27 Juli.

jahop då var det dags att skriva igen då:)


Fredag:

det blev e lugn kväll:) träffa hanna en sväng bara sen blev det att krypa ner i sängen:)


Lördag:

sov länge när den andra fick gå upp o jobba:) hahah:P
men när jag vaknat så var jag tvungen att gå ända till marcus för att han skulle hinna till systemet:P men när jag kom fram vem avr vaken då?:O joo marcus:P så då bar det av till systemet...sen var det bara att vänta på att det skulle sluta:P sen kom han hem o sov bauta länge o ganska omöjlig att väcka:P sen när han vaknat skulle han skjutsa några sen skulle vi åka. så vi åkte från k-holm runt sex...när vi kom till nrk blev det att korka upp:D mycket senare kom hanna o marcus hit när alla andra hade dragit till peking:P så då blev det lite mer dricka o sen dra..patrik var snäll o skjutsa mig o hanna till peking o jocke o marcus till palace:) väl framme på peking behövde varken jag eller hanna betala inträde:D där spara man 200;P gjorde av med 100kr o var dyng:P hade verkligen skit  roligt o dansa o var glada:) träffa jenny också o det var ju nice:) framåt morgonen så kom jocke marcus wellarz fille o patrik! då var det ganska segt så tog inte lång stund innan vi åkte hem:P jag hanna o marcus skulle efterfesta hos mig o jocke gick o la sig:P men dom var inte kvar länge så efter en stund var det bara att krypa ner i en uppvärmd säng:) hade verkligen en skit skoj kväll:)

söndag:

vakna o mådde inte så bra:P men det var lite mysigt iaf:) gick upp vid typ elva medans den andra låg o slöa i sängen tills typ halv 3:P då var det dags att gadda mig:P o det gör jag aldrig mer om!
efter det blev det åka till k-holm o kolla på film sen sova....

Måndag:

gick upp vid halv 8:O sen runt halv nio var det bara att börja vandra till tåget....sen blev det jobb vilket inte var så roligt..
vid 6 blev det bio med pappa o familj:) det avr nice:) nu sitter jag  med mamma o familj o 3 till o dricker en grogg...
nee nu ska jag vara social..


stackars mig!;)


bye bye!

24 Juli.

jahop vad har hänt dom här dagarna då?.....

var som sagt nere vid djulö o träffa mimmi i onsdags:) där det bjöds på kaffe:P men det var ju inte jag som drack det:P jag drack cola o käka glass:D mumma! efter det kommer jag inte ihåg vad jag gjorde;P

igår så gick jag upp ganska tidigt:) då var det bara käka frukost göra iordning sig för att sen träffa mimmsivims:) det blev en jävla massa prat!:) efter det blev det bad med hanna marcus o jocke:) men JÄVLAR vad kallt det var! så skapligt skönt med en varm dusch var det! efter det bar det av ner till djulö där hanna marcus o mimmi var:) hanna o mimmi spela minigolf:P men det var ju någon som jävlades med dom o la massa saker på banorna;P haha! åkte därifrån osen blev det att kolla på någon film på tv. men den ena däcka ju framför tvn:P fast filmen var ganska bra:D '


Idag blev det att vakna tidigt igen som alla andra dagar för att träffa hanna:P (men tror det kommer bli lite lättare för mig att jobba om jag sover som en normal människa;P)  skulle gå vid kvart i uolv men glömde bort tiden:P så marcus o hanna var snälla och hämta mig haha!  väl nere på stan blev det shopa:D:D blev ett par skor o en väska!  sen köpte vi fika o gick hem till hanna  där vi hade fika mys:P sen slutade mongot:P då blev det massa  bad..men blev ju islängd idag igen.........men det var nästan tur det för tror inte jag ahde kommit i annars:p för bara några timmar sen kom min ÄLSKLING!!! zIIITTTAAA!!!!!!!!! jag är hur glad som helst! har inte träffat henne på en vecka:P




nee nu blire mys med zita:) sen blir det nog att träffa lilla hannut:)

Bye bye.

22 Juli.

igår blev det att åka till hanna o marcus:) där det blev en del dricka av:P haha!
blev inte läggdags förns kl halv 6:P

senare idag bär det av ner till djulö för att hälsa på mimmi;)

skriver mer sen...


bye bye!

21 juli.

Igår hände det inte mycket:P joo vi åkte o bada:P eller jag bada inte det fick dom andra sköta:P jag kasta pinne med bellut:) men var ju nära på att bli i kastad 2 gånger:P

idag då? kommer nog inte hända mycket:P


nee nu ska jag sova en stund till:)


bye bye

20 juli.

Då var det måndag igen då:)
har varit dålig på att skriva:P men inget spännande att skriva:P eller? haha!
i helgen har det varit lungt! i fredags så hade jag mys med mamma o bror hemma.. sen på lördagen åkte jag till k-holm.
då blev det tacos o mys:P sen ut till niclas o grilla på super grillarna:P haha! höll på att somna där ute:P så blev att åka därifrån..
söndag blev det filmmys typ...
nee nu blir det en varm skön dusch!:)

heelt sjukt.............................................


bye bye!

9 juli.

RIP mindy!!!!:'(

är man lycklig eller olycklig?! det ena gör mig mycket lycklig o det andra olycklig!!
det där tåls att fundera på...

nee nu måste jag återgå till denna städning!;P

6 juli.

blev en bra fest i helgen :) hade verkligen skit kul! men var ju lite för full men det är ju inge ovanligt:P
blev förfest hos jocke:) det var jag hanna marcus jocke kotten eric o senare kom ingela o robin:P det var skooj:)
senare när vi skulle ner på stan kom lisa:) sen drog vi till picaso o träffa fille o wellarz:) där va det skoj det lilla man kommer ihåg:D haha! hade iaf aaass snygga skor på mig! hannas gula skor:D efter picaso blev det efterfest hos hanna o marcus:9 det var kuul:) sen runt 5 drog alla här ifrån förutom jocke.. sen var det skönt att sova efetr en hård kväll:P haha!

söndag då...vakna o ville inte leva kan jag säga! fyyy vad bakis jag var:p så gick jocke o hanna till ica..jag skulle följt med men kom ner för trappen sen gick det inte längre:P så gick in o tog en sköön dusch! när marcus hade vaknat till liv åkte vi o bada:) haha han var då rolig i bilen kan man ju säga:p efter badet blev det resa till norrköping för att hämta zita! jocke var snäll o skjutsa mig dit:) sen blev det bakis pizza o film:) o sen sooooova:)

måndag...har varit en liten segis dag:) vakna vågon gång jäääätttee tidigt av att bajs hunden skällde:@ sen vakna jag igen av att putte kom som hannut tar hand om:) så lovar att det var hund dagis här:P lite senare på eftermiddan satte marcus o jocke upp graderoben det vart sjukt nice:9 sen på kvällen blev det baad:) det var 12 grader ute men det blev inge banga här inte:) men skönt var det med en varm dusch sen! men när jag kom ut ur duschen va det ingen hemma då blev jag lite smått förvånad:P men sen kom hanna marcus o lajtan med grejer till tacos:) muuums:) o nu sitter jag o hanna o kollar på tv o marcus är hos robin:)

nee nu ska jag avra social med hanna:)

bye bye!

paartey!

partey hos jocke nu då:)
fart påt  är det:) haha! skriver mer imorgon:)

1 Juli.

det var ett tag sen.

Fredag 26/6

blev att åka till pappsen o grilla och ha mysigt:) sen så åkte vi på trav:D det var hur kul som helst:) men faaaaaseeen vad dyrt det var med vin:O vann lite pengar men hade verkligen skit kul! o det avr roligt att gunilla följde med:)


Lördag 27/6


åkte till k-holm o skulle sitta o mya helt för mig själv:) för hanna o marcus skulle ikväg någon stan:P satt o glodde på oz. men ensamheten slutade när mimmi kom förbi så drack vi en varsin cider, sen kom jocke o hämta mig för att vi skulle hämta hanna o marcus! och ska ALDRIG mer åka bil med jocke;P haha lite väl taskigt! väl framme mitt i skogen hitta vi en full hanna o en full marcus:) haha. sen inne i stan drog marcus på krogen o jag o hanna hem o drac massor:) eller jag hävde i mig för att komnma ifatt:D sen drog vi till picaso för att möta fille o den andra vet inte hur han stavas;P haha!
sen blev det hem till dom o dricka sen blev jag sjukt trött så då gick vi hem o kolla på ett avsnitt oz sen sova:)

Söndag 28/6

vakna o det var sjuuuukt varm! hanna o jag gick iväg o köpte mat o godis för massa pengar;P haha! klockren bakis dag;P haha! sen vänta vi hela dagen på att jocke skulle komma hem så vi kunde åka o bada vilket vi gjorde på eftermiddagen:) o det var ju inte lite skönt! sen åkte vi o hyrde film! sen kolla vi på film o hade tjockis mys;D sen framåt typ 1 på natten eller nått så svek jag hanna o åkte hem:P kan lova att det avr skönt att sova!

Måndag 29/6


vakna o gick hem till mamma en sväng:) sen åkte jag o babe o bada i klarsjön:D faaan så skönt!
sen abr det av hem o dfet blev mys med tacos o film:)






nee nu orkar jag inte skriva mer;P


bye bye!