då va helgen över som vanligt:P

Min helg har varit hur underbar som helst!

Fredag: Fick lön:P så gick ner på "stan" i k-holm och glodde runt för Hanna och marcus var inte hemma. sen gick jag hem dit o fixa o trixa massor:) dom och jocke kom hem runt sju tiden, lite eftr det kom jossan och emelie också:) nice nice då var et bara att börja dricka:) hade väldigt trevligt. sen drog vi tjejer vidare på en fest..men jag och jossan var inte där så länge vi gick ner till s-light:) där det faktiskt för en gångs skull var JÄTTE kul:) senare kom hanna och emelie:)då var det bara att ha ännu mer roligt:P hehe.. efter krogen blev det efetrfest hos Hanna och marcus, o dit kom det massa kul folk:) när den var slut så så gick jag o marcus med allt folk..följde emelie till norr men ahn skulle minsan inte hem efter det så jag o marcus gick runt typ hela stan kändes det som:P men va väl hemma runt 7 tror jag:P haha!

Lördag: Den dagen var ingen bra dag att vakna på tror jag :P skulle hellre hoppa över. men sen blev man pigg sakta men säkert och robin kom sen va det bara att korka upp igen:P men det var nog ingen av oss som blev speciellt fulla..joo robin men han drack ju inte dagen innan:P haha sen gick vi ner på stan till lilla men där va det packat med folk, inte kul! så då gick vi till s-light men när jag kom fram så sa dom att det var 20 men eftersom hanna marcus o robin var över 20 så fick jag hänga på in:D haha! där va det inte mycket folk men kul att vara ute med hanna bus:) efter s-light gick vi hem o fortsatte som vanligt höhö..sen kom babe o hämta mig:) det var min kuliga helg:)

Den där pratstunden var GULD värd! tack!

Ännu en värdelös Måndag.

Då var det måndag igen då... så tråkigt,
i helgen var det bara mys med babe o familjen:)
igår hade jag Lovan:) hur mysig som helst.. men när vi red va det en som tyckte hon såg halt ut.. så det blev inte att rida så hårt skritta mest o jobba henne.. men efter det kändes hon hur fräsch som helst:) underbara häst:)

Idag har det inte hänt mycket.. kommer nog inte att göra heller:p joo en sak ska hända:P men kan inte säga något hahaha:P


nee nu orkar jag inte skriva mer..


have a nice day!

det var ett tag sen:P

Det var ett tag sen man skrev här:P har glömt bort den lite:P hahahha
sitter hemma nu efter en riktigt seg dag och bra dag:P När jag vakna var det bara att gå hem till mamma för att låna bilen för att vi skulle skjutsa danne till tåget han ville hem till lilla tessan:P sen bar det av ut till grimstad till johanna och lovan:) där hon skulle förklara allt som skulle göras i stallet när jag har lilla lovan. Tror att jag kommer att glömma hälften men när man väl är där och kollar vad man gjort och inte så kommer man nog på allt:P hehe. det verkar som om att det kommer bli bra där ute:)
Nu sitter jag och älsklingen vid en varsin dator och muppar:) haha data nords.

nyår då? det var riktigt roligt faktiskt! började hemma hos hanna och marcus med god mat och en massa dricka sen kom det massa mer folk vilket liva upp stämningen lite:) sen gick vi vidare till fluff där det också var trevligt. sen vid tolvslaget så gick vi ner mot stan och på väg ner ser jag min babe:D   så fick pussa massor på han vid tolvslaget:) och träffa tessan och alla:) efter tolvslaget gick vi till fluff igen och den delen kan man ju hoppa över:P kvällen sluta iaf med två efterfester först hemma hos molle där det var trvligt men blev lite segt efter ett tag så då gick vi hem till marcus och hanna där vi fortsatte:) när vi kom dit var jocke och ronja där!:) riktigt kul! sen när dom hade gått blev det sängen och det var det skönaste jag gjort på hela kvällen:) tack alla för ett trvligt nyår:)

nee nu ska jag mysa med babe! ha det.