Har haft en JÄTTE härlig kväll! Vi satt ty...

img_3862 (MMS)

Har haft en JÄTTE härlig kväll! Vi satt tydligen i SEX timmar och prata om allt mellan himmel o jord! Känns himla bra att man har någon man kan dela sina åsikter,tankar och händelser med:p   Nu är Jessica hemma och det fortsätter med ännu mer mys på kapellgatan:) BYE BYE !!


Jag o Jessica hitta sånnahär fina blommor ...

img_5477 (MMS)

Jag o Jessica hitta sånnahär fina blommor o lukta gott gjorde dom mer! Sommaren närmar sig med stora steg!:))


Blev inget utav det planerade idag tyvärr:...

img_3695 (MMS)

Blev inget utav det planerade idag tyvärr:( väldigt arg,ledsen och besviken. Men hoppas på imorgon kanske? Någon som har lust för en tur till e-tuna? Haha! Annars har jag haft en mys kväll med underbara J och en snabbis hos  underbara E. Hos J så blev det jordgubbar och choklad:D funka för att få upp humöret iaf! Tack  J för att du fick upp humöret!:) nu ska jag sova bort min extrema huvudvärk!..


:)))

Imorgon kanske vårt liv ändras:) skulle bli så himla underbart!:)

=)

Nu är det nära känns det som! Åååh hoppas:)

Lycka!

Rasmus är min lycka här i livet! Finns ingen som får mig att må så himla bra som han! Han är verkligen världens finaste kille! Jag älskar mitt gos! Ville bara att ni skulle veta det;p

Ord kan beskriva mycket! Så idag blir min ...

img_2287 (MMS)

Ord kan beskriva mycket! Så idag blir min dag i ord.  mysig,glad,nyfiken, längtan och planer för en "sak":)


Vad och hur gör man?!

Ja det kan man fråga sig.. Det är som en redig bergochdalbana! Tankarna är på tok för många. Men hjärtat säger sitt också. Jag vet inte hur jag ska tackla dessa känslor och tankar. Ibland önskar man att man var utan sånt o bara körde. Men nu är det inte så det funkar, man måste göra sina val bra som dåliga tyvärr. Har hamnat i en sits då jag känner att ett val är ett måste men igentligen vill jag inte välja! Jaja ibland är inte livet så roligt. Men det är bara att göra det bästa utav allt och se mot nya tider!



Allt blir konstigare för varje dag som går. Det läskiga är att jag inte känner dig längre?! Mycket läskigt!



Nu säger jag godnatt om hjärnan vill gå ner i varv!

Kollar igenom bilder på mobilen och hittar...

img_1251 (MMS)

Kollar igenom bilder på mobilen och hittar massa kul:) Körslaget kom ju tvåa och det är ju bra ändå!:) nu är det bb med syster. Sen hem o sooooova!


Lika trött idag.

Var en hemsk natt. Men idag har det iaf varit bra:) mamma med familj kom och fira mig:) fick jätte fina utemöbler! TACK:) nu kollar jag på körslaget med härligt folk! BYE BYE!!

Bilden talar.....

img_7301 (MMS)

Bilden talar.....


Vi kommer att ha en helt underbar dag/kväl...

img_5757 (MMS)

Vi kommer att ha en helt underbar dag/kväll hos min far med underbart Folk! Puss på den här dagen!!!:)


Norrköping idag!

Japp idag ska jag hem till min käre mor:) när jag kommer dit ska jag sno emelies vagn och ta en låååång härlig promenad i Underbara vrinneviskogen<3 just nu ligger jag o Rasmus i sängen o myser:) han är fin min lilla prins<3 imorgon ska jag och Rasmus till pappa/ morfar:) blir att grilla och dricka en goood grogg! Där har du lite till att prata om:) det kommer att bli så sjukt trevligt! Verkligen hela familjen kommer vara där<3 på lördag så fyller jag år:) Då blir det att grilla med härligt folk hoppas jag;) Ne ni nu ska jag packa!

stör mig ännu mer idag men det lägger sig nog snart. Antar att jag stör mig så mycke för att jag aldrig varit i den här sitsen förut. Men men det försvinner det här med! BYE BYE!!

Vi vann på tradera:p så snart är den hemma...

img_0721 (MMS)

Vi vann på tradera:p så snart är den hemma hos oss!:))


Störande.

Jag stör mig så sjuukt mycke på en människa just nu! Så liten på jorden men men. . Jag lovar ett en dag är det jag som är fett omogen och är elak! Hoppas du njuter lika mycke då!:)

Idag mår jag illa som bara den. Inte en aning om varför. Men vara hoppas på att det blir bättre. Annars får jag helt enkelt ställa in promenaden med en lite bättre person!..

Det börjar bli grönt nu!:D så himla härligt!

img_9080 (MMS)

Det börjar bli grönt nu!:D så himla härligt!


Byta blogg?

Funderar på att byta blogg till finest.se då det finns en app till mobilen som gör det mycke enklare att blogga och läggs upp bilder. Nu måste jag mmsa in bilder från mobilen. Sitter ju väldigt sällan vid datorn så känns som en bra lösning för bildernas skull.. Så vad tycks?

Ångest.

Det är ooch har varit en ångesfylld natt. Kan inte sova och tårarna rinner hela tiden. Vet mycket väl vad det är men det är ju så jävla svårt! Jag vill verkligen men måste bara lista ut vägen dit. Testar nu med att skriva av mig lite o ser om det lättar för mig. En som står mig väldigt nära säger att det fungerar. Jag får ju lite såhär i perioder men nu var det VÄLDIGT länge sen och känns ännu tyngre nu. Jag är vanligtvis en som bara är tyst och har allt inom mig och därför dessa jävla "anfall" eller vad man nu kan kalla det. Annars när jag får dom här så har jag inte kunnat sova. Men nu måste jag verkligen försöka ignorera det här och försöka tänka positivt för att jag ska orka Rasmus. Vill verkligen inte att han ska lida för att jag inte mår som jag ska. Ne nu ska jag verkligen ta tag i det här och få det gjort så jag kan bli den glada snälla människa jag igentligen är. Orkar inte gå o tänka så mycket som jag gör. Det förstör så mycket i min vardag. Men skulle nog bara för en dag behöva låsa in mig och ha egentid och tänka i mängder så man får det gjort. Är så himla glad för allt och alla som finns runt mig nya som gamla vänner och familjen. Och framför allt min alldeles underbara son! Så igentligen, vart kommer ångesten ifrån? Vet ju en liten del men för det borde man ju inte känna såhär mycket?! Jaja nog om detta Depp nu ska jag försöka sova o hoppas på att det går!

vänner och familj ni betyder massor!!

En massa händelser!

Det kan man väl säga att det har varit denna helg! I fredags åkte vi till min käre mor:) blev att käka lite grillat och mysa med familjen=)

lördagen då:

Då var det dags för dop. Usch som jag INTE ville. Men det var bara att bita ihop! Väl inne i kyrkan mådde jag illa för att jag var så nervös. Och SJÄLVKLART börjar vi med att gå fel i kyrkan!! Men resten gick ju bra och barnen var super duktiga! Efter blev det att äta smörgåstårta för dom som ville ha det:p och självklart massa paket öppning. Var jätte trevligt! Tack alla vänner och familj som var där!

Ett extra stort tack till Mamma och Pappa som i stortsett fixa hela dopet! Ni är underbara!<3

På kvällen när vi var i k-Holm så tog jag Rasmus och åkte till först Jessica sen vandra vi vidare till Emma där allt annat härligt folk var. Blev att kolla på körslaget:) blev en mycket trevlig kväll!

Nu sitter jag o väntar på att grilla!:) muuums! Bilder från dopet kommer:)

Puss på er!

Premiär grillningen!=)

Det blev en sjukt lyckad och mysig kväll! Det avr jag,matte,emelie,danne Och jessica! ja o så barnen såklart!=) guud vilken underbar kväll det var! killarna hamna på harrys och jessica (uuusch) åkte hem o sov;) men jag och emelie tände ljus och ahde det jätte mysig ute! killarna kom väl hem vid ett så då gick jag o la mig strax efter:)
här får ni lite bilder!

Mys!


Ser det inte härligt ut? vårkänslor som bara den!!


=)


haha inget ovanligt att hennes ögon blir så när jag ska ta kort:P


fina syster<3

vårat myshörn! när dom gick till harrys=)


men dom kom ju hem sen..

Punkt nr 5 är ganska vettig:P hahaaha

....

Imorgon är det dop och jag vill inte! Tänkte bara att ni skulle veta det. Plus att jag är sjuk som kommer säkert inte vara så social.

gamla bilder=)


<3

<3

Hon kunde hoppa:P

som sagt:P

Hahaha stjärna visar sitt rätta ja på bild:P

och så ser det ut när man fått stryk av stjärna! fast det såg värre ut från början:P

Stjärna=) blev ju as bra bild på henne<3

Finfina igor!!<3

Härlig bild på lizzy=)

Grillning inställt!

Det blev så sent så vi tar det imorgon:) men har haft syster och Jessica här! Underbara människor! Nu håller vi på med mat:) blir fläsfile och potatissallad =) Har en förkylning som håller på att bryta ut och jag hatar att vara sjuk! Men kan vara bra att det kommer nu innan det blir jätte varmt ute för då är det sjukt jobbigt.

På lördag är det dop och det ser jag inte fram mot! Tycker som sagt inte om kyrkor och allt som har med det att göra plus att jag hatar att stå framför folk! Och att det kommer folk som man Inte vill ha där men men annars blir det väl bra.. Kanske.. Jaja nu till matlagning sen film!

Då är vi på g hem till k-Holm igen. Gick b...

img_3472 (MMS)

Då är vi på g hem till k-Holm igen. Gick bra att prata med prästen:) när vi kommer hem blir det att tända grillen för första gången iår!:)


Gårdagen i lite bilder=)


En härlig kvällspromenad med två utav dom lite bättre=)


nu är det VÅÅÅR!!<3

=))

haha en sur sötkorv!:P

Vi ville absolut inte gå in för det var skönt ute så vi tog en varsin stol o satte oss ute innan det blev mat! en helt okej dag!

Snart bär det av till nrk för att träffa prästfan! usch hatar allt som har med kyrka o göra efter mormor begravdes!

Jaja idag är en underbar dag o ikväll blir det ännu en härlig promenix hoppas jag!

Fet pussokram!

Seg söndag.

Idag känns det som om att vi har sovit heela dagen lång:P haha hela familjen har varit totalt utslagna! Fast det var ju mysigt också! jag,matte Och rasmus la oss i sängen för att busa med rasmus! men det sluta med att alla låg helt däckade:P jaja man får väl ha slappdagar va?;P

Igår så satt jag i solen jätte länge! hur skönt som helst. men på kvällen var jag röd på bröstet och det hettade lite smått! men det är ju bara bra;P Va ute hos Niclas en sväng igår också! lilla tova har ju fyllt år så det blev lite fika! Väl hemma igen va det bara att sätta fart o fixa sig men det lyckades jag ju mindre bra med!:P skulle va hos jessica kl 21. men tror jag var där halv eller tjugo i:P jaja fint folk kommer sent! Hade en jätte härlig kväll hemma hos henne! Men statt var ingen höjdre igår så vi valde att ta en tidig kväll. det var sååå skönt att komma hem o slänga sig i soffan:P Tack Jessica för en härlig kväll!

Nuuu ska jag nog sova :)

Rasmus får pryda bloggen idag<3


tittut! hahaha jag höll på att dö av garv:P han är charmig min lilla plutt!


Hmm undra om hela handen går in?:P haha

Nee God natt!

Idag har jag bara suttit och njutit av den...

img_9896 (MMS)

Idag har jag bara suttit och njutit av den underbara solen! Liiite färg på benen fick man iaf! Ikväll blir det att umgås med bästa Jessica! Ha en bra dag/kväll alla för det ska jag:D


Besviken, arg och ledsen!

Ja det kan man väl säga är dagens ord! Det har nu kommit till en gräns då mitt tålamod verkligen är slut! Det är inte för min skull jag är arg men att veta att det inte kommer bli som tänkt pga allt så blir jag väldigt ledsen! Har försökt och gett så många chanser och nu som sagt finns det inget tålamod kvar!

Annars idag.. Har STOR städat och haft min underbara syster här! Sen kom underbara Jessica hit ett tag! Jag fick babbla av mig väldigt mycke! Haha (sorry för allt babbel):p men alltid lila trevligt när hon är på besök och det var ju ett tag sen! När hon gick så gick jag med henne då JG skulle handla fredags mys för en filmkväll med syster! Jag råååka visst somna! Mem vakna av en skrattande syster som tyckte filmen var bra tror jag haha!:p jaja nu ska jag sova! Imorgon hoppas jag på en trevlig kväll med trevligt sällskap. Beror ju på vad hon väljer;) hoppas på att få komma ut o möta världen;) Nee god natt!

Yeah!

Denna kväll kunde ju inte ha slutat bättre! Först mys till en bra film och efter det så gick matte o kolla brevlådan där min deklaration låg och väntade! KLIRR I KASSAN!;) alltid roligt med lite extra pengar! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen med ett leende på mina läppar!

Det går bra nu!:) God natt!

Nyfiken!

Man blir ju väldigt nyfiken på vilka som läser?! Det är det värsta med att blogga, man vet ju lixom inte vilka ni är!:p aja får leva i min nyfikenhet!:p nu ligger jag och Rasmus och har vårt dagliga mys i sängen! Han liggger o ålar sig och ska ligga på mig värkar det som:p

Nu håller jag tummarna tills på måndag! HOPPAS!:D

Tlött

Ja kan man väl kanske säga att jag är! Har precis kommit ut ur duschen och satt mig i soffan! Mys! Vi väntar på att något ska börja på tv:) efter det är det bums i säng! Imorgon ska jag ringa ett samtal sen är det bara att hålla tummarna!:) Ne nu hoppa i soffmyskläder sen slänga sig på soffan igen! God natt alla!

Lägenhets visning!

Japp har fått ännu en lägenhetsvisning och det är en lägenhet som ligger precis där jag vill att den ska! Tror att den är fin också! Frågar matte hur den ser ut han har ju varit där ett par gånger;) Pfft! Funderar på om jag sja ringa till dom imorgon och tacka ja utan att titta på den om matte säger att den är okej! Han vet ju va jag har för smak! Nee nu gnäller gnällas hörs kanske senare!

Tänk så det kan gå..

Trodde man va två men det är ganska bevisat nu att jag faktiskt är själv i det här! Tyvärr..

Haha lätt dom snyggaste syskonen någonsin;...

img_0105 (MMS)

Haha lätt dom snyggaste syskonen någonsin;) vi är så heta så!:)


trött på krångel!

Tre får också en fet DISS! Synd att dom som jobbar där inte har en aning om hur man låser upp en telefon! ska jag sitta och gissa mig till det? jag gör EXAKT som dom säger men det händer ju inget! men ändå så står det i deras jävla system att mobilen är upplåst?! ska det inte funka då? nee usch! dom aknske borde fixa en utbildning för dom som arbetar där;)

Hahaha kan säga att det är en Fet D...

img_9112 (MMS)

Hahaha kan säga att det är en Fet DISS till dom nya spårvagnarna i nrk:p hahaha sjuuukt fula! Annars är livet underbart i norrpan! Rasmus har gått på högvarv hela kvällen! Han har suttit o skrattat massor åt en tavla.... Söt är han! Puss på han! Nu ska jag sova! Om min mobil tillåter det så klart:) god natt!:)


=)

Underbart är det!!<3