Mjaa:)

Igår sa vi upp lägenheten:) och idag kanske vi ska kolla på en ny:D en 3.a. tror att zita kommer att trivas jätte bra:D o så e det inte mitt inne i stan heller:P hah! så SKÖÖÖÖÖNT!



Ohhh fuck you all!


Fuck it!..

Det här med skolan är väll bara att ge upp snart :S pallar fan inte med det:S
även fast jag är där händer det inte ett skit som! faan kommer ingen stans!
Usch Usch säger jag bara!:(

Det här med falska människor kan man väll snälla skippa i den här fittiga världen? det är sjukt hur människor håller på eller hur? ena stunden så går dom o snackar skit! andra stunden är dom med varandra vadå dubbelmoral!? oohh blir tokig haha!

saknar min underbara lilla bella känner mig som om att jag har tusen liter energi som jag vill spilla av mig för jag har ju inte fått leka av mig med bella på ett bra jävla tag:@ :P haha! men ska faan se till att jag får träffa henne i helgen hahah! då jävlar ska nattis leka som aldrig förr;)

I don`t need this shit!

Har lust att bara skrika så högt jag kan slå o slänga i saker har så förbannat mycke ilska inom mig som behöver komma ut men vet inte hur jag ska få ut dte utan att skada någon men en vacker dag kommer jag att explodera som en jävla atombomb!

you make me feel so good!:) älskar dej Mathias fucking Lindfors  


        
198685-5                          198685-3

Hmm:(

Mormor saknar dej som bara den! kan inte sluta gråta nu när jag tänker på alla våra roliga tider tillsammans! det var du o jag så var det bara! snart fyller vi år också ännu en tom födelsedag utan dig! dom har inte varit desamma sen du lämna mig! vi brukade ju fira varandra! år 1990 23.e april vart jag din födelsedagspresent!=,) usch saknar verkligen tiden med dej! skulle verkligen göra vad som helst för att bara kunna träffa dig som vanligt utan att åka till din grav o prata! Vill ha en riktig konversation med dig om allt som händer o sker i mitt liv! Men tänder ett ljus för dig också på min födelsedag som vanligt o sätter ett foto under på dig o mig! Men det skulle ju vara TUSEN gånger bättre om du var där med mej men bara tanken på att det är helt omöjligt o veta att jag aldrig mer får träffa dig den är bara så ledsam!:'( Ohh behöver dig nu känner jag bara tänka på annat som jag gjorde innan du lämnade mig här helt ensam!!:'( Älskar dig mormor! hoppas du har det bra! för det har inte jag utan dej!


Ohh ni e ju faan dumma i huvet era förbannade apor!!  tror ni att jag kan hålla mig bort SÅ länge från han?!:'(

Fatta nån gång DUMMA subba!