Då lider 2010 mot sitt slut.....

Idag har det iaf varit en bra dagen innan nyår dag!:) Dagen började med att jag la rasmus i vagnen o drog mig bort till Danne och Jessica där även Emma och Putte var:) sen drog vi oss ner på stan för att shoppa lite:D Ficka iaf med mig en jätte fin nyårs klänning:) sen bar det av hem till mig :) jag o jessica färga håret så nu är jag mörk i huvet:D Det blev lite alcohol och film också! och emmas söta lilla hund var här också, men hon vill nog aldrig komma tillbaka:P råka tappa en burk på stackarn:(  Nu har alla gått och jag väntar på att det ska bli imorgon! måste städa mitt i natten också eftersom vissa inte tänker så bra:P  tänkte lägga in en bild på det BÄSTA och en på det SÄMSTA som hänt det här året!

Vi börjar med den sämsta dagen detta år:(

6/10-10 Fick min älskling Zita somna in:( Det var nog en av dom värsta dagarna i mitt liv:( Folk säger att man kommer över det....Det känns inte riktigt som att jag gör det..saknar henne så det gör ont i hela mig! skulle göra allt för att få tillbaka min fina ängel! ZITA jag älskar dig och kommer ALLTID att göra det! saknaden är enorm;(


                      R.I.P min ängel!<3


Den bästa dagen då!=)

30/10-10 Fick jag min älskade son Rasmus! Har aldrig varit lyckligare än vad jag var då! och är fortfarande:) Från den första sekund jag såg honom visste jag att han var det BÄSTA som någonsin hänt mig! tänk att man kan älska någon så mycket på bara en sekund! Mamma älskar dig Rasmus Lindfors!



                             Min fina prins<3






BYE BYE!!