Kräftor.

Jag och matte stog o kolla på kräftor igår när vi va på maxi. Haha matte vräker då ur sig " det smakar helvete om det, allstå det smakar fan kräfta!" haha sköning är han:D

....

Idag är jag en jävligt lätt irriterad människa bara så ni vet! Hoppas iaf att matte får sin nyckel idag så jag kan göra något:p ha en bra dag!

Du är ALLT för mig min fina prins!<3

img_6161 (MMS)

Du är ALLT för mig min fina prins!<3


Helt utslagen kille efter familjebesöket:)...

img_0481 (MMS)

Helt utslagen kille efter familjebesöket:) nu ligger han och sover sött min prins<3 Idag ska jag bara vara hemma och passa på o njuta:) imorgon flyttar Mathias så Jessica ska ha Rasmus och jag hjälpa matte:) kommer att bli tooooomt, men bra att vara ifrån varandra:) ne nu ska jag släcka mina ögon ett tag jag med! Hörs sen!


Kladdkaka.

"Kan inte du baka dina goda kladdkakor som du gör?" den frågan fick jag vid nio nu ikväll haha. Snäll som jag är ställer jag mig o bakar:) nu ska vi kolla på film!:) härlig och avslappnande kväll! Imorgon kommer mamma med familj:) Hoppas ni har en mysig kväll!:)

Humör.

Mitt barn har ett fruktansvärt humör! Får han inte som han vill blir det ett jävla liv!:p Men kan ju inte låta bli att tycka han är söt när han gör sina miner:p nyss låg vi och busade i sängen:) mys! Snart vill jag äta mat, men vad?

Hmmm en tanke.

Man vet så många par som försöker ändra varandra, varför? Ska man inte kunna vara sig själv i ett förhållande? När man träffar en tjej/kille så är det väl den personen i sig man faller för? Men sen att folk försöker ändra stil eller jag göra om den tjejen/killen helt tycker jag är ganska fel. Sen kan man ju ha sina åsikter om hur den andra är som människa och kanske påpeka, det är ju en sak.. Ne det här var bara en tanke som flög upp i mitt huvud! Men men God morgon på er!:)

Gjorde en 3 rätters middag åt Mathias idag...

img_8379 (MMS)

Gjorde en 3 rätters middag åt Mathias idag när han slutat jobbet:) väldigt uppskattat (verka det som iallafall?). Han hamna i matkoma eller något ganska fort och somna vid sex haha:p Jessica var här en sväng   på kvällskvisten:) Nu glor jag på Fast 5 och har min lilla kvälls egentid!:) ha en bra kväll alla underbara!


varning för starka bilder!

Såhär är dom om dom har RÄTT ägare!






Jag ska vara en av de farligaste hundarna tydligen. Jag är en renrasig amerikansk Staffordshire terrier.
Jag kan visa att jag är renrasig för jag har en stamtavla hemma.
Jag finns på jorden av en anledning: för att ni skapade mig! Och ju farligare ni gör mig, desto fler av min ras hamnar i fel händer. I händer som lär oss fel saker.

Vi vet inget om kamp förrän ni lär oss!

Vi är av rasen terrier – det betyder att vi har en vilja som är starkare och större än vissa andra rasers. Men det gör oss inte till onda hundar!

Rädslan för oss är det som gör oss onda. Rädslan att vi är farliga är det som gör oss farliga.

Vi finns här för att ni skapade oss och för att ni ville ha oss här. Men när ni börjar tappa kontrollen över det ni skapat, föraktar ni oss och tänker inte på konsekvenserna av det föraktet.

Vi är kanske utmärkta för kamp då vi har en smidig kropp, bra storlek, relativt stort gap, tjock hud och kort hår. Men även om vi vore den ultimata kamphunden är det på oss det gör ont. De är vi som får ta alla smällar, alla sår och alla bett. Det är vi som får sitta i burar, får dåligt med mat, inte får besöka veterinären när vi har ont och ofta lämnas i skogen för att dö.

Jag var inte född till det där och jag har tur. Jag har tur som sluppit kamphundarnas hems­ka värld.

En kamphund är ingen ras, en kamphund är en hund som hamnat i fel händer och blivit tränad till att göra något den tror är rätt, för att ni lärt dem det. Alla hundar kan bli kamphundar, det handlar bara om träning. Hur ska vi veta vad som är rätt och vad som är fel? Vi är hundar!

Vi är människans bästa vän. Och ändå sviker ni vår blinda tillit och vår villkorslösa kärlek.

Ni gör oss till något vi inte är, bara för att ni kan. Bara för att ni har makten att göra det – makten att slå oss, ta bort oss, sätta på oss el-halsband, halsband med piggar inåt, munkorg? ja, säg allt ni människor har kommit på för oss hundar, bara för att kunna hålla kvar just den makten.

Jag är inte född till kamp! Vi blir bara det ni valde att göra oss till! Och ju farligare ni gör oss, ju räddare ni blir för oss, desto mer makt ger ni åt fel händer!

Sänd en extra tanke till alla hundar som används eller har använts i kamp. Och för alla djur som far illa på grund av er människor.







Allt som står är så himla sant!

Såhär blir dom i FEL händer =((







Skulle vilja sätta en som föder upp "kamp Hundar"  i samma bur  som en "Kamptränad pitbull"... usch lider verkligen med dom!




Lite blandade bilder från helgen/veckan so...

img_7171 (MMS)

Lite blandade bilder från helgen/veckan som va.. I torsdag så blev det en resa ut till valla för lite dricka och prat! Mycke trevlig kväll! Det brukar ju vara så att dom oplanerde sakerna man gör alltid blir så lyckade!:) i fredags gjorde jag inte ett dugg! I lördags hämta jag min prins<3 ett stort tack till Emma och Jessica som hämta oss då SJ krånglade som vanligt!!! Igår blev det en dag fyllt av bus med min fina Rasmus!<3


....

Sömnlös efter att jag läst olika bloggar,Aftonbladet,Expressen och ja alla möjliga sidor om Norge:( Det känns som ju som en grej som bara inte får/ska hända!! Över 80 ungdomars liv tog han... Och fatta hur dom överlevande kommer få leva med resten av sitt liv! Alltså Det är ju en rejält STÖRD människa/monster som gör så! Det jag inte förstår är hur fan har man samvete till att skjuta någon eller skada över huvudaget???? Hoppas du får ett fortsatt PLÅGSAMT liv efter det här! En sak tycker jag är dåligt utav tidningarna med, att lägga ut bilder på lik?! Vad tänker ni med? Jag tycker iallafall att det är SJUKT respektlöst! Massa tankar till alla i Norge!

Man kan inte förstå hur en människa har sa...

img_8636 (MMS)

Man kan inte förstå hur en människa har samvete till att göra en sån grej som han gjort! Lider verkligen med alla omkomna och anhöriga!  Hoppas idioten får livstid.. O kommer han väl ut igen så kommer han inte få det lätt iallafall . Det är många som tänker på Norge nu!<3


Gud finns du?

Käre gode Gud få bort denna baksmälla från helvetet! AMEN! Jag tror helt seriöst att jag kommer dö snart! Usch och fy!:) nu ska jag mysa ner mig i sängen igen:) bye bye

Undra om vi har små spöken i rummet?:p

img_7394 (MMS)

Undra om vi har små spöken i rummet?:p


Var nere en sväng på stan förut för att ha...

img_3204 (MMS)

Var nere en sväng på stan förut för att handla. Råkade slinka in på H&M och den här o en skjorta till matte fick följa med hem:) imorgon kommer min elaka syster och snor mitt barn.. Hmm.. Hon är barnledig men ändå ska hon sno mitt barn? Toka! Fast det gör nog inte mig så mycket iaf, vet att han får det super bra:) plus att jag har Massor att styra med här hemma. På fredag kanske Bella kommer! Så vi ska väl äga khåla like the good old days!;) bara Hanna som fattas då! KOMSI!:) nee packa lite saker åt mitt lilla barn:)


Bloggtorka? Oooh yes! Orka? Eeeh nae! Sova...

img_2499 (MMS)

Bloggtorka? Oooh yes! Orka? Eeeh nae! Sova? Hell yeah! Älskar mitt barn? Som faaaaan! Skiter i resten? Haha JA:) hadet gott fölk!


Godnatt folket!

img_7753 (MMS)

Godnatt folket!


Minnen i bilder.

Satt och kolla igenom alla festbilder på bdb , jäääklar vilka minnen:P haha måånga sjuka kvällar:P så nu blir det en bildBOMB!


Vi kollade på idol och hade                                             <3                    
en sjukt mysig kväll<3        



En mycke galen kväll, glömmer den aldrig för vi hade verkligen skitkul!


Något nyår!                                    Jag,Bella och hanna var galna den kvällen:P   
inte ofta man får en sån bild:P


alla brudar en tältkväll<3                         Micka o nattis, ännu en underbar kväll!


♥                                                       ♥





Härlig kväll hos mamma.=) haha var tvungen att lägga upp en bild på marcus EXTREMT snygga frilla:P
Bellas kommentar om hans frisyr *marcus du ser ut som stig helmer* hahaha !


Det här var också en sjukt galen och rolig kväll!=D


Hitta en bild på en blond jessica!=)



Det var dom bilder jag orka lägga upp! men mycket med härliga minnen!♥




Usch!

Mår illa idag med och det suger ganska hårt! Så nu skulle jag vilja att ni ger mig tips på någon bra serie!? Har en känsla av att det här kommer sitta i ett tag. Så en riktigt rolig bra serie skulle vara perfekt!:)

.........

img_3470 (MMS)

Tänkte ta helgen lite kort. I fredags hade jag en myskväll för mig själv:) Det behövdes.. Lördagen bjöd på trevligheter. Jag,Emma och Danne satt hos Danne och drack lite:) kändes som en seg dag.. Hade mått illa hela dagen så inte så konstigt kanske.. Även "valla gänget" kom in till stan en stund! Trevlans! Framåt halv tolv gick Jag,d och E gick till Statt och det det var ju ingen höjdare direkt. Sälskapet var toppen men själva Statt... Nae ingen höjdare. Va hemma tidigt och det var mycket skönt!:)  idag har jag mått illa igen och har inte fått i mig mycket att äta:(   ( och nej var inte bakis alls idag!). Men vill tacka alla för en härlig kväll :) 

Efter en händelse i helgen kan jag bara säga,   Payback is a bitch! Hoppas det var värt det! 

Nu ska den illamående tjejen sova! Godnatt!


Trött tjej har ingen ro att sova fast hon ...

img_0604 (MMS)

Trött tjej har ingen ro att sova fast hon är supermegatrött!


Egentid.

Ikväll har jag en kväll för mig själv:) nu ligger jag och kollar på filmen Faster. Verkar rätt så bra:) snart ska jag bädda soffan åt karln och sen ska jag låsa in mig på rummet så slipper jag höra på fyllesnack:) hoppas bara han lägger sig sött på soffan utan tjafs och sover:p hoppas alla har en lika bra kväll som jag:)

.....................



Haha skapligt fullt?:P ooo skaaapligt med bilder;) nu håller jag på att rensa mobilen! inte konstigt att den blivit lite små seg haha! ne fortsätta med det kanske! ha det!

Rubrik?

Haha satt och skrev typ 15 olik rubriker men ingen blev bra:p Nu ligger jag i sängen efter en kväll med dirty sexy money! Älskar den serien! Har lite ont i magen, det händer så mycke nu så det är nog därför.. Nu ser jag fram mot nya dagar med nya möjligheter! Har ju turen att ha så under bara vänner och familj!:)

Förut pratade jag med min allra bästa vän och hon var väldigt ledsen, det gör så jävla ont i mig att hörs sånt:( men ändå så sitter jag där i telefonen och blir helt stum! VARFÖR!!? Jag vill kunna prata med henne tills hon känner sig lugn! Men det är en sån hemsk grej som jag själv inte hanterar så bra:( skickade iaf ett sms efter och förklarade mig, hon förstog mig som tur va! Jag älskar dig M! Vet att det är jobbigt just nu och jag finns för dig, det gör jag verkligen!



Slänger även in en tanke till alla er andra idag med (ni vet vilka ni är)! Kan inte ens sätta mig in i hur det känns! Men finns här för er! <3

En sak jag tagit lärdom av och verkligen insett nu är att imorgon kan det vara försent! Älska i nuet och lev livet! Var rädda om varndra.. Jag har också lärt mig att jag ska sluta lägga ner energi På folk som inte ger mig energi.

Nu ska jag sova! Jag <3 alla mina vänner! Ni är tamig fan bäst!!

.....

Idag har jag fått mycket gjort genom telefon. Snart är alla bitar på plats och jag börjar ÄNTLIGEN få lite klarhet i huvet. Det har nog aldrig snurrat så mycke som nu. Imorgon ska jag börja packa mattes saker för han flyttar ju snart. Kommer Bli tomt och synd för Rasmus, men det bästa för oss:)

Nu är han ute hos Niclas och fixar med bilen för hans växlar fungerar inte riktigt som dom ska:( jag passar på att kolla på dirty sexy money för andra gången haha:p ne ni nu ska jag fortsätta kolla! Ha det bra.

Goooodmorgon! Eller?

Dagen igår var bra!



Gunga med Rasmus.

Åt mat med Mathias.

Träffa mina fina en stund!

Som sagt dagen var bra, men mitt humör vill inte riktigt som jag själv..även fast jag vill vara glad så är jag nere... Hmm hoppas det går över snart. Idag ska jag iaf med en av dom fina till någon lekpark.:) Nu ska jag göra gröt till mitt fina barn! Ha en bra dag.

Du gör mig alltid glad! Finare kille får m...

img_2343 (MMS)

Du gör mig alltid glad! Finare kille får man leta efter! För mig kommer du alltid att vara nr 1!<3


Frånvarande..

Just nu känner jag att jag är lite frånvarande. Men det beror på att det händer mycket just nu och då tycker jag det är skönast att bara vara själv.. Jag är en sån människa som gräver ner allt i mig själv och "låser in mig".. Så mina vänner, är jag tjurig, nere eller bara allmänt frånvarande så är det bara att låta mig vara det en stund.. Det är såhär jag hanterar saker och kommer alltid att vara. Nu är jag inne i en ganska "grov" period då jag endast vill vara med Rasmus och mig själv, resten får vara ett tag.. Det är knappt så jag vill prata i telefon med min mamma. Men jag hoppas ni, mina vänner inte tar åt er på något negativt sett! Jag älskar er! Men men om några dagar är jag säkert fit for fight igen! Det är för mycket i huvet och jag hoppas på lite klarhet snart! Ha det bra alla!

Haha han sover så roligt ibland:p har mass...

img_1183 (MMS)

Haha han sover så roligt ibland:p har massor olika bilder på hans "sovställningar":p men dom kan jag inte lägga upp haha:) snart ska Rasmus sova middag och den ska vi gå o gunga:) slänger upp bilder från dagen senare!


Haha undra vart jag ramla och slog i näsan...

img_8496 (MMS)

Haha undra vart jag ramla och slog i näsan i lördags?;) liiite sne!;) tråkig kväll har jag märks det;)


Busig kille? Hahaha skulle tro det!:p

img_4956 (MMS)

Busig kille? Hahaha skulle tro det!:p


Godmorgon!

Rasmus och jag morgon busar just nu och har det supermysigt!:) Helgen har varitt helt gaalen!! Mamma hade jätte roligt och det är huvudsaken!:) massa folk som kom, gamla som nya:) Igår va var jag sliten som aldrig förr! Jägarns vad dåligt jag mådde:p Men vi tog iaf halvfem tåget hem så var hemma kl 5. Marcus och Emelie kom in med min prins:)) tror ni jag var gladast i världen:)? Tack till er iaf för att ni hade lilla terroristen:) nuuuuu busa mer!:) ha en bra måndag !

Mycke sliten tjej som vill ha sitt barn NU...

img_2608 (MMS)

Mycke sliten tjej som vill ha sitt barn NU:(  fy man är ju inte ung längre känns det som:p ne orka blogga idag? NEJ


Tåååg.

Sitter just nu på tåget påväg till Norrköping. I helgen kommer jag att bo hos min lilla syster:) till kvällen blir det några glas vin kanske och antingen munken eller Wasa:) Rasmus ska vara hos Marcus och Emelie hela helgen:) usch ont i mamma hjärtat att vara utan han hela helgen, men han kommer ha det super bra tror jag:) <3 imorgon ska mamma firas för fulla muggar:) ha en bra dag snart är jag framme:)

<3




KÄRLEK TILL ER!!

......

Ja ni idag har jag inte gjort så mycket förutom att busa med Rasmus. Nu är han suuuper gnällig och vill absolut inte sova. Nu är det 23 dagar kvar sen är det jag och Rasmus mot världen. Men någon större skillnad lär ju Inge märkas ändå:) nästan så jag längtar hehe:) nu blir det väl film och sen sova för nu ar jag en barnledig helg för första gången:)

Ååh imorgon är det fredag = Norrköping!:) ...

img_9730 (MMS)

Ååh imorgon är det fredag = Norrköping!:) Rasmus ska vara med matte imorgon och på lördag ska han vara hos Emelie och Marcus!:) bara hoppas han inte bajsar eller spyr så Marcus överlever hahahaha:p ne då det kommer att bli bra det där:) Ni får vara redo för lite sms terror:p haha! Idag ska jag se om han jag bor med vill hitta på något utanför denna stad:) ne nu ska jag busa vidare med mitt hjärta:) ha en bra dag!!


<3.


Jag måste ju ha fått världens sötaste unge! kärleken till honom går inte att förklara med ord!♥♥♥

Kändes tomt utan att lägga in någon bild i...

img_7082 (MMS)

Kändes tomt utan att lägga in någon bild idag. Det får bli en på en oerhört sliten tjej som önskar att hon kunde sova på nätterna!:)


Hemligheter..

Ingen bra uppdatering idag inte, har inte hunnit helt enkelt.. Det har för det första varit full rulle på mitt lilla monster och så har jag styrt med hemligheter:) kan tyvärr inte avslöja här vad jag gjort för jag vet att det är en som läser som inte ska veta:p ikväll kollade vi på en jätte bra men hemsk film som det fick mig att vilja explodera vissa stunder! Usch jag kan inte ens sätta mig in i deras situationer:( ne nu ska jag sova men jag lovar att avslöja hemligheten när allt annat avslöjats:) godnatt!:)

......

supermegatrötttjejvillsovamenkaninte!


Älskar dig och kommer alltid göra! har man någon gång börjat älska kan man då sluta?
Vi får se vart framtiden tar oss! lite "paus" från varandra kan göra gott!

Rasmus leker på morgonkvisten=)



♥♥♥

......

Har haft helt underbar egentid nu på kvällen:) det fick bli sista Die Hard filmen!:) nu ligger jag i sängen och lyssnar på min alldeles jätte fina son som snarkar lite lätt:) imorgon ska jag leka med Sture hoppas jag:) så nu måste jag sova så att jag är utvilad;) hoppas ni sover sött!

Haha kolla storleken på dom! Dom är typ so...

img_3192 (MMS)

Haha kolla storleken på dom! Dom är typ som 3 vanliga:p dom Smaka som dom vanliga! Nu blir det snart film. Den här dagen har varit en bergochdalbana ! Kanske skriver mer sen! Ha det!


Film och bus.

Kollar på film och busar med Rasmus.. Bra blandning? Nej. Haha. Väntar även på ett svar om lite äventyr:) hoppas på ett JA:)

Rasmus har ju börjat sätta sig upp, det är så himla kul att se han sitta på golvet och leka med sina leksaker:)

Varför?

Allt är bara ett stort frågetäcken. Men jag börjar se ljusa vägar! Är så trött på lögner och känslokalla as! Nu ska jag bara lägga energi på dom som ger mig positiv energi!!

Godmorgon hälsar Rasmus! Världens finaste ...

img_1995 (MMS)

Godmorgon hälsar Rasmus! Världens finaste kille<3


!!!!!

Nu har jag fått nog! Att du ens har samvete att trycka ner en människa så mycke som du gör?! Helt ärligt så känner jag faktiskt inte en ändå själ till som är så elak som du! Du är inte ens värd skiten under Mina skor din idiot!!

Nu smaskas det vattenmelon för fullt:) så ...

img_4741 (MMS)

Nu smaskas det vattenmelon för fullt:) så somrigt och gott!:)


<3



Så fort det går!!<3

:)

Idag känner jag mig sådär fånigt glad:) jag och Rasmus har haft det supermysigt idag. Snart ska jag börja med en hemmagjord pizza:) mmmm mums! Matte är och fixar bilen och jag njuter av egentiden:p mohahha. Ne ha en bra dag!:)

Såhär vacker är man när man ätit frukost. ...

img_8979 (MMS)

Såhär vacker är man när man ätit frukost. :p Rasmus och jag har en jätte busig/mysig morgon. Ne nu ska jag fortsätta busa!:)


FUCK!

Hade skrivit ett helt inlägg och nu är det borta!! åååh blir så ARG!!!!! Ne nu skiter jag i det här och gå o lägger mig!

puss rååååååå


.......

Lägg gärna en röst på mig!:)♥

Klicka här!

Sommarens grej!


Sommarens grej är såpbubblor!!:)

design

Hejhej! Nu har jag satt in en ny design åt Nathalie, jag hoppas att du gillar den annars får vi la försöka lösa det på något sätt :) // julia


Igår var det en super mysig eftermiddag/kv...

img_9044 (MMS)

Igår var det en super mysig eftermiddag/kväll. Jag följde med Emelie och Jessica ut till valla en sväng och det var trevligt!:)  Emelie skjutsa in oss till stan igen och jag fixa o dina lite hemma tills Sture kom:) vi hade en jätte trevlig kväll vi! Prat om allt möjligt som vanligt hehe! Och nu har vi även smidit lite planer;) mohahahha. Idag vet jag inte vad som händer. Vet inte om jag är på humör för att hitta på något. Jaja men ha en bra dag :)


Åååh!

Rasmus är fett gnällig idag och det humöret känns som det går över på mig.. Ikväll blir det bara jag och Rasmus hemma! Jag vill hitta på något kul! Typ något äventyr som Rasmus också kan va med på! Men det lär ju bli att vara hemma.. Men ska ju allafall umgås med Sture:) Nästa helg är nog första gången jag kommer va utan Rasmus en hel helg! Får man säga att det kommer bli skönt eller är man en dålig mamma? Då blir det iaf 40 års fest för min älskade mor! Jag längtar faktiskt massor! Nej nu ska jag se om surbullen vill sova. Ha en bra dag gott folk!

......

Haha det här låten kom på och tårarna började spruta... haha normal? NEJ!

Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart

så liten mitt lilla hjärta<3


Fan!

Alltså jag orkar inte en Depp period igen! Men nu så är det ju en som bara MÅSTE ställa till det! Ångesten kryper inom mig med en massa frågor!:( men den största Frågan är om jag verkligen kommer klara av det? Hatar den tunga jävla klumpen som sitter i bröstet! Just nu skulle jag behöva vara själv i några dagar och bara va! Fast ändå inte kanske? Rasmus gör mig ju så glad om dagarna så det kanske hjälper?! Nu ska jag försöka ta mig igenom den här helvetes natten utan att fälla mer tårar för det orkar jag verkligen inte! Hörs kanske imorgon om jag har blogg lust!