21 Juni

Midsommar.
Den kunde ju ha varit roligare.....
det var jag hanna jocke robin eric(tror jag) patte och marcus. käkade jävligt god mat och drack men inget hände kändes det som! den som blev fullast kan ni väl gissa?!;P hahah marcus.. men jag o hanna fick vårat roliga kl 6 på morgonen! jävlar vad vi garva:) hahahah! yoaayoayoa!
men lite spännande kväll var det väl:)


Lördag:
kommer inte ihåg när jag vakna! haha men bakis det var jag minsan inte:D däremot hanna o marcus va ju skapligt bakis:D haha! för en gångs skull inte jag men hanna!;D haha yeeess! vi gick o köpte pizza det var sådär kan jag säga:P sen gick jag o la mig o vet inte hur länge jag sov:P sen kom babe o hämta mig så åkte vi hem....det var min helg!


Fattar inte....



byebye





14 Juni.

Jahop helgen över fort som bara den!:P

Fredag:

Då blev det jobb sen massa mys hemma hos mor! piraten va ju där också:) mysegubbe:) hände inte så mycket! somna kanska tidigt eftersom jag skulle jobba.

Lördag:

Då var det att jobba 10-14 vilket jag inte hade särskilt stor lust till....efter det bar det av hem till mamma och fixa sig snabbt som bara den:P försökte göra en tuppkam på kevin också:P
sen gick vi upp till mia där alla samlades innan  vi skulle vidare till mimmi och jocke som fyllde 40 och 18 år:) blev skaapligt med folk haha! sen kom mormors bror som jag inte träffat sen mormors begravning! alla blev jätte glada men det var väldigt känslosamt! alla var där utom mormor kändes sjukt.....men hade en sjukt trevlig kväll:) den ena var mer berusad än den andra:) men det blev inget misslyckande någonstan:p ahha!
aja sjukt rolig kväll den glömmer vi sent!

Söndag:

Vakna o va inte bakis?!?! vad e detta! hehe men skönt:P gick hem till mamma för att käka frukost o säga hej då till piraten innan han skulle hem..men det blev det inte mycket av:P jag o matte la oss på golvet i kevins rum o somna:O hahahhahah sjuka vi är fast det finns sängar;P senare när dom ahde åkt så laga mamma mat! o matte sa lite snällt älskling jag har inte sett dig äta sådär mycket någon gång!:O Jag svarade dirket att jag var ju bakis o fick ät massor! haha mamma va inte så dålig på att äta hon heller! tillochmed kevin blev färdig före mig o mamma;P
sen gick jag o kevin o köpte massa mys till kvällen:) så blev det mys hos mamma sen hem och sätta sig vid datorn!!

märks det att jag är mamma kär eller?;P haha! går dit varje dag:P


Perfekt helg!! bästa på länge!



                                        Blommorna mimmi skulle få.



                              massa folk innan vi gick dit.


                               kevin min älskade bror!:D


                                              40&18:)

mer bilder kommer på bilddagboken:=)



bye bye!

12 Juni.

Jobb idag igen som vanligt:)
sen efter ska jag hem till mammsen! piraten kommer ju till henne:D

piss dåligt väder jue:S inge kul!


nee uppdaterar ikväll när jag kommer hem!

11 Juni. del 2.

Jahop! satt på bussen till jobbet o insåg att det var studenten idag och blev genast jätte LEDSEN! för idag skulle JAG! tagit studenten!! sååå jävlla piss dålig man är!! hela dagen avr en plåga kan jag säga för dom åkte utanför jobbet så jag slapp inte se skiten!!! urk! Men måste iaf säga ett stort Grattis till Joffe och Totte som tog studenten!:)

efter jobebt bar det av hem till mamma sen uåpp till moster! där vi fira joffes student:) sen skjutsa jag matte o jessica joffe till någon fest! efter det drog vi o handla mcd så åt vi hemma hos mia:) sen gick vi hem o nu sitter vi vid en varsin dator hahahhah!!! Ovanligt?! NEJ!


nee nu ska jag nog sova...jobb imorgon med!



bye bye!

11 Juni.

Idag blir det jobb om en stund! är inte så jätte sugen på det kan jag säga..
igår va det fotboll:D:D den matchen var ju faktiskt bra;D hahah

på lördag då blir det paaarttyyyy 40 års fest och 18 års fest:D

9 Juni.

Bli Medlem här:) kan få roliga presentkort:)

Gratis5.se

8 Juni.

Fredag:

Fredagen började ju med jobb mellan kl 2 till 6 sen efter det var det att springa ner till tåget för att hinna med halv sju! o det gjorde jag med:) nice:) träffa ronja vid tågstationen:) så fick ju sällskap på tåget. väl framme i k-holm blev det att gå hem till hanna o marcus:) när jag kom dit blev det att korka upp lyssna på musik sen dra till fille:) efter vi hade varit där o förfestat lite bar det av till picaso:) dte var kul kul:) sen blev det hem till fille igen där var det ju inge vidare:P alla var på tok för trötta! så blev att dra till M o H och sova som fan! slockna skapligt fort:) underbar kväll med hannut:)

Lördag:

vakna o har nog aldrig mått så dåligt! o då var jag iaf duktig o drack ett glas vatten på krogen!? är det så det ska vara näör man försöker vara duktig eller?!?!?! sen när man ahde piggnat till o sagt det vanliga "jag ska aldrig dricka igen" så gick vi o köpte bakis mat;D sen duscha jag gjorde iordning mig till fotbollen!  var hur taggad som helst ahha!! kunde inte vara stilla för en sekund:P tog även en cider då med:) men matchen kunde man ju somna till! HUVALIGEN va det sög! sen efter ett tag ville hanna sova så jag satt o mös för mig själv o kolla ppå film för marcus var hos robin o kollla på film! gick o la mig vid halv 4 på natten ahha!!!

Söndag:

blev film mys med hanna hela långa dagen:) hanna o marcus skulle åka o rösta o så stanna vi på ica o låna film och innan det avr vi o köpte massa godis så blev en riktig mys tjej kväll:) marcus jobba juu natt så vi var ensamma:) haha.

Hanna tack för en BAUTA trevlig helg:)

Måndag:

vakna kl halv nio. gick ut o mötte baby som skulle ta tåget med mig till nrk kl 11:P satt nere vid tågstationen o ahde masssssooooor med mys i solen:) sen kom man till jobbet hade grymt ont i huvet sen behövde jag inte ens jobba lagom kul sådär men gjorde mig inte så mycket eftersom att jag mådde piss.
sen blev det hem till baby igen krypa ner i sängen o sova:) sov till 17:O då tog jag zita på en promenix till mammsen:) först träffa jag ju mina gummor;) mimmut o bellut:) blev massa mys o prat:) alltid lika trevligt men var inte på top hade fortfarande sååå ont i huvet!
sen åkte mimmi hem så jag o bella gick till mimmi´s o köpte godis o hyrde filmer sen blev det hem till oss. så jag bella o matte kolla på film:) hur mys som helst:;)
nu sitetr jag o lyssnar på volbeat o är jävligt sur på att mimmi har sett dom:@ dumma dumma dumma dig!!!!!!



















Byebye

tjolahop! 4 juni

jobb jobb jobb!:)
som sagt idag har jag jobbat. ganska segt när det är så dåligt väder ute.
Imorgon blir det att åka till hannut o marcus!:) nice nice va ju ett tag sen.
se om man dricker sig redlöst full imorgon då? har ju inte varit det på ett bra tag!! ojojoj det är kört för mig!

har varit dutti idag o sökt jobb:D haha!

nee orka!
bye bye!






3 Juni.

Har ju då inte skrivit på länge som vanligt:P

kör från söndag:P

Söndag:

Söndag blev en trevlig sådan:) Niclas ringde vid 2 eller något och fråga om vi ville med till smultronstället!:) och så klart gjorde vi det:=) först käka vi as god mat på åcafet:D sen blev det att gå lite vid göta kanal:) jätte mysigt att gå med babe där:) sen åkte vi hem gick till mamma och sa grattis på mors dag:) tänk när man får fira den dagen:P haha!
sen gick vi hem o sov tror jag:P

Måndag:

hmm vad gjorde jag då? joo just det jag o hanna träffades med våra vovvar och hon käpte cigg till mih eftersom jag har tappat mitt jävla legg!!!! och det var ju svinaktigt varmt ute så vi fick ta en paus på vägen o ta ett bloss haha! gick till hundrastgården. sen kom babe också:) mys pys:)  sen gick jag matte o hanna plus hundar hem till mamma o en busig kevin:P bella kom efter en stund så rulla ut till gräsmattan i skuggan gick inte att sitta på altanen det var kokhett!!!
sen kom mimmi,georg och dennis.. men innan dom kom ringde pappa o fråga om vi skulle med på trav!!! kan säga att det avr den mysigaste dag på länge!!! det gör vi om sa vi ja!;P (men en viss besvikelse med:(:P)
kom hem på kvällen:P hanna var ju super gullig o hade våran störda bäbis:P

Tisdag:

Då blev det jobb:) skönt med lite pengar!! sen efter jobbet så kom bella hit o vi laga mat och kolla på tv:) var lite seg! men vi kolla på Hells kitchen!!! haha Robert han e ju såå jävla fett skönt!!! sen efter det så gick vi ut o träffa hanna o följde bella hem:) blev massa mys prat:) hehe!

Onsdag:

idag jobba jag igen:) var ganska segt...men bella o georg kom ju o hälsa på:) nice nice:)
sen efter jobbet blev det en sväng förbi mamma! kevin är störd behöver man säga mer? haha!
och imorgon kanske man blir hundägare till en till! men inte så länge den ska säljas sen vill inte ha en liiiiten vovve:P haha!  nee nu ska jag slå på matte bara för att han e så elak mot mig o aldrig vill sova om nätterna!!!! visst är det inte snällt!!!!?? nej! haha

Byebye!