen=) Det får bli lite bilder på älskade rasmus idag!=)






<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


BYE BYE!!