...

Sitter och har jätte tråkigt just nu! Har hunnit med att duscha och fixa o dona lite här hemma! Väntar på att matte ska sluta så vi kan åka till Norrköping. 45 min kvar tills han slutar. Känns som om att det ända jag gör om dagarna är att räkna timmar tills han ska sluta. Fuck ta mig ifrån landet ! Det här ska lösas oavsett om det blir på ett bra eller dåligt sett! Pallar inte landet mer! Har för fan inte ens tv kanaler! Well well nog med klagandet! Bye bye..

29 Juli.

God dag!..


Gick upp jätte sent idag för att jag var vaken hela natten:( har haft jätte ont i magen:( som tur är ska jag till barnmorskan imorgon så vi kanske kan få reda på vad som är fel..får så ont jätte ofta och det ända som hjälper är duscha.. men tycker inte dte är speciellt roligt att duscha en hel natt..
men men..
matte kom upp vid halv tre idag:P så vi åkte och handla cigg sen hem igen=) nu har jag precis käkat mat! LYXMAT;) makaroner:P hahahah!men det är faktiskt gott att äta det ibland!
Imorgon bittit blir det att åka till nrk som sagt för ett besök hos bm! nice=) o älsklingen ville följa med ändå!
Ne nu blir det gos med katten igen!


Vissa dagar är sämre än andra i ett förhållande! men älskling du ska veta att oavsett hur sur jag kan vara ibland så älskar jag dig massor!=)








BYE BYE!!

....

God kväll!

Då var det redan kväll! Kan säga att det tog ca 3 timmar att väcka matte imorse! Satan vad arg jag var! Men men när han väl är uppe är han söt ! Hihi:p börja dagen med att åka till valla däck och köpa nya däck till nya bilen:) sen åkte vi till valla skroten men där fanns inget vi ville ha:) efter det åkte vi hem till Niclas:) dom pula med bilen och jag satt o gosa med Lizzy:) och idag ÄNTLIGEN drack hon själv!:)<3 när vi var färdiga där så åkte vi o handla. Idag blev det pomme kött o beasås:) mumms!:) nu ligger jag och kollar på Madagaskar 2:) ganska rolig hihi:) älsklingen slutar ju snart så ska börja med mat till han snart:) på torsdag blir det nrk ! Har ingen lust med det igentligen men måste till barnmorskan! Well well! Nu blir det en rök! BYE BYE!!!






älsklingen och hans far fixar=)

27 Juli.

God morgon!

är uppe med tuppen:) försöker få upp min älskling så vi kan åka o handla!! men han vill fan inte upp! dumt o va tre o inte kunna gå upp själv! Igår va vi iaf o köpte en bil:D fiiiiin som fän:) najs!
nee nu ska jag försöka få upp aset! hörs!

BYE BYE!!

23 Juli.

Hello.

Idag gick jag o älsklingen upp kanon tidigt för att åka in till stan o besikta bilen. När vi ändå var i stan så handla matte lite saker typ skor,tröja och strumpor:) jätte fint va det=) och så åkte vi till jysk också o köpte nya madrasser till sängen:D SKÖÖÖÖNT!! Sen kom vi hem o då städade MATTE :O :P hahah! han e duktig ibland han med! jag själv låg i sängen o slappa o kände när bäbis sparka massor:P det är så mysigt.. sen var det dags att åka så vi åkte hem till hanna och marcus=) sen åkte matte till jobbet och hanna o marcus till nrk så nu sitter jag här själv med skallebang som ALDRIG vill ge sig:( när matte slutat så blir det att åka till nrk:) blir att sova hos mamma i helgen:) matte ska ju ha killkväll så får inte va hemma o sova på dom nya madrasserna:( buhuuu..:P
Nee nu kom saga och vill mysa så ska ta gosa lite med henne=)

Får bli en bild för varje år på mig o Matte:)<3 2006 hitta jag ingen bild ifrån..

BYE BYE!!


Vi 2005<3




Vi 2007<3



Vi 2008<3



Vi 2009<3



Vi 2010<3



20 juli.

God morgon!

har inte gått o lagt mig än! Har så sjukt ont i magen så det är omöjligt att sova!!! Skulle vilja ta en sömntablett! Sitter o lyssnar på min älskling när han ligger o snarkar! Eller inte bara han.. Katten o hunden också!! Buhuuuu jag vill med! Tycker lite synd om älsklingen som får stå ut med mitt mag ont ofta nu:( men han är så himla gullig!!! Tack babe!<3 nee nu ska jag nog duscha igen. Typ de ända som lindrar smärtan! Bye bye!!

19 Juli.

Ännu en värdelös dag som börjar dra mot sitt slut!.. vakna runt 13.00 idag=) skönt att sova hemma faktiskt efter att ha sovit borta hela helgen. när matte gick upp så va det bara att åka. han skulle jobba o jag skulle till hanna o marcus o kolla på tv:P haha. annars har det inte hänt så mycket... kasnke skulle få pris för att ha svergies tråkigaste liv?!?! men men antar att det är så när man bor i en by...om ens det? nee nu kom saga så ska gosa med henne!!=) faaan så tjock hon är emot mina kissar hahaha:P




hahaha min hund är grymt ful ibland!:P

BYE BYE!

Livlig bebbe!

Barnet är något så fruktansvärt livlig i magen. sparkarna blir hårdare och hårdare för varje dag som går! längtar så himla mycket tills "den" kommer ut! men det är ett tag kvar..den här veckan är vi inne i v 25:p så 15 veckor kvar..
var inne  på ikea för ett tag sen.. hittade ett jätte fint skötbord som jag vill ha=D det var inte så dyrt heller=9 får se om man hittar något mer till lillen=)

ha det bra!

BYE BYE!






<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

18 Juli.

seeeg dag!! har inget att skriva känns det som nu... får se om jag skriver ikväll! nu ska jag slappa vidare haha. BYE BYE!



Blogg i reklamen!:p

Nu ligger jag o älsk i en varsin soffa och kollar på scary movie 4:) känns som om att det blir en tidig kväll! Eller tidig o tidig, tidigare än vanligt iaf!:) imorgon kommer Niclas och Lina hem igen så då är vi inte hundvakt längre. Nee nu är reklamen slut så hörs! Bye bye!

17 juli.

Hej alla glada! Igår blev de ju som sagt en resa till nrk:) jag o älsklingen hade det jätte kul! Mys pys!!<3 när vi kom tillbaka til kholm så hämta vi Emelie och Danne:) m och d drack igår:) blev kortspel o massa mys ända fram tills morgon kvisten!

idag då? Gick upp jätte sent. Igen... Sen cyckla jag en sväng med hundarna. Och så har jag hunnit borsta en hund nu! Bara den långhåriga kvar...nu är vi på väg in till stan för att lämna Emelie och Danne! Jag o älskling ska handla mys saker tills ikväll och så ska vi bara mysa till film!!!<33 myyyys! Bye bye!!

16 juli.

Blev inte mycket till att sova i natt! Hade så sjukt ont i magen! Men måste tacka min älskling som var så himla gullig med mig!! Man kan alltid räkna med dig älskling!!!<3 idag då? Idag har jag varit hemma hos Hanna och Marcus :) men när jag kom dit fick jag o zita en överaskning !! En äcklig jävla orm! Får rysningar av att bara tänka på hur äckliga dom är! Nu sitter jag i bilen på väg till nrk:) wiiie! Men blir att åka tillbaka till kattne igen! Senare blir det mys med älsklingen och alla djur:) me like!!!<3 bye bye

.....

Nu är vi hemma hos mattes pappa:) åkte hit ist för lizzys skull. Så nu har hon slutat att pipa och sover istället:) det ska jag med göra nu. God natt.!!!

Sexsomni..

Kollade på ett program förut om sexsomni. Det är när man har sex i sömnen utan att komma ihåg det. Tycker fruktansvärt synd om en kille som somnade på soffan efter en fest där en okänd tjej låg. När han hade somnat hade han sex med henne. Hon vaknar av att han har sex med henne. Men sen polisanmäler hon honom för våldtäkt. Men som tur är blir han frikänd för att hon sa i rätten att hon var tvungen att väcka honom ur en djup sömn. Tydligen så kan man föra konversationer under tiden utan att han kom ihåg det dagen efter. Tycker så fruktansvärt synd om den här killen. Eller alla som lider av det.

En annan kille som led av samma sjukdom lever i ett förhållande. Men när han sover så är tjejen tvungen att vara vaken. För att när han sover har han agresivt sex med flickvännen mot hennes vilja. Fatta att leva så?! Inte våga sova brevid sin pojkvän. Och tycker synd om honom med som inte kan göra något åt det. Men dom gick till en läkare och gjorde en utredning. Anledningen till att han gjorde så var för att hans luftvägar blev lite igensatta i sömnen och fick inte tillräckligt med syre i hjärnan. Så deras förhållande räddades!:))

vad jobbigt att ha den här sjukdomen! Tur att min matte är snäll när han sover hahaha:p

15 Juli.

Idag händer det inte så mycket heller:p när jag vakna gick jag ut med zita och borsta henne. Kan lova att det låg en hund till på gräsmattan när jag var färdig:p när jag var färdig med det så kom Niclas och Lina med Lizzy. När matte gick upp så åkte vi till valla:) Hanna och Marcus är ju utomlands så jag har koll på lilla bitch katten saga med:p nu gör jag inte mycke alls var nyss ute på promenad med doggsen. Så nu blir det att kolla på tv tills matte slutar:) tycker lite synd om Lizzy. Hon har mega hemlängtan:( ligger o flåsar, piper och ibland ylar hon. Ne nu ska jag kolla vidare på dumburken!


BYE BYE

.....

Trött som få! Idag har det inte hänt mycket inte! Vakna tok sent som vanligt...imorgon blir vi hundvakt åt Lizzy plus att vi är katt vakt åt saga! Full rulle med alla djur. Men men så äre när alla bara sticker iväg:p ne nu ska jag försöka sova ! Bye bye

13 Juli.

Vakna på tok för sent idag:P men blev att stressa upp matte för att jag skulle hinna in till stan=) så nu sitter jag hos syster och danne=) nu ska jag umgås lite med dom så blir att skriva mera sen när det hänt lite mer:P haha! BYE BYE!


.....

Det är såååå kladdigt o varmt! Mer kyla åt folket!! Lät ju bli ännu en sömnlös natt!! Blir att åka till kattne i natt! Och imorgon ska jag leka med Hanna:) jippiiiii:) ne packa rå! Bye bye.

Ännu en dag börjar nå sitt slut.

Har varit en fruktansvärt varm dag!! Nästan så man rinner bort! Efter att vi kommit hem till mamma idag gick jag o la mig! Sjukt skönt!! Sen har vi bara käkat och haft det trevligt med min underbara familj:) kom nyss hem också. Har varit ute på en härlig o mysig kvälls promenad!!:)) nu blir det chips och Cola:) ha en bra kväll!! BYE BYE!!

Trött som bara den!

Är jätte trött men! Mammsen håller på med frulle!!:) äggmacka:) kääänon.. Sen ska vi gå och hälsa på käre morfar! Alltid lika trevligt:) har en förkylnings känsla i kroppen!! Jag orkar verkligen inte en förkylning till:(( aha nu är de frulle. Bye bye.

12 juli.

Åååh blir tokig!! Kan inte sova för att det är typ bastu i rummet plus att jag har en sjuhelvetes halsbränna!!!:(



ska sluta ge för får inget tillbaka! Nu har jag nått den gränsen när jag fått nog! Bye bye

11 juli.

Jahop ännu en dag har gått:) vaknade jätte sent idag. O efter några timmar kom matte hem som hade jobbat:) blev massa mys eftersom jag skulle åka till nrk:) när jag kom till nrk så bar det av ut till svärtinge! Moster har ju köpt hus där:) kanon fint:) har haft det jätte trevligt med familjen! Mys på hög nivå! Ska sova hos moster i natt. Nu ska jag fortsätta umgås! Saknar min bajs pöjk:p
bye bye

10 Juli. Del 2.

Jahop då har denna dag gått. Matte kom upp skapligt iallafall:) så när han vakna så åkte vi till valla för att hjälpa hans farmor och farfar att flytta:) jag gjorde inTe så mycket. Satt mest med zita:p när dom var klara blev det pizza. Ingen höjdare i denna värme:p sen åkte vi till tempo o köpte glass. Efter det blev det hem en snabbis sen direkt till nickad o Lina för att fira Mimmi. Sjuuukt varmt idag så alla har inte varit så jätte pigga:) blev att grilla på kvällen! Mumma! Efter det blev det mest massa prat. Nu är vi hemma igen o gloooor! Imorgon blir det att åka hem till mamma!!!:D :))) ne nu ska jag vänta på att Hanna ska komma!!
bye bye

10 Juli.

Somnade runt sju imorse så är skapligt seg idag:( vill bara gå o lägga mig igen men då sover jag bort hela dagen! Ska väl ta att duscha och fixa mig. Hade ju tänkt att åka hem till mamma idag men det är nog bara att glömma för matte lär inte vakna på många timmar!! Så nu blir det att göra iordning sig sen kanske ta en promenad hem till Niclas o Lina?! Och då får vi hoppas att Hanna vill ha en sov kompis inatt hahah:p ne nu blir det rök!
BYE BYE.

Tlööött!!

Kl är snart sex på morgonen och jag kan inte sova.. Hatar när det blir så. Har ju en rolig dag att se fram emot men hur ska det gå om jag kommer vara super trött?? Ta en cigg sen ett försök till kanske? Ujujuj jobbigt de här haha!
BYE BYE

Testar att blogga genom mobilen.

Min dag har varit ungefär lika spänande som vanligt. Har suttit på landet och tråkat:p matte sluta ju kl 00.00. Så då blev det att åka o köpa cigg o sen röka med Hanna och Marcus:)
Idag fyller min älskade Mimmi 20 år:) blir att fira henne:)

skriva lite om bebben då:p den är väldigt livlig i Magen!! Den bara älskar att sparka på min kiss blåsa! Helst när jag ska sova:p men längtar så himla mycket tills den kommer!!

nu blir det mys med älsklingen sen sova!:) BYE BYE!!