Allt är perfekt..

Ja det är det verkligen när jag är i nrk:) igår va jag och pimpla lite vin och hade det JÄTTE mysigt:)) va nog inte hemma förns 5 imorse:p idag har dagen spenderats med mina bröder och Rasmus<3 älskar verkligen min familj massor! Ikväll blir det mys:) nu ska jag gosa med Rasmus och bara njuta av tiden här!:)) puss på er!:)

nrk snart=)

Snart bär det av!=) yeeey!

Mys med syster!

Japp! Vi sitter och kollar på bb nu:) imorgon bär det av:) jag och Rasmus kommer att ha en underbar helg:) wuuunderbaart! Nu är reklamen slut:)

Happy Face:)

Ojaa!:) nu är helgen planerad:D liiite nervös men kommer nog bli bra det här!:)

Vänner lever man inte utan!

Jag saknar mina vänner i nrk!! Det är sjukt jobbigt det här! Även fast det inte är så många mil imellan så träffas man inte speciellt ofta:( och när jag väl är i nrk så vill jag ju umgås med min familj! Och man hinner inte mycket annat än det. Men men problem är till för att lösas:) förhoppningsvis går det som jag vill efter den här helgen:) kanske ska göra något man aldrig gjort förut:p om jag törs.. SAKNAR mina fina flickor och vissa pojkar i nrk!! Vad som kommer ske i helgen är det ingen som Behöver veta:)

du kommer att vara som ett bortblåst löv din röv:)

Ne nu en rök med den bästa systern om hon är vaken:) BYE BYE!!

Hell Yeah!

Har gått en långis med syster och barm idag igen!:) så underbart! Musik i öronen och bara gå och gå:) väl hemma så blev det mat:) nu sitter vi ock kollar på spartacus:) wuuuunderbart!:)

Mitt ridsug är enormt just nu! Måste fixas:)

En bra dag.

Jag känner på mig att det kommer bli en bra dag:) underbart!:) inte alltid man vaknar och känner att det blir det! Kanske skulle dra till med en stor städning idag också? Det är så mysigt att städa och sen på kvällen tända äkta och krypa ner under en filt o bara vara:)) vad ska allt annat folk hitta på idag då?:)

Blablablabla

Vakna nyss av en babblande Rasmus:) han ligger fortfarande och pratar haha:) är Sjuuukt trött men finns inget mysigare än morgonmys med Rasmus. Idag blir det en promenad igen:) så skönt så:) Nee nu ska jag ta upp han och gosa:) BYE BYE!!

-----------

Idag har jag sovit ut ännu en gång:) så skönt så=) På eftermiddagen så gick jag och syster en promenad:) det var också super skönt! rasmus somnar så fort han får lägga sig i vagnen haha:P
Har precis käkat hos D&E. blev lasagne:) muuums! 

Det här börjar bli väldigt jobbigt nu! Har aldrig känt det här stoppet förut! men nu vill jag verkligen inte mer! Orkar inte kämpa för ett tomt svar tillbaka så nu får det  vara nog. Folk får döma en hur mycket dom vill men nu är det så jag  känner och jag kommer att göra det som får mig att må bra!




Mitt ljus i livet!<3






bilder från helgen=)


fin fina Emma=) (taget med mobil så dålig kvalite!)

Jessica=)

M visar sin kärlek:P haha

Johan visar sin kärlek;P

M&E=)

Marcus...

Resten av bilderna blev för tråkiga..men dom här går att titta på iaf:P

Härlig dag idag!:)

Har haft en kanon dag! Fick börja med att sova ut:) sen har jag och Rasmus tagit en lånpromenad. Det var jätte mysigt tills det började snöa en hel del:p nu är det bara soffhäng som gäller. Se om jag träffar syster lite sen också:) Nee soffhäng. BYE BYE!!

Mysdag!

Har varit en riktigt mysig dag! Först mös jag och Rasmus i sängen som vanligt:) han låg o babbla massor:p sen kom Niclas,lina och Lizzy:) blev tårta och massa Prat. Sen har jag även haft besök av min underbara vän! Så underbart att träffas fast det är så korta stunder! Nu har Rasmus somnat och jag kollar på hitch:) se om syster kanske vill ta en kvällcigg med syster? Hoppas:) Ne nu är reklamen slut! Godnatt!

Mys morgon!:)

Mm det vill jag lova;) Rasmus vakna och ville ha mat vid halv sex:) men det var bara mysig för jag sakna ihjäl mig efter han igår:p även fast det bara var några timmar!:p va ju i valla igår och Jaa det var väl bra....kom aldrig riktigt igång. Drack 6 cider och kände inte av ett Piss. Vidare in mot stan runt tolv tror jag. J&e skulle ut men jag valde att gå hem till min familj och mysbyxorna:) och det ångrar jag inte:)



Det är synd att DU ska dra ner flera stycken! Allt som är så jävla Positivt hela tiden i ditt liv! Usch hatar verkligen när folk säger så mycket om sitt liv men inte lever upp till det. Trodde du var sån, men icke då!

Nu ska jag lägga mig igen! Ha en bra söndag alla!

Såja!

Är nu hos Jessica. Vi håller på att fixa oss för en kväll i valla:) men tror båda har fått en elchock eller nått håret står åt alla håll och kanter:p Nee nu ska jag dricka upp min cider och invänta taxi:) ha en bra kväll!

Härlig lördag!

Idag har jag sovit uuut!:) så skönt så:) nu blir det snart en pizza med matte sen ska jag börja göra oordning mig! Blir att gå till J och sen ut till valla. För min del blir det ganska lungt faktiskt. Ska ju ha Rasmus tidigt imorgon:) Nee nu springa och hämta pizza!:) BYE BYE!!

Dålig dag blev bra:)

Japp!

Packade ner Rasmus i vagnen och gick till Jessica en sväng!:) haha hennes katt är så sjukt rolig:p så fort hon ser Rasmus så gömmer hon sig. Han behöver inte ens göra ett ljud:p knas katt! Sen gick vi till Coop och handlade massa godis:p och sen vidare till Danne där det blev mat och prat:) nu ska jag ta och krypa ner i sängen! Hoppas på en bra dag imorgon:) BYE BYE.

Helg!

Japp nu är det helg:) och jag ska vara barnledig:) så hoppas på lite bus i helgen:) nu matar jag Rasmus och efter det ska jag fixa mig sen ner mot stan:)

sjuukt bra.



Den filmen är sjukt bra och rolig! länge sen jag såg en riktigt BRA film!

Nu vill rasmus ha mat och sen ska jag fölrsöka få lite mat i magen....

5 timmar än så länge....

BYE BYE!!

....

Nu sitter jag hos syster och danne..men är bara här en snabbis:P hela dagen ahr jag spenderat med emelie och barn:) har varit ute med barnen och gått! saaatan vad kallt det var:p

nee orkar inte idag!

Nu är jag på god väg!=) hoppas det går!:D yeaaaaaah heja mig!



Mitt gull!<3

BYE BYE!!

....

Trött...... Vill sova i flera dagar! Aa typ gå i ide kanske? Vore ju nått!

Det SKA bli så!

Har haft en helt underbar alla <3 dag!:) goood mat och en bra film!:) Rasmus har för sig massa nya saker vilket är jätte roligt att se/lyssna på. Fick också jätte fina blommor och choklad:)

Imorgon SKA det dåliga börja försvinna! Känner mig taggad till tusen:)) allt blir bättre:) Nee sova nu! Puss på den här dagen!!

alla hjärtans dag....

idag blir det god mat och massor utav mys med Rasmus:) Han ska få en bra första alla hjärtans dag:P
Fast idag är en sån dag jag saknar Zita massor:( skriver mer om dagen sen! BYE BYE!!




Saknar dig!! du finns alltid i mina tankar<3

Hemma igen..

Yes det är jag! Känns ju lite sådär! För guud vad jag saknar underbara Norrköping:( och alla Mina underbara som finns där! Har haft mer än trevöigt i helgen:)) bara varit med underbart folk:) tyvärr har ju Rasmus varit ganska gnällig. Men det tillhör:D bara en sak som jag saknar med nrk är hästarna.. Åååh vill bara ut till stallet och va där en hel dag o sniffa häst!:) UNDERBART:) jaja nog för idag. BYE BYE!!

Sooova!

Japp nu ska jag sova! Hoppas på att Rasmus med vill sova:p första gången på jätte länge han är vaken på natten. Plus att han varit super gnällig idag:( kanske börjar bli sjuk?! Nee god natt!

Minnen..

Charm! saknaden är stor!<3

Stjärna! mycket fin med VÄLDIGT mycke temprament!


haha den kvällen....


lääänge sen!


så söta<3

Fina prinsessan<3:( saknaden är stor!

yeah super matte:)

hhahaha ser ut som alla skriker:P


<3

hahahah sköningar!

avslutar med en bild på in älskade;(

When it comes to the end...

Har haft en jätte mysig dag med syster och barnen<3 det är sånt som gör livet underbart!:) i helgen ska jag till nrk!:) hoppas på bus och mys:) eller ja det finns ingen nrk resa utan mys!:) imorgon ska jag ta o slänga upp lite bilder! Och nu blir det lite tv sen lägga mig i sängen!!



Dom orden och du känner mig knappt!:o men det värmde!:)

BYE BYE!!

En dagens.

Dagens humör: Glad på min son iaf!

Dagens frisyr: En fläta.

Dagens smink: Inget

Dagens klädsel: myskläder!

Dagens planer: umgås med syster,Nicole och Rasmus.

Dagens vill ha: En mysig filmkväll!

Dagens drog: Rasmus och cigg.

Dagens tråkigaste: Städa.

Dagens dricka: Cola och vatten.

Dagens mat: kycklingsallad.

Dagens inköp: Lär ju bli cigg.

Japp det var en dagens det! Som sagt böir det mys med syster idag! Nu ska jag börja med kycklingsalladen!:) BYE BYE!!

Mys!

Det är mys på hög nivå i sängen! Jag o Rasmus kör vårat vanliga morgon mys!:) vi väntar på att mamma och morfar med familj ska komma:) Ååh kan inte bli en bättre söndag!;) eller joo det skulle kunna bli men blir nog icke så:p Ne nu till myset för han tycker jag är osocial och sparkar på mig:p BYE BYE!!

En dagens..

Dagens humör: Irriterad men ändå glad.

Dagens frisyr: Uppsatt.

Dagens smink: Inget

Dagens klädsel: leggins och en tröja.

Dagens planer: städa och mys med syster o barn<3

Dagens vill ha: det är mycke jag ville ha idag;)

Dagens drog: Rasmus:)

Dagens tråkigaste: städa.

Dagens dricka: cola.

Dagens mat: Köttgryta och ris!

Dagens inköp: Inget:)

......

Jag tycker att du är fin och söt!:)

Filmmkväll!

Japps! Sitter just nu ock är jätte mätt! blev jätte god kina mat=) nu väntar vi på att jessica ska komma o då blir det att kolla på I rymden finns inga känslor. hoppas den e bra! nee skriver mer sen för nu gnäller gnällas:)


BYE BYE!!

bilder.



haha rasmus var inte fullt så glad över att jag höll i nicole också! han la av ett väldigt argt skrik:P


Myys i sängen!<3

Äckliga drömmar...

Ja kan man väl lungt säga att jag hade inatt! Usch!:( och jag hatar verkligen att det känns som om att det är på riktigt!:( den sista drömmen jag hade vakna jag av att jag skrek ttill och ögonen var helt tårfyllda! Snacka om vidrigt! Jaja nog om Cp drömmar!

just nu ligger jag och Rasmus i sängen o myser! Han är så gosig min lilla<3 väntar också på att matte ska sluta så han kan ta Rasmus och jag kan städa:) och efter det kommer det bli en riktig familje kväll med dom lite bättre! Kina och Filmmys!:)) hade iaf en mysig filmkväll igår också:) Ne nu ska jag bara ligga o njuta av min son som skrattar i sömnen:p puss på mina bästa!!

Snart 3 år sen!

Usch ja! Har försökt att gräva ner det så mycket det går! MEN när man blir påmind om det så är det som om någon hugger en i bröstet! Det var den VÄRSTA kvällen/natten i hela mitt liv! Efter det hade hänt kunde jag inte gå till skolan, åka buss själv, gå på stan oc sovandet ska vi ju inte tala om! Usch det finns så mycket HAT i mig över det här. Hata är ett starkt ord, men jag hatar verkligen! Jag tror att alla inblandade känner som jag och är glada över att vi hade varandra! Idag är första gången på väldigt länge jag tänker på det! O Jaa.. Jag vill bara glömma allt, men man blir påmind:( helt tungt i bröstet av att bara tänka på det! Det här Är något vi kommer få leva med och man kommer bli påmind ibland.. Hoppas bara att det kommer kännas lättare då! Men antar att denna ständiga oro/rädsla kommer finnas där! Nog om detta! Tror det är första gången jag skriver om det. Och det blir nog sista för nu SKA jag försöka gräva ner det så låååångt in det bara går!

jaja nu har jag det bästa som hänt mig och det är Rasmus!<3 och helt underbara vänner och familj!

blöööh!

Är hos E&D ska käka här...igen...=)  Ikväll ska jag iaf försöka somnna ganska tidigt:) nee nu ska jag fan ut på en promenad;) BYE BYE!!


3 Februari.

Idag är det en sån här tråkig tvättdag:) men snart ger jag upp det mohahha.. son sover just nu, väntar bara på att han ska vakna så ska jag dra mig upp till syster:) Blir nog att käka där idag med:)
sååå skönt att ha iaf en syster nära mig! men snart försvinner ju det med:( men jag har ju också sökt 2 lägenheter i nrk:) får väl tänka igenom det här noga! om jag ska ta en så ska det ju verkligen vara en jag känner at jag kommer stortrivas i! men men inget bestämt än! nee nu vaknade mitt lilla älsk!



sömntuta!:P


BYE BYE!!

BILDBOMB!:P

Yes nu kommer det bilder från helgen! inte världens bästa för att jag tagit med mobilen..


haha o där va dom nyktra:P


micka ville med försöka:P

Jessica inne på toan där dom flesta var hela kvällen:P

Mupparna:)

Haha jessica fick röda ögon på varenda bild tror jag:P

fina micka:P

haha röda ögon:P

Hannut o emma:)

vi är så sjukt heta jämt!<3

Jessica med sitt liv!!(mobilen):P

Emma:)

haha jessi röda ögon:P men som sagt inte speciellt bra bilder:P

Han är söt när han försöker vara sur:P

Ett stycke glad marcus o gosig mimmi:) jaja nu hitta jag inga fler användbara bilder:S


Mmm:)

Maten blev så himla gooood!:) nu ska jag ha en mysig kväll! Ska lägga Rasmus snart sen så blir det bara att mysa ner sig i soffan eller sängen!:) är det lika fint väder imorgon så ska jag ta Rasmus o gå en låååångis:) (även fast jag inte hittar så bra:p) Ne lägga monstret sen mys! God natt!

huvudvärk och mys!

Japp huvudvärk har jag som bara den HELA tiden:( Idag har jag haft  sovdag;D mmm skööönt! och så klart lite mys med rasmus<3 För typ en timme sen kom jessica hem till oss för att vänta in danne och emelie=) Just nu sitter vi hemma hos E&D=) blir till att käka Fläskfile och potatisgratäng:) huuuungrig!
 Nee vara social nu!!

Usch tycker såå synd om dom som är med om den där hemska stormen!..


bilder från helgen kommer imorgon!




BYE BYE!!

Mysmorgon med min älskade son<3

Jajjebux vi har det super mysigt! Ska snart börja fixa iordning oss för att åka till BVC! Lillen ska få en spruta:( usch kommer göra ont i mitt mamma hjärta! Haha han är lika förvånad fortfarande av sina ben när dom rör sig:p Nee nu ska jag äta en knäckemacka sen fixa! BYE BYE!!

Super trevlig/mysig helg.

tänkte gå igenom helgen lite fort..

Fredag:
Då hade jag och Rasmus en dag för oss själva:) första gången på huuuurr länge som helst jag sov ensam hemma:P eller ja rasmus var ju hemma men inte matte:P kändes lite skumt o hade liiiite svårt att sova:P men jag överlevde den natten med:P

Lördag:
Mamma ringde och väckte mig kl 09.00 och sa att hon hade bara 2 mil kvar tills hon va här:) älskar när dom kommer o hälsar på hehe.. vi fikade och sen så fick emelie o danne vara barnvakt åt kevin och rasmus<3 Jag o mamma åkte ner på stan o handlade lite på HM sen åkte vi till "maxi" haha:P runt 12 åkte dom hem igen:( men gjorde inte så myckt för jag mådde så illa så jag o rasmus la oss för att sova middag.
Vid 3 kom Lina och hämtade rasmus som skulle sova ute på landet:P Eller jaa först kom hanna!=D efter att dom åkt blev det pizza o tagga inför kvällen:) efetr ett tag kom micka och mimmi:) man kunde tro dom hade tagit något hahha!! sen rulla jessica in också:) blev massa fix inför kvällen:) Micka var allas personliga stylist;) hahaha! lite senare in på kvällen kom lilla emma också:) Sen bar det av ut på statt! jäägarns vad kallt det avr i den där jävla kön:P men sen kom vi in o det var verkligen super trevligt! så himla kul att ha alla brudar här för en gångs skull:P Statt stängde och jag följde med marcus,Emelie och michaela på efterfest hos någon:P och på morgonkvisten så gick Jag,M och E hem mot mig o matte där en väldigt trött mathias väntade:) blev att skjutsa ut dom till  valla. sen hem och sova! Tack alla för en kul kväll!

Söndag:


Ville asbsolut INTE vakna! var bakis för en hel arme tror jag! dagen bestog av att sova tills matte kom hem från jobbet! Då åkte vi ut till niclas och lina för att hämta våran underbara son<3 när vi va där ute så åkte vi snöskoter!!:D saatan vad kul det var:) Näår vi var inne i stan igen blev det att handla kina för att sen åka hem o äta! då kom även Jessica hit men hon handla från norr:) en väääldigt seg kväll! tror jag och matte gick o la oss innan 22?:P


Jaja det var min helg:) bilder kommer imorgon om jag orkar:P nu väntar jag på matte.


BYE BYE!!