God kväller!

Har haft en ganska bra dag idag:) tog mej en promenad runt typ hela ringarna på dagen:) sen käka vi här hemma runt halv fem:) sen gick jag och hämta min älskade skrutt zita! <3 försöker njuta så mycket jag kan av henne just nu!! Vi gick till hund rast gården med underbara Hanna:)) vi var där väldigt länge:D prata massa skit=) men fan det är väldigt dåligt med skvaller nu för tiden! Kanske ett täcken på att folk håller på att växa upp? Tror fan det:p efter massa härligt prat så blev det att gå och lämna zita hos matte:) där blev det mer prat om allt möjligt:) sen snodde jag hans kort o gick o handla godis:) mohahaha ond flicka:) nu sitter jag o kollar på snoppar på tv:p hahha jaja vissa har Inge liv:p imorgon blir det stan med mammi sen hälsa på tantmadde:) det gillas!! Hörs imorgon ! Bye bye!!

.....

Är kvar hos mamma fortfarande! Trevligt:) igår hade jag bara en sån där jätte seg söndag! Var ute o lekte med Kevin ett tag men sen sa ryggen ifrån. Sen blev det bara en massa tv tittande! Idag då? Vakna för typ en timme sen. Har precis käkat frukost och ligger nu på soffan. Ska väl snart gå och handla tänkte jag! Vad resten av dagen har att erbjuda är sånt som märks...



Vet inte vad längre:( hur kommer allt bli!?

BYE BYE

såja!

Nu har jag gjort ny design på bloggen:) vill tacka madde för den fina headern hon gjorde till mig=) är ganska nöjd faktiskt! vad tycks? BYE BYE!!

Yeah!

Är super duper trött efter en natt av dålig sömn. Bäbis har sparkat och vänt o vridigt på sig. Visst det är mysigt men inte hela nätterna! Var ju tvungen att gå upp tidigt också eftersom jag skulle va barnvakt. Nu ligger jag som en döfisk på soffan och Kevin kollar på tv!:) ne nu ska jag äta något! Hade! Bye bye!!

God kväll:)

Sitter nu ner efter en fartfylld dag:) var ju som sagt barnvakt åt Kevin idag:) vi har varit i lekparken nästan hela dagen. Var bara inne och åt lite lunch:) sen runt fyra kom mamma hem så då kom hon ut med filt o kaffe:) sen bara öste det ut grannar från alla håll o kanter:p alla drack kaffe o babbla skit och kolla när alla tusen barn lekte:) kom inte in förns halv sex på kvällen tror jag:) och tror jag och Kevin gick ut runt halv 1. Det blev mycke lek för Lill killen som nu sover så sött:) har verkligen varit en kanon dag! Nu ska jag kolla på film sen blir det faktiskt att sova! Barnvakt imorgon igen eftersom att mamma jobbar:) men han är så mysig så gör inget:) ne ha det bra nu ska jag se film! Bye bye!!

God morgon!

Hade en kanon mysig kväll igår:) idag gick jag upp vid 10.00 för att vara barnvakt åt lille Kevin:) hade tänkt att gå ut med han snart:) just nu ligger jag o slappar på soffan:) sköööönt! Mamma slutar kl 15 så sen blir det att ha ännu en dag med familjen:) skriver mer sen. Bye bye!!

Norrköping.

Japp! Är hos mamma nu:) underbart! Blir en helg som enbart ska vara med familjen! Har precis tagit mig en låååång dusch och nu ska jag bänka mig i soffan för att kolla på film med mamma och kevin:) kanske Emelie kommer upp och är lite social också hehe. Det är allt något speciellt med att bara umgås med familjen ibland:) ne nu ska jag mysa! Hörs! Bye bye!

Det var ett tag sen.

Jo då det var det. Men som dom flesta vet så har jag legat inne på sjukhus mellan fredag och tisdag. Har nog aldrig mått så himla dåligt som jag gjorde då! Men vill tacka mina vänner, familj och framför allt min underbara pojkvän för allt stöd!!! Är så glad att det är över nu. Med bebis är allt som det ska:) o det är ju deT skönaste! Nog talat om det här!

i helgen hade jag tänkt att åka till Norrköping och umgås med min älskade familj! Det behövs verkligen! Kommer sakna min älskling! Men är ju bara borta 2 nätter:) aa just det är ju i vecka 30 nu:D bara 10 veckor kvar!:D wiiiie vad jag längtar!! Nee nu ska jag kolla vidare på film tills min älskling kommer hem:) hörs sen kanske! Bye bye!!

hatar att vänta!

sitter o väntar på att posten ska komma! men det vill den då ALDRIG göra! vill ju ner på stan jööö!!!!aja är iaf färdig för att dra när posten kommer=) jaja hörs sen.

BYE BYE!!

Bild på magen vecka 29!=)


19 augusti.

God morgon!

vaknade för en stund sen! Sov väldigt länge idag för jag vaknade i natt och hade en så fruktansvärd huvudvärk! Men nu har den gått över som tur är:) idag blir det stan med bästa mimmsi:) me like:)! Skriver mer sen efter våra bus bravader;D bye bye!!

Vecka 29 idag:)

Idag är jag i vecka 29:D det går fort det här! Och den bara växer i magen! Känns kan jag säga haha! Sparkarna blir hårdare och högre. Upp haha:) så mysigt! Lääängtar tills jag får hålla lillen i min famn o veta att det är mitt barn! Tror all smärta som man genom lider innan den kommer ut är värt det! Ååh nu får det bli november!:)) bye bye!!

.....

Åkte till Norrköping i natt:) så jävla skönt!! Blir att umgås med mina vänner massor:) torsdag så har jag bokat min Mimmi:) yeah! Blir stan hoppas jag på:) sen imorgon ska jag sätta igång med massa saker jag borde gjort för LÄNGE sen!! Nu jävlar hihi:) så sjukt skönt att vara i stan! Är så trött på landet! Inga kanaler eller nått! Sitter vara där i ruttnar! Varför utsätter man sig ens för det? Kan man undra... Lappsjuka kanske?! Haha japp! Nee nu ska jag o min tjocka mage sova:) bye bye!!!

bläää!

Idag är det en SUG dag!!! allt e bara blääääää! men man har väl sånna dagar också! ne tänker inte skriva mer än så idag!

BYE BYE!!

....

Har fortfarande mys dag:) bebis sparkar och har sig men inte lika hårt nu som det brukar vara:) kanske också njuter av lugnet!:)) på onsdag blir det Norrköping :)) ska vara där tills på lördag för då är det kräftskiva!:) möjsigt!:) nee nu ska jag njuta lite till av att inte göra ett dugg!:)) bye bye!!

Mys är vad det blir idag!!=)

HEJSAN!

Blev inte kvar så länge i norrköping igår! men han ju med att käka på määääx!:D fy bövelen så gott det var=) när vi kom hem blev det film mys=) sånt gillas! gick faktiskt och la oss innan 23:O det ni!  haha!
Idag blir det bara mys häng på soffan! min mage och rygg är helt förstörda! två nätter i rad har jag haft ett helvete! så tänkte se om det hjälper att bara ligga på soffan utan alla måsten o stress! har ganska lätt för att stressa upp mig! men idag blir det mys under täcket med lite paj o mumsa på:)



BYE BYE!!

15 Augusti.

helloj

igår då? Efter allt bilfixande så åkte jag o matte in till stan. Svängde förbi hos Danne och Emelie:) det sluta med att dom plus katte. Följde med oss hem haha! Men det vAr sista gången deras katt fick följa med haha. Full rulle hela natten! Blev att gå o lägga sig efter en timme eller två för att matte skulle ju upp o jobba kl 06.30. Rätt åt han haha:p han sluta ju vid fyra så då åkte vi hem till hans far o umgicks lite sen skjutsa vi hem Emelie och Danne. Och nu... Sitter jag helt plötsligt i Norrköping! Blev en liten spontan resa haha! Hade inget för oss så bilen valde den vägen:p så tokigt så tokigt! Nee får se om det händer något mer spännande sen:) hade! Bye bye!!

:)))

Inte idag men NÄSTA dag:D läääääängtaar! Hoppas det blir bra av allt!:D bye bye!!

Bilfix hela dagen lång!:P

God dag!

Jag och matte vakna och åkte direkt till hans pappa där det var bestämt att det var en "fixa bil dag" hehe:P så dom har hållt på med det heeeeela dagen:) när vi kom så höll Lina på att måla..jag blev med sugen så jag måla deras fågelhus;) haha!  Sen kom hanna och marcus:) Jag,Hanna o Lina åkte in till stan o handla.. sen hem till mattes far igen för att äta glass=) mumma:) Nu har hanna o marcus åkt och matte o niclas håller på med bilen fortfarande! men fin blir den iaf=) NAJS! jaja får väl se vad denna kväll har att erbjuda:)




BYE BYE!!

Sällan natt bloggning:p

Haha lyckas alltid skriva jätte sent! Borde heta nattbloggen:p sitter o glor när matte spelar. Förstår verkligen inte hur man kan nörda så mycke som han gör:p snacka om att slita ut spelet på dirren:p haha. Jaja nu ska jag snart sova:) imorgon är det bilens dag:p ska få lite omvårdnad:p och på tisdag håller vi tummarna!!!!:D yeah;D bye bye!!

13 Augusti.

HEJSAN!

Bloggade aldrig igår..men var iaf inne i stan hos syster och danne:) vi var nere på stan eftersom det är k-holms veckan:) var inne i öltältet men det suger ju om man inte dricker...sen gick jag till ett stånd där man fick dra i ett snöre o där van jag en nalle till bebisen!:) haha bäst e jag!  sen kom babe o hämta mig när han slutat!

Idag skjutsa älsklingen in mig till stan igen=) har varit nere på stan hela dagen o kollat i alla stånd o så..samma jävla skit i varje stånd så dåligt! sen gick vi hem till Putte som fyllde 20 år! GRATTIS! Där blev det fika o massa prat men älsklingens släkt=) matte var ju inte med eftersom han jobbar som vanligt:P haha. efter det blev det öl tältet men danne,emelie,niclas och lina:) sen kände min rygg att den inte palla mer! tunga bebis! haha! så jag gick hem till zita hos emelie o danne! dom är fortfarande i ölat så jag väntar på att min babe ska sluta och komma o hämta mig! sen får vi väl hoppas på lite fredagsmys!=) nee nu ska jag kolla på tv!




BYE BYE!!

Spel nörd!

Kollar på matte när han spelar på sitt nya ps3:p hahha han blir som ett litet barn. Men jag hade börjat på ett spel o det råka han radera så klart:@ hade faktiskt spelat hela dagen och kämpat!!!!:( jäkla Nisse! Nu funderar jag starkt på att gå o sova! Är en liten tröttis efter en natts sparkande! Hoppas den här natten blir lugnare! Aja! God natt!! Bye bye.

11 Augusti.

Helloj!
Idag gick jag o babe upp vid tolv=) skönt! hans ps3 hade ju kommit så var ju så himla bråttom in till stan o hämta det haha! sen åkte vi till öb o köpte massa gott:) me like hihi! sen blev det en sväng hem till niclas med .. sen hem igen och då fick matte ta bort massa döda djur:P Våran underbara katt HARRY hade dragit hem två fåglar o två möss men lämna två hela fåglar,en hel mus och en halväten mus på trappen! så jävla vidrigt! hua! sen åkte matte o jobba och jag gick o vila!


En trött babe på g in till stan<3

Idag är jag inne i V 28!

Yes. idag är jag i vecka 28 och det är bara 12 veckor kvar till beräknat!:O
Börjar  bli lite små rädd nu faktiskt!
Magen blir större och jobbigare tycker inte alls det är så roligt nu.
har jätte ont i ryggen typ hela tiden..Men men det är det värt<3
Men man kan verkligen tro att det är karate kid som bor i min mage hahaha!
tror bebis inte vill sova så mycket nu för tiden. sparka hela dagen igår plus hela natten och morgonen! jag höll på att bli tokig:P men nu chillar den:P aja veckorna bara springer förbi.. snart sitter jag där o säger nu är det bara en vecka kvar:P scary tanke!




BYE BYE!!

Lycklig.

Idag har jag en sån där dag när man bara känner hur jätte bauta lycklig man är. Det är så mycke tankar som snurrar i huvudet just nu. För det första, jag ska bli mamma! Hur sjukt är inte det?! Jag blir varm i hela kroppen av att bara tänka på det:) men samtidigt finns ju en oro. Kommer jag bli en bra mamma? Kommer bäbisen få det den behöver? Eller kommer jag göra fel ? Tror ändå att jag fixar det. Men oron kommer nog alltid att finnas där. Men allt känns så himla underbart nu! Barnet är jätte livligt i magen ! Har varit det hel dagen hihi:) bara sparkar o sparkar:) det är också en underbar känsla:) men Kan va lite obehagligt ibland:p ne nu ska jag gosa ner mig i soffan och vänta på att min kärlek ska sluta för kvällen:) <3

BYE BYE

tlött:P

skulle ju bara sove en "stund" :P men råka vakna nyss ist:P så blir en sen middag idag.. håller iaf på med maten nu är tok hungrig! tror bebis har tok spel i magen idag:P bara sparkar järnet hela tiden hehe:P
nee nu måste jag kolla potäterna:)

BYE BYE!!

10 augusti.

God dag

idag gick jag och älsklingen upp kl 06.15!!! Fatta den!!:p var kanske ett år sen jag gick upp så tidigt haha:p men vi skulle besikta bilen och nu får vi köra med den:) niice:) sen åkte vi hem till Katrineholm! Var en väldigt översocial katt här hemma när vi kom:p sen gick jag och älsklingen in o la oss i sängen! Han höll mig på magen och kände MASSA hårda sparkar! Det är sån himla känsla när jag vet att han också känner sparkarna<3 och snart är den ute och då är vi en FAMILJ ! det kommer bli så jävla bra och underbart! Går inte ens att beskriva känslan:) ne nu ska jag gosa med kissen :) bye bye.

Läkarbesök.

Det gick fort och bra hos farbror doktorn!:) förmodligen så är det magkattar så fick tabletter utskrivna för det:) hoppas det hjälper. och sen är det en nerv jag klämmer nu när magen bara växer...får ha i tanken hela tiden att jag sak sitta rak!  efter jag varit på sjukan så åkte jag och hämta min lille bror kevin =) min lilla sötnos=) vi gick o köpte pizza sen så kolla vi på shrek 1 och 2:) dom är ju kanon bra:) sen kom Hanna och Bella trevlans! satt o babbla skit o så:P sen skulle jag följa Hanna hem men då kom mimmi och danne:) men bara en snabbis. När dom åkt så följde jag,bella och georg hanna en bit! och nu sitter jag hemma och ska inta soffläge för ryggen värker!
Mongo oss<3
Två av dom som betyder mest för mig!
Älskade vuffa!

9 augusti.

Jahop ännu en måndag! I helgen hade jag det jätte trevligt! I fredags var jag som sagt hos Hanna och Marcus:) och i lördags kom älskade Mimmi och Danne:) vi hade verkligen en kanon kväll! Blev käka och film! Och efter att dom hade åkt så hade jag o älsklingen en fortsatt mysig kväll!! Tills magont kol igen:( men me det var bara att ta sig igenom det med! Igår blev det att åka hem till mamma!<3 eller först var vi hos moster o käka sen åkte vi hem hehe:) och vet ni vad?!?:D jag har sovit en HEL NATT ! Så jävla underbart! Det ar en eller två månader sen!! Så därför har jag en väldigt lycklig själ idag:p Snart kommer min älskade pappa hit och hämtar mig:) blir att åka till läkaren och förhoppningsvis få reda på vad det är med magen! Orkar inte ha ont längre! Tror matte också kommer tycka det är skönt att få reda på vad det är! Han blir så orolig:( Well well nu ska jag fixa mig! Skriver om läkarbesöket sen!:) bye bye!!

7 Augusti.

SÅ! nu har jag städat:P gick fortare än jag trodde:P haha kanske för att jag inte orka stor städa:P nu sitter jag o svettas ihjäl tror jag..väntar också på min älskade MIMMI! idag ska vi äta vår favo mat:P haha!

slänger in en bild på hanna från igår:) hade det jätte trevligt=)



BYE BYE!!

Pigg men seg!

Ligger i sängen o försöker ta mig upp:p jag är pigg i huvet men kroppen är sjukt seg! Och sen vet jag ju vad som väntar när jag kommer upp.. En stor städning.... Jobbigt. Just därför väljer jag att ligga kvar i sängen en halvtimme kanske mer:p Mimmi och Daniel kommer vid fyra:D så då bär det in till stan för att handla saker till det vi ska äta:D muuuuuums!:) ne nu ska jag vila mig lite till:p bye bye

Hemma igen.

Då var jag hemma igen efter en trevlig kväll hos Hanna och Marcus:) nu är det film tittande som gäller. Eller kanske sova? Imorgon kommer ju älskade Mimmi så man kanske ska vara utvilad:p hehe släppen e på g:p ne nu äre godnatt!! Bye bye!!

.....

magen Vecka 27+2:) den växer:)


yeeeeey!




Imorgon kommer min underbaring!!<33 då ska vi leeeeka:D
fet puss på det!!!

BYE BYE!!

Irriterande jävla mupp.

Ååååh! Blir så jävla trött på det här. Nån gång Når man en gräns när man inte orkar mer! Den gränsen är här nu! Man kan inte ta hur mycket som helst! Well well dags att börja ta tag i det här!

BYE BYE!!

.....

Följ min blogg med bloglovin

Mys!<3

Ligger i sängen och myser med en massa sparkar från bebisen!:D den är väldigt livlig nu. O jag känner mig ju inte lite dum när jag ligger o skrattar för mig själv:p ne om man ska ta o gå upp kanske? Får la göra de! Bye bye!!

5 Augusti.

god dag

Inatt hade jag ännu en helvetes natt! Ont i magen som vanligt.. Som tur är har jag tid hos läkaren den 9e ! För orkar verkligen inte med den där smärtan mer! Vill bara ha en natt av skönhetssömn! Det var någon månad sen det hände. Jaja hoppas jag får någon jävligt bra medicin den 9e. Vakna iaf jätte sent idag.. Nu ligger jag och kollar på farsan! Kul film:)

livet är en konstig sak! Undra hur allt slutar?

BYE BYE!!

4 Augusti.

God dag!

Idag vakna jag runt tolv:) gick upp o stekte ägg till frulle! mumma:) gjorde varm chocklad till också=D det var gott..
Matte kom upp efter lite tjat haha:p åkte in till stan för han skulle hämta något på bil och fritid..den där bilen är hans liv nu:P sen åkte vi till onoff o lite skit.. efter det blev det att åka hem till hans bror och min syster:P haha sjukt det dära!!:p
helt knas att våra barn blir dubbelkusiner:P och en annan sak jag inte tänkt på..jag ska ju faktiskt bli moster!!:P
Jag stanna iaf kvar hos emelie och danne. var nere och hälsa på anneli en sväng:) fick jätte fina bäbiskläder=D myyys! men längtar ju ännu mer då ju!:P nu sitter jag o samlar kraft för att orka gå o köpa choklad:P haha så lat jag är..

nee hörs senare kanske!:D

STOR FET PUSS PÅ MIN BABE!




BYE BYE!!

3 Augusti.

God kväll!

Idag vakna jag upp hos min älskade mamma:) var härligt att kunna umgås med dom!:) haha kevin var så söt när jag vaknade!:P han hade en kakburk på huvet som en hatt och en pinne i handen:P såg ut som en riktig fantasiunge:P haha!:P sen försökte jag få tag på matte...men det är ju lika cp svårt som vanligt så fick gå bort till coffe för att väcka han:@ hade ringt han 23 ggr och han hade LJUD!  men ändå vakna han inte... sen åkte vi o lämna papper på arbetförmedlingen! sen vidare till k-holm!

Har pratat med älskade mimmi i telefon idag!:D kanske blir att dom kommer i helgen!:) vore fett nice:) släpp 1 och 2 har alltid lika kul:P hihi!

Nee nu ska jag ta o kolla på en film som inköptes idag den är HUR bra som helst!:D The holiday en av mina favoriter faktiskt!


nu blire movie!






haha min supersöta bror=D


BYE BYE!!

Bilden på kläderna jag lovade:)




UR GULLIGT!!!<3

Längtan blir bara större!:)

Idag gick jag och matte upp tidigt! Åkte in till stan och besikta bilen:) efter det åkte vi till Apoteket och skulle köpa den där medicinen jag skulle äta. När jag frågar efter den så måste man ha recept:@ dumt att säga att jag ska köpa en medicin men sen får jag inget recept.. Dåligt som bara den! Men men.. Efter det åkte vi och handla ett par skor till mig:D fina som bara den var dom:) sen åkte vi och stor handla så nu är det inte brist på mat i hemmet iallafall :) när vi var färdiga där ringde jag syster och kolla vad dom gjorde.. Hon var hos frissan och klippte sig:) vi åkte dit och babbla lite skit sen råka jag få syn på en bebis affär:D kunde ju inte låta bli! Hitta ett jätte fint sett! Med tiger på:) (bild kommer). Sen åkte vi till mattes pappa och babbla skit:) sen blev det hem och packa in alla varor.. Det är väl ändå det tråkigaste:p älsklingen åkte och jobba som vanligt! Så efter det har det inte hänt mycket alls:p nu väntar jag på att han ska komma hem! Ganska tråkigt att han bara jobbar eftermiddag:S men men hellre det än Inge jobb alls:)

kan ju säga att man börjar ju längta massor till vårat älskade barn kommer nu när man börjar köpa saker:) tänk om man kunde spola fram tiden:p hah! Nee nu ska jag kolla på ps i Love you! Den är sjuuukt bra!!:)

BYE BYE!!

2 augusti.

God kväll/natt.

Helgen har varit en bra helg! i fredags kom Linda,Billy och deras bebbe theo hit! guuud så stor han har blivit=) men kanon mysig=) vi hade bara en filmkväll:) mys!
Lördagen kom mamma,svenne och kevin hit!:D alltid lika trevligt!=) på kvällen åkte vi till älsklingens pappa och han pula med bilen hela kvällen:P när vi kom hem började helvetet med min mage igen:( och det gav si verkligen inte! blir lite orolig eftersom att jag är gravid:( men bestämde oss för att åka in till sjukan! fick en medicin först som inte hjälpte alls! sen fick jag en till MYCKET äcklig! men det var bara att svälja och se glad  ut:P fick iaf ett namn på medicin jag ska köpa! HOPPAS att det hjälper annars vet jag inte vad jag ska göra! det är inte kul att ha ont jämT! kom iaf hem 5 på morgonen från akuten:S så blev att sova direkt!
Söndagen då..vakna sent som bara den men inte så konstigt...åkte till mattes pappa runt sex.. dom var sugna på pizza så vi åkte o köpte det! har varit en mys söndag på hög nivå! vi har tvättat pärlan också:D men efter grusvägen så blev den lika skitig igen:P nog om min helg!

Idag är det bara 3 MÅNADER kvar tills det är beräknat! alltså det känns sååå underbart! bara själva tanken på att jag ska bli mamma får mig galen i huvet!:P lite läskigt e det allt måste jag säga. Det är helt sjukt vilken förändring det kommer att bli i vårat liv! men på ett bra sätt! hihi nu kommer späningen rejält!:D

Nee nu ska jag gosa med katten!


Kevin och älsklingen!




Tänk när vi har våran egna!<333

BYE BYE!!