Torsdag idag då:)

Då var det torsdag då:) Idag blir detatt åka in till stan igen:) ska in till M o H ska ha bella tills dom kommer hem från nrk dom är och hjälper micka och tobbe och flyttar. sen efter det ska vi nog dricka lite godsaker:D haha.. skriver mera senare kanske nu ska jag pussa på myyy lööööv!

Nu har jag bestämt mig för att folk får inte ta bilder av mig som jag tar med min system kamera för jag skaffade den inte för att andra ska få bilder. Låter jätte löjligt men känns helt onödigt att gå och ta bilder sen kommer dom runt ta mej fan överallt.



bye bye

..............

Det hände lite idag ändå:) sov massa idag:P sen åkte jag och marcus o hämta hanna i skolan. Efter det åkte vi till coop o kolla runt lite:P Sen åkte vi hem igen. Efter ett tag ringde jag min babe och bestämde mig för att åka ut till han, så han tog bilen och kom o hämta mig:) myss:) När vi hade varit här ute en stund så vakna Danne då åkte vi in till stan för att shoppa en jävla massa godis:) MUUMMS:) sen åkte vi ut hit igen och det blev yttligare en resa in till stan:P haha det är min dag:P nu sitter jag här och väntar på matte så vi akn kolla på Friday The 13th SCARY!:P iaf ute på landet höhöhöhö.




 


bye bye

onsdag och lill lördag:P

Åkte till hanna igår ist för imorgon:) hur nice som helst har ju inte varit här på ett bra tag:P
jahop händer idag då?...tyyppppp kanske dricka idag ist för imorgon?:P mumma:)

nee komemr fan inte på något bra att skriva så skiter i det..

bye bye

livet är inte rättvist.

guud vad jag är trött:P även fast jag sovit hur länge som helst!
ska nog ta o väcka matte snart...

aja finns inte så mycket jag vill skriva idag förutom att..

Tessan jag lider verkligen med dig och familjen!! Så hemskt...livet är inte rättvist ibland!:(
RIP Cassiopeia!:(

Fredag!

Då var det slut på sex and the city! buhu!:(
vad ska man göra då då? typ inte ett skit...
blää vad jag är seg..har suttit uppe typ hela nätterna men inte sovit mycket på dagarna... idag sov jag till typ tolv när niclas ringde och väckte mig och jag kan inte säga att jag blev glad! sen försökte jag somna om men då började deras granne och borra MASSOR och det bara skar i öronen.. dså det var bara att gå upp och blää vad tråkigt..
nee nu ska jag ta och göra något annat kul..men vad? är så jävla rastlös:P aja hörs..

torsdag!

och sex and the city racet fortsätter!:D makt makt makt! haha! inatt satt vi och kolla på det till typ 4 på morgonen! hur nice som helst! men ändå så lyckades jag vakna runt tolv:P haha jag är bäst! kanske skriver mer sen have a nice day!

onsdag va det idag ja!

Nu sitter jag och väntar på att jag ska ta bussen ner till tåget så jag kan åka till hanna:D då blir det sex and the city race igen:P haha! men skriver mer sen nu måste jag packa:)