Hmmm en tanke.

Man vet så många par som försöker ändra varandra, varför? Ska man inte kunna vara sig själv i ett förhållande? När man träffar en tjej/kille så är det väl den personen i sig man faller för? Men sen att folk försöker ändra stil eller jag göra om den tjejen/killen helt tycker jag är ganska fel. Sen kan man ju ha sina åsikter om hur den andra är som människa och kanske påpeka, det är ju en sak.. Ne det här var bara en tanke som flög upp i mitt huvud! Men men God morgon på er!:)

Kommentarer
Postat av: Jessi

jaa fy! blev bättre efter en stund så tog mig i kragen och åkte till farmor & sören, men så började jag må illa igen när vi var där.. och det håller i sig än. fast inte lika mkt.

Postat av: Emma

Det blir nog bara så..Som med kläder och stil.. Man vill ju vara fin för den man älskar och kanske vill ha sin partner som smakråd och har man inte lika stil i början, blir det nog att det ändras...Till det partnern också tycker är fint.

Den som är mest klädintresserad gillar nog att hjälpa till och den andra följer snällt med.. men jag tror också även att den som kanske inte intresserad så mycket ändå säger ja och nej åt kläder som den gillar/ogillar :) Jag tror ingen mår dåligt av det. Det är ju bara ett klädesplagg :) Värre att ändra en personlighet till något negativt...

2011-07-27 @ 15:56:04
URL: http://emmaiallenkelhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback