freeeddaaag:D

då var det fredag igen då:) sitter fortfarande hos hanna och marcus:) hanna ligger och sover :P väntar på att hon ska vakna så man kan börja dricka:) ers skiter i henne har redan fyllt upp en grogg nu:P hahahahha!
bara vänta på henne och bella:P sååååå seeegggggaaaa!

bla bla bla inget mer att skriva hörs

Då var det torsdag igen då:)

faan vad tiden går fort:)

igår åkte vi till jocke och bella där det bjöds på negerbollar och kladdkaka:D muuums:D sen kom vi fram till att vi ville dricka så att så blev det:) vi åkte hem till marcus och hanna och drack lite:) bella blev väl lagom rund om fötterna hahahah!
tror inte hon mådde så bra när hon vakna haha!

idag har jag och hanna suttit och slappat:) var på willys en sväng förut. nu har vi suttit och hand tvättat eftersom vi var så lata så vi sov bort tvätt tiden:p hahaha mupps som vi är!

nee nu ska jag ta en lååång varm dusch!!! höhöhöhöhö;)


bye bye fuckers!:P

onsdag då:)

igår åkte jag till katrineholm igen:) jag och hanna satt och kolla på skräck film hela natten! fan va rädda vi va haha!
nu sitter jag vi och väntar på jocke för vi ska till bellut och fika:) muums med kladdkaka:D hehe..

skriver mer senare bye bye

Då var det tisdag igen då:P

börjar med att skriva vad helgen gick ut på.. kan ni gissa? haha!

Fredag: jobbade och åkte till katrineholm..sen bar det av hem till jocke där vi drack:D var jätte trevligt! sedan blev det lilla.. men satan i gatan vqad folk det avr där då! gick inte att röra sig! så där var vi inte länge så det blev att gå och köpa pizza sen hem till hanna och marcus och käka och tror vi lyssna på musik ock dansa lite:P hahahaha! vilka mupps vi e!

Lördag: dagen börja med att vara BAKIS! låg och sov typ halva dagen men sen kom ronja:D sen senare på kvällen var det bara att ta en återställare:P men usch och fy vad den inte smaka gott:S :P men lite senare var man igång igen:) det var jag , hanna,bella,marcus,robin,ronja och jocke:) det var trevlans! senare blev det lilla och efter det blrv det pizza och gå hem till jocke och sen hem till H och M och sova:D nice nice:)

Söndag: var inte bakis när jag vakna tack gode gud! men där emot under dagen gick jag och blev genom förkyld:( jocke och ronja kom til hanna och marcus..senare på kvällen blev det tacos och massa mys:) bla en skräck film:P mycket läskig! stannade kvar i k-holm!

måndag: mådde inte så jätte bra när jag vakna:S genom förkyld.... usch hatar att vara sjuk! matte kom och hämta mig :) sen bar det av ut till niclas en sväng sen hem till nrk!!!:)


nee nu ska jag gå och proppa i min hund lite avmasknings medel och se om hon har mask! höhöhöhö bläää!

bilder från helgen på min bilddagbok:P

nu jäääääävlar.

nu är det bella som skriver nattis blogg. vill säga att hon är den största slynan. ;)
Hon är jävligt full så att hon inte kan stå på benen.
hon ska få lite kul ikväll ;D hahahaha

bella är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST ! haha

peace and love.

Onsdag då:D

eller ja slutet av onsdag:)
idag ahr jag jobbat mellan 2-6 skönt att göra något iaf:) men det var jävligt stressigt idag det kom 12 pall med varor:O hur mycket som helst vi var sju st som skulle bära in det där och det tog två timmar! men jävlar vilket teamwork:P hehe..imorgon och på fredag bblir det jobb igen:) fett nice med lite pengar:D

träffa bella en sväng förut..det är nice nice! sen har man ju pratat med min älskade hanna typ femtioelva gånger idag:D men det är nice det med:) 

hmm mjaa! så att så e det!

nu ska jag dra med syster ut och röka have a nice life biatches!

             den bjuder jag på:D     

Lördag då:)

igår blev det dricka:p hehe. sen träffa jag matte:D muuummms:D

idag blev det också dricka med bella och hanna:) marcus och jocke är på fest så det fick bli vi tjejer!
vi åkte hem till jocke.j först sen så kom marcus och hämta oss igen:) så vi åkte hem till marus igen så snart ska vi dra oss vidare till fluff:) ska bli trevlans:D va ett tag sen man var där. hehe



skriver mer imorgon!


MATHIAS SVARA I DIN TELEFON!

Fredag. lugnt eller dricka?

jaa ni det är en stor fråga... vi har varit på systemet och handlat dricka men eftersom att allt ska bli så krånglit hela tiden vet vi inte hur vi ska göra:P bajs bajs bajs! beslutsångest till max!!!
annars får jag o hanna ta varndra i handen och kolla på tv:P hehe

för övrigt idag har vi varit ute en hel del för gick vi till ica och panta och vi skulle köpa kattsand! men när vi kommer hem kom vi på att vi glömt det:P sen så tänkte vi gå till coop och köpa det eftersom att det ligger så nära systemet och vi passa på att ta systemet nu efetrsom att bella kom med tåget:) men när vi kommer hem har vi glömt det igen:@ gaaah! hehe så tröga! nu sitter vi och gör ingenting förutom att fundera på hur man ska göra ikväll....men men sånt som märks!
nu ska jag gå och kolla på tv eller röka eller nått ha det bra!


saknar min mupp hund:'( MASSSSOOOOR!





torsdag då!

jahop då var det torsdag då:P sitter hemma hos hanna o marcus :) bauta skönt att vara här. slippa allt skit i skit stan:P
igår fick jag o hanna ryck som vanligt och ville dricka så så blev det..muums:P har varit här sen i tisdags och irriterat dom mohahahahaha dom tycker säkert det är skit jobbigt att jag är här..eller? hanna tycker inte det iaf för hon fråga mig förut om vi skulle gifta oss:D och vill ni veta?! JAG SA JA!!!! inbjudningar kommer;) hahahahha! och så levde vi lyckliga i alla våra dagar:D nehep ska an göra nu då? hanna ska nog plugga så jag får väl sitta här o muppa eftersom att marcus jobbar och inte ockuperar datorn:P hehe!får väl se vad som händer senare då:p funderar på att sno bella snart och gå en sväng eftersom jag inte har min plutta zita!


imorgon då kommer bella till stan:) hon vill ju supa hehe:P får man väl se hur det blir:) men känner jag oss rätt så blir det nog...men det märks ju.


nee nu ska jag loda runt lite på nätet ha det bra allihopa!

pöss



booorring fucking monday!

hatar måndagar! bajsblä på det! idag har jag bara sovit eftersom att jag somna 7 i morse:P haha snacka sömnproblem!
matte skjutsa hem mig till mamma förut då gick jag o träffa bella och emma. trevlans trevlans... nu sitter jag och är barnvakt åt kevin men som turär sover han:P
försökte nyss ringa hanna men den skiten ville ju inte svara hehe:P hon har väl gått i ide eller något höhöhö.





Dont mess up my mind! please!

 

Ännu en helg över bla..

Fredag: var hemma hos moster först o fick smaka taco paj! o fyyy satan vad den var stark:P sen vandra jag vidare hem till mamma där hon laga tacos;D mums som bara den! sen drog jag o matte vidare hem till oss o där satt hanna patrik och bella o vänta på oss för att vi skulle dricka lite:) men tror inte det blev så lite för mattes del iaf:P haha! men det var himla trevligt o mysigt:) jag som skulle ha en nykter helg...hmmm! attans!

Lördag: blev att sova till typ tolv. då ringde mamma o väckte mig o sa att dom skulle komma så då var det bara att kliva upp.. kan bara säga ska ALDRIG ha barn! haha efter att kevin , isabell och mickaela varit  här... haha jävla monster ungar! när dom hade gått var jag äckligt rastlös o matte med... men vi kom verkligen inte på något att göra..men efter ett tag ringde jag mammao fråga om vi kunde komma. så vi åkte dit hade mys kväll med massa godis;)


Söndag: bråk, sluta med ensamhet! TACK bella för att du ville träffas!



Jag gav dig ett val!! kom inte o gnäll på mig sen FUCKER!

mjaa

idag har det inte hänt mycket! bella var förbi här ett tag så baka vi kladdkaka:) mumms....nu sitter jag o väntar på att babe ska sluta men känns som om att ha<n aldrig gör det höhö..


är så trött på skiten....



HANNA KOM IMORN!!! så ska jag mobba sönder dig eller något:P


helg över och ny vecka:P

Helgen blev ju bra som vanligt och i katrineholm som vanligt :)

Fredag:
tog tåget till katrineholm..o när jag sitter på bussen ringer baby o frågar om jag kan ta med zita på tåget..visst det gjorde jag men det var sista gången kan jag lova! usch vad jobbi hon va!
Jag o hanna satt o drack hemma hos henne och marcus. marcus var ute med jobbet så vi hade en tjej kväll:) det var jätte mys:) mmmm vi hade en riktigt rolig kväll;D haha nattis du har 4 ögon;) det kommer jag aldrig glömma haha:D


        




Lördag:
började med att vakna HUR BAKIS SOM HELST! o då bestämmde jag typ mig före att jag inte skulle dricka en droppe..
jag satt verkligen o försökte blir icke bakis men det gick inge vidare:P men sen skjutsa marcus mig o hanna till nobel där vi mötte bella o sen handla vi mat o åkte hem till jocke o bella:) men sen börja jag må bättre så då var det bara att böreja igen:P haha! kan ju säga att man såg nästan bella under bordet hahaha! det var en trevlig kväll det med! det blev ju lilla också där min UNDERBARA ÄLSKADE HANNA köpte en rosa panter till mig!:D:D hur lycklig som helst! sen kom marcus o hämta oss o vi åkte hem till dom gick ut med bella sen kom min älskling o hämta mig<3 kan ju säga att jag somna som en stock när jag kom hem!


måste säga att jag hatar vardagar! blääääää..

katrineholm idag!

ska börja göra iordning mig snart.. idag bär det av till k-holm:D där det blir party party!
ska ta halv 3 tåget så bäst att göra iordning sig nu!


hej hej!



älskar dig mathias!


väääänta är tråkigt....

väntar på att klockan ska gå fort så jag får träffa min biiiaaatttcchhh hanna<3 ilove her! vi ska ner på stan hon skulle kolla efter en tröja sen blir det nog fika:)

senare sen ska jag till min far:D hälsa på alla såååå skönt:)

puss hej





ännu en jätte tråkig dag!

Vad har man gjort idag då? inte ett skit! så jävla ur tråkigt..tycker inte att mitt liv är särskilt spännande!! händer inte ett skit någonsin! bläääääää

Men imorgon händer det något iaf:) hanna kommer till stan o vi ska gå på stan:P hanna jävla shopping freak;) haha!

som vanligt vill jag att det ska bli fredag:P så man får supa sig odräglig haha! men det är då livet leker satan:P
ska spendera helgen med hanna:P ovanligt va?!=P haha! o på lördag ska jag ju supa mig odräglugt full igen men det blir med bellut också=D hörde något om att vi kasnke skulle ut o äga stan haha:P fast äga k-holm är ju inte det svåraste haha!:P


måste tillägga att jag saknar min mamma och familj massor! ibland kan man  behöva dom massor fast man vet att dom inte skulle förstå!


nee nu ska jag ta o röka ihjäl mig tror jag:P


kärlek till mina bruds o familj!<3


kasnke? kanske inte?`hmmm svårt.

       crazy times!           







                                            

   Btw så har jag färgat året! (bilden tusen år gamal men ser typ ut så:P)