30 Juni.

Tänkte skriva av sig lite då rå!

Börjar med midsommar. vi var hos mamma o vi hade verkligen JÄTTE roligt=) man kan faktiskt ha kul även fast man e nykter:) men min pöjk däremot var ju skaplig hahaha!:P och ahn lillebror med:P men han bad ju om det så:P blev massa mat o dricka för dom som kunde:P sen blev de dans och kubb=) KUUL! ibland finns det inge bättre än att vara med familjen:) yeha!

annars har det inte hänt mycket efter midsommar!! nu sitter jag som vanligt o väntar på att matte ska sluta o sen bär det av till nrk.. imorgon är lugnet i floda över för då kommer kevin!:P


gör ett inlägg senare med bilder från midsommar=)

21 Juni.

Idag gick jag upp kl 8 imorse=9 skulle ju till bm o lyssna på våran skrutts hjärta:)<3 det var kanon mysigt=) allting var jätte bra med skrutten=) efter det åkte jag o älsklingen hem till mamma:) vi gick o la oss och sov middag:) MYYYYSIGT va det! men pälsklingen är ju JÄTTE sjuk=( stackarn:S när vi vaknat så åkte han till k-holm för att jobba:( me vi ses imorgon tror jag!=)

nu sitter jag o väntar på min supersega pappa.....



jaja..

BYE BYE.


20 Juni.

skriva lite om gårdagen kanske?

börja med att matte gick upp runt två. han fixa iordning sig sen åkte vi till niclas o lina där min UNDEBARA MIMMI var=D vi käka mat o hade det mys där..kolla lite på bröloppet med:P efter det åkte alla hem till hanna o marcus för att fira honom. kakor e ju aldrig fel mohahahah:P
efter vi varit där åkte jag o bejb hem sen in till stan igen=) blev att kolla på film med danne o syster=) jävla psykfilm de där! efter den filmen åkte jag o älsklingen hem o kolla en "sak":D sen var det sova....

Idag så vakna jag jätte sent:P men men ibland får man sova ut haha:P iaf när det är skit väder:P nu sitter jag o väntar på att kl ska bli 15.30 så matte kan sluta o vi kan ta våra arslen ock åka till norrköping:D ska pussa sönder min lilla lillebror:) Imorgon ska vi lyssna på hjärtljudet på våran lilla skrutt i magen:D kommer bli mys till MAX!!!!!!:D<3

jaja...




Bara för att jag ÄSLKAR honom och vi ska bli en familj!<333


BYE BYE!

19 Juni.

Igår när älsklingen vakna så åkte vi in till stan o han släppte av mig hos emelie och danne. var där tills 18 kanske?
sen kom marcus o hämta mig o zita så blev det att åka till valla=) firade marcus lite o sen drack dom jävlarna också:P man blir ju inte dåligt sugen sådär en sommar kväll:P aja får ta igen det nästa år=) matte kom och hämta mig runt 00.00 när han slutat=) då blev det hem o värma mig lite o matte mös med magen MASSOR. det är så himla mysigt när han gör det hehe=)

Idag då?
vet inte riktigt vad som händer? steg nr ett är ju att försöka få upp matte, vilket kan ta sin lilla stund. och så har jag ju försökt få tag på mimmi men hon behagar ju inte att svara på sms den lilla dummern!
aja skriver mer sen när jag vet hur dagen blir=)


BYE BYE!

SOL!!!<3

soool älskade sol! man blir så himla lycklig när det är sånt här väder ute:D
var med Lina,tova och emma i malmen förut=) tova o emma bada men jag o Lina steeeekte:p haha! efter att ha njutit i solen var det bara hem o hänga tvätt...igen... haha! känns som om att berget aldrig minskar... lagade mat för en stund sen! tror minsann att jag e bäst! när matte slutat bär det av till nrk.. blir en natt runda haha. nu blir det en kortis med zita sen mysa ner sig i soffan igen tills mongot har slutat=)








bara för att min hund är lite störd hahah:P

BYE BYE!

17 Juni.

vakna runt tolv idag:) skööönt hehe. blev att gå upp o käka frulle sen hänga tvätt. nu sitter jag o väntar på att få åka till norrköping! LOVE IT! skriver mer ikvll ist kommer inte på någpt mer.. ska ta en svängus med zitus!

BYE BYE

v 20=)

idag är jag i vecka 20=) det är alltså halva tiden! den här tiden ahr ju gått super fort! så hoppas det går lika fort tills "den" kommer=D troligen inte... men men... var på promenad med zita för en timme sen..hur skönt som helst!=D hon är så himla duktig nu! när vi kom hem hade vi besök av niclas o lina! alltid lika trevligt att få besök när man är ensam:) nee nu ska jag hämta in tvätten sen kolla färdigt på bee movie! haha!

bye bye!

16 Juni.

gick upp kalas tidigt imorse för att åka o besikta bilen=) fick ju en massa gjort på gården med när vi va uppe så tidigt=D och så har jag ju tillomed hunnit sova middag haha! efter att älsklingen åkte till jobbet har jag tvättat en massa o än är det inte klart! puuuh! imorgon rullar det in casch på kontot så då blir det att gå upp tidigt igen o åka o handla=) nee kanske skriver mer sen nu ska jag hänga tvätt...igen....


bye bye

14 Juni.

Sitter hemma o tråkar...ska snart gå en sväng med zita tror jag=) tänkte jag skulle skriva lite om helgen eftersom att jag tyckte den var bra hehe=)


Torsdag:

Började med att fira kusins student=D duktig jäkel de där:P hann ju även pussa på min älskade mimmi som också tog studenten!!:) Grattis till er!<3
på kvällen åkte jag o kevin till k-holm..vi åkte hem till hanna o marcus eftersom att baby jobba till tolv. micka var även med upp till k-holm=) dom satt o drack lite..sen kom pälsklingen o hämta oss=) blev hem o mysa till en film=)


Fredag:

kevin vakna ju tidigt så klart:p vi kolla på film tills matte vakna. när han hade gått upp åkte vi och handla godis till kevin=) sen skulle ju babe jobba igen så han åkte och hanna o marcus kom och hämta oss för att åka till tovas skolavslutning=) efter det blev de fika hos niclas o lina=) o sen bar det av hem till hanna o marcus igen=) där blev det att käka och glo på film tills babe sluta=)

Lördag:

jag ,matte och kevin åkte till stallet och gav hesten mat=) sen ringde micka o fråga om vi ville grilla o det ville vi ju så klart.. så efter stallet så åkte vi hem till niclas och lina. blev en lite "underlig familje kväll!" med tanke på att det är vänner o familj samlat på ett ställe men ändå är alla familj på sätt o vis:P haha roligt de här tycker jag:P
kevin fanns det iaf inte ett stopp på hihi.. blev att grilla när alla var super hungriga men gott va det iaf=D sen blewv det hem o mysa till en film!=)


Söndag:

kevin vakna 09,10:D YEAH! det blev att äta frulle sen åkte jag o kevin moppe till stallet vilket han bara älskar HAH! edt var dags för älskade roger att åka hem=(( borstade o pussa på han i flera timmar. och kevin gjorde samma sak han var så himla diktig i stallet!!<3 sen kom jessica och vi skulle lasta. men det gick ju sådär! han slet sig o ramla sen ska tokern hoppa över staketet men fastnar o ramlar i kobajs så hela han va full av det! plus jossan stackare! men lite kul tycker jag! han sprängde staketet när han kom och när han åkte på samma ställe:P
efter stallet var det bara att vänta på att babe skulle sluta=) sen bar det av till norrköping.! sen hem o sova! jag o babe la oss 21.30 och somna!!! det ni!!!!!!!!!!!!!!!



jaja det var min helg!!!


BYE BYE.

3 Juni.

Idag var jag uppe med tuppen för att åka till sjukan o göra ett ultraljud igen=D "den" var jätte söt o livlig:P sög på tummen med! URGULLIGT! nu längtar jag massor tills min lille skrutt kommer ut=) hihi!
är i katrineholm igen nu har fixat o donat hela dagen.. går ju inte att lämna en man själv utan att det blir ett bombnedslag:P men mitt i allt ringer mobilen o säger att hörre du din häst är lös!:P så ringde lina o hon kom o hämta mig men då hade dom fått tag på han=) gick o kolla hagen om den skulle vara trasig..men icke , det var en grind som var öppen:P självklart tog han chansen hahaha!:P aja han e söt ibland. ne nu ska jag unna mig lite fika bröd o glo på film... hade..

tänk att en sån bra dag kunde sluta såhär. men nu vet jag! and i can do it=D

idag får en ny bild på min lilla skrutt pryda bloggen=)

BYE BYE..




2 Juni nr 2:P

sitter inne nu efter att ha legat i solen en stund! var skönt men det är på tok för varmt för att vara ute haha! nu kom mammsen o kevin hem.. kanske ska ta o umgås med dom lite=)
i natt kommer baby!=) JIPPPIIIII!!! o imorgon ska vi få se vårat barn igen=) det gillas ju as hårt!!!<3


ne nu ska jag nog gå till netto o handla=) se om lille kevin vill hänga med..

vårt barn får pryda bloggen idag=)



2 Juni.

har ju varit dålig på att skriva som vanligt hahahha! men nu är det väl dags för ett par rader igen=)
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och sen åkte jag hem till mimmsi! vi har lekt  massor. alltid så himlans roligt=)
Har ju varit sjuk i över 2 veckor... hmm att det aldrig kan ge sig.. men var iaf skönt att komma ut o göra något idag=)
Imorgon kommer babe också efter han har slutat kl 00.00 så han är väl här runt 1 halv 2 kanske.. sen ska vi upp tidigt för att åka till bm o göra ett ultraljud till=) så himla skoj!!! helt underbart!
nu ska jag nog ta o rulla ner tillsängen o sova:) alltid skönt.. brukar faktiskt inte vara vaken såhär länge men idag så..nee god natt på er alla!


BYE BYE!