Härlig dag!=)

Hejs!

Igår hade jag en super dag! Syster hade sovit över med nicole för att vi Hade ensam kväll!:) Matte var i nrk och danne passade på att sova:) Vid 10 kom Putte som jag skulle va hundvakt åt:) han är så go den hunden:) världens skillnad mot zita:P helt cool lugn:P och på eftermiddagen kom pappa med familj, farmor,farbror och kusin:) blev smörgåstårta och firande av barn som kommit till världen<3 och på kvällen blev det bara mys!


Putte:)


Har haft en kanon dag idag!:) dagen började som i vanlig ordning med en skrikande rasmus<3 gav honom mat sen la vi oss alla tre i sängen o hade massa mys hela förmiddagen!=)<3 Sen åkte matte på att jobba:) Jag packade ihop rasmus o gick ner på stan en sväng:) fick med mig lite hem.. En piercing stav till naveln (behöver bara kulan) eftersom att jag svalde min kula till tungan i natt:( haha skapligt klantigt! och så fick jag med mig hårfärg och ansiktsmask:)


Blir den färgen:)

Gick till coop och handlade saker till tacos!:) mumma! sen var det en fruktansvärt kall promenad hem igen! väl hemma så börja jag plocka o fixa lite. fick fin besök idag med;) Emma och Jessica kom en sväng! åååh gud vad vi skrattade åt rasmus hahaha! han har kommit på att  han har ben! hahaha han såg så förvånad ut:P
Har pratat med min underbara Mimmi i telefon idag också!:) på löööördddaaag ses vi jag o min fisrumpa<3
Nee nu ska jag ta o slänga i färgen sen mysa ner mig i soffan:)



Förmiddags mys!<3

BYE BYE!!

mysdag:)

Idag har jag haft en mysdag med min syster<3 Vi har pratat massor o kollat på tv:P Vi gick till coop också för att handla lite:P väl där så sprang jag o gömde mig hahaha kände mig som ett litet barn;) men med denna vagel jag har som är ungefär lika stor som universum så kan man inte synas bland folk man känner ;) efter det så gick vi hem till mig igen:) blev till att laga lite mat o invänta ännu mer besök:) o så blev det film mys!:) sen gick dom o nu sitter jag här o njuter av tystnaden! men ska gå o lägga mig om typ 5 min:P

Imorgon väntas det ännu mer mys med syster<3

nää nu ska buset röka sen sova:)





BYE BYE!!

huvudvärken tillbaka!!:(

mm..nu är det där förbannade huvudvärker tillbaka:( varje dag dygnet runt! och så är det ett sjukt pulserande ljud i örat hela tiden:S

Den här dagen har bestått av mys med rasmus! och så var ju så klart syster och familj här:)
den här veckan kommer bli SJUKT bra!!!! på tisdag åker matte iväg så då ska syster o nicole sova här:D och på osndag kommer pappa och farbror med familj! på fredag åker matte igen o då kommer det besök :) blir att käka och ett par cider kanske?;) och sist men INTE minst lördag o då ska det festas med mina pinglor!!:) kommer blir grymt!! och ska då sova ensam för första gången på typ flera år tror jag haha:P fast det kan ju säkerligen ändras det med:)
det ända tråkiga är att jag kommer sakna ihjäl mig efter mitt lilla hjärta:( men han ska ut o busa med "farmor" och farfar:P


Nee nu ska jag försöka få mig lite sömn!


så snygga kommer vi va på lördag;)
GodNatt!!

filmkväll?

Det skulle jag tro att det blir=) har precis städat:) snart blir det till att åka o handla blöjor och baby semp ntill min prins<3 får väl vänta på att han vaknar kanske:P Vi har int5e riktigt kommit fram till vart filmkvällen ska vara:P haha.. blir här elelr hos danne:) eller nu fick jag ett sms om att det blir här haha:)

Rasmus är så söt för nu har han börjat försöka sätta sig upp hehe:) Älskar mitt lille gull! nee nu väcka "DET" så vi kan handla!

9 Dagar kvar;D




finis<3



BYE BYE!!


Tankarna bara snurrar!

Yes det gör dom!! Hatar sånt när jag verkligen vill sova:( men det är ju både bra och dåliga tankar:s sjukt irriterande att man ska tänka mitt i natten när Rasmus sover för natten o vaknar tidigt!!:( men för övrigt har tisdag och onsdag varit bra!:)) tänkte dra igenom dagarna lite fort eftersom jag är vaken:p

Tisdag:

Hade mys med Rasmus typ hela dagen. Runt fem gick jag hem till Jessica o kolla när hon åt äckelpäckel fisk haha:p sen vandra vi ner på stan :) efter det hem till Danne för att städa lite:) dom kom ju hem från bb så tänkte va snäll att överaska dom lite! Så jag i Jessica städa massor:) duttiga oss:) o glada blev dom! Jag o j fick ett pizza ryck med Hahha flottisar:p sen kom syster,Danne,Nicole och Niclas. Blev lite fika o prat:) sen kom matte en stund också men efter en stund blev det hem o lägga lille Rasmus:) jaja det var tisdagen:)



Onsdag

Rasmus vaknade kl 09.10!!!!:D så himla skönt!! Jag har typ sovit bort dagen! Men det är skönt det med ibland:) älskade syster med familj kom på besök också:) blev käk o massa babbel:) Niclas och lina kom på massa bäbisys också hehe:) när alla åkt hem gjorde "DET" (som han nu kallas ) kladdkaka! Den blev suuuper god och till det blev det film:) ja o sen va dagen slut! Nu ligger jag i sängen o lyssnar på pojkarna som snarkar! O jag lovar att dom kan!:p

Ne om man skulle ta o stänga av tankarna för idag då?! Får försöka!

Nattnatt!!

Moster och kusin:D

Yes nu har hon ÄNTLIGEN kommit lilla Nicole!:) super fin unge! Så nu är jag moster och Rasmus har fått en kusin:) har varit o hälsat på dom två ggr idag:) mys! Hoppas dom får komma hem snart också:) jaja... Annars har min dag bestått av mys med the one and only Rasmus:) på tal om annat längtar jag som bara den till den 29.e :D då kommer mina flickor från nrk:D och såklart några härliga flickor från kattne med:) Åååh så kul det kommer bli:) ska ut o ha så kul så;) Ne nu blir det en date med sängen:)

GRATTIS älskade syster och Danne till en fin tjej:)<3

BYE BYE!!

Tråk!

Yes! Har inte varit världens bästa dag:( känner mig bara nere och ledsen.. Har bara varit hemma med Rasmus idag! Matte jobbar ju:( tror det är dags att börja kika i nrk nu för det här funkar fan inte.. Trodde jag skulle klara det här mendet gör jag inte. Var tvungen att skriva av mig lite:p snart kommer matte hem o då blir det SoA igen:)) NICE:) BYE BYE!!

Ännu en perfekt dag:)

Jag vakna fast Rasmus fortfarande sov kl sex?!?!:o han vakna inte förns kl 07.30:p mamma fick ta han o jag gick o la mig igen:) sen ringde matte och väckte mig o sa att vi skulle hem:) när vi kom till stan så käka vi Kina:) framåt kvällen åkte vi till Niclas o lina:) o efter det till Marcus för att hämta beck och en fika:) sen till mattes jobb o va lite sociala:p nu sitter jag o kolla på tv o Rasmus bara gråter ska nog ta o lägga mig i våran säng med han:) Nee nattinatt!:)

:)

Orkar inte skriva så mycket idag! Men kan iaf säga att jag haft en väldigt bra dag:) nu ska jag försöks sova lite innan Rasmus ska ha mat igen:) Godnatt!:)

Minnen i bilder!




mys kväll!:)

den gamla goda tiden:)

En fylle kväll:P

ett nyår<3

ännu en fylle kväll:P

snyggot en sommar dag=)

kolla på idol om jag inte minns fel?:P

Ronja och micka fattas! (augistifestivalen)

Data nördar!:P

Alltid lika snygga på fyllan:P

Saknar!!

haha glömmer aldrig!:P micka orka inte gå hem:P (en dörr imellan oss:P)

Alla samlade efter en lååång tid:)

Hahahaha den kvällen glömmer jag inte heller! tuffingarna då!

läääänge sen!:)

<3

en ute kväll=)

Bad i massor:P

shiit!! 4 år sen:O

Älskade roger=)

avslutar för den här gången med oss:)


Man blir helt varm i kroppen av alla gamla bilder:)


Mys dag!:)))

Hejsan!

Idag har jag haft en riktigt mysig dag!:) blev en promenad på "stan":) va inne på hm men hitta Inge kul! Eller fick med ögonfransfärg hem, men det funka ju inte alls tycker jag! Väl hemma igen blev det supermys framför en film:)) imorgon blir det nog ännu en mysig promenad:)

Nu är det den 11 och det är beräknat för syster!! :D hoppas den lille vill ut idag:))

Ne nu ska jag passa på och sova när Rasmus gör det:)

God natt!!:)

.....

Oxen Kärlek: Även om du tänker rätt mycket på kärlek är detta mer en vecka för sport eller familjeliv. Pengar: Något intressant händer och kanske klirrar det fint i kassan innan nästa vecka börjar. Turdag: Fredagen blir rolig och leder framåt.

Trööööttt!!

Jätte Massa trött! Idag har inte varit en bra dag:( men men! Nu ligger jag i sängen o lyssnar på rasmus som ligger i sin säng o pratar med sin måne:p matte ligger på min axel o snarkar som fan! Pratar i sömnen med haha:p

Matte: Det är mycket frågor nu!

Jag: Jasså? Vad för frågor!

Matte: Äh, bara massa ironi!

Aaahh så roligt att lyssna på:p

God natt!!

Det går inte...

Det går inte att slita sig ifrån SoA!:O haha Rasmus sover men inte jag:p men nu är det bara ett avsnitt kvar sen blir det godnatt! Matte ska gå upp nu och åka till jobbet Mohahahaha! Sitter o längtar lite också, kan va därför jag inte kan sova Höhö;) Ne nu ska jag glo vidare:) BYE BYE !!

8 Januari.

Hej alla glada och sura!

Idag runt halv tre kom Emma och Jessica o hämta mig och Rasmus för att åka till nrk:) skulle dit för att fira Jocke:) väl där så snodde gammelfarmor Rasmus och hade han hela tiden hehe:) jag umgicks med mina underbara vänner Hanna och Ronja:) Kom hem till k-Hult igen och där blev det att slänga sig på soffan och SOA :D skulle ha gått iväg o umgåtts med J och E men var på tok för seg för det!

Nu blir det att ge Rasmus mat sen försöka lägga han i sin säng för lite natt sömn! Men vi får väl se hur det går!

Det gör mig ganska ledsen! Men är bäst!:) plus att det finns alltid bättre:)

BYE BYE!!

Fredag:)

Nu är det lets dance:) o så blir det gOd mat och massa mys ikväll:) Rasmus ligger inne i sin säng vaken och pratar med sin måne haha!:) imorgon blir det kanske en resa till nrk:) Blir nog att åka med E och J:) Ne nu ska jag fortsätta att njuta av denna kväll!! BYE BYE!!

6 Januari.

wiihooo bara 5 dagar till det är beräknat för min älskade syster att föda=) är grymt nervös:P haha undra om hon pallar den lilla tunnisen:P det går nog bra=) KOOOOOMMM UUUUTT NUUUU! vill bli moster ju!:P

Idag då? joo dagen börja med att min älskade mamma och lillebror kom hit!:) mamma va lite små rädd när hon kom haha:P var ju världens oväder när hon körde hit:P Älskar när hon är här! saknar min familj i nrk massor:( kanske skulle ta o flytta?

när dom hade åkt gick jag o sov & matte åkte iväg o handla:) sen har vi bara kollat på SOA!!:D rasmus bara sover o sover.. alltså HELA tiden:S kanske ska ringa bvc imorgon o fråga om det verkligen ska va så:P nu har matte somnat och jag sitter o spelar wii..eller ja inte just nu för nu bloggar jag ju haha:P

nee nu blir det röka innan rasmus vaknar o ska ha mat! om han nu vill vakna annars får jag väl väcka han:P




BYE BYE!!

Bilder från nyår!=)

kvaliten är INTE den bästa. tagna med mobilen!


fix med mat :)


D Och M


PUE!=)



nu ser ni varför jag tycker om henne så mycket!!;D


Tolvslaget! är det matte som är puffarn eller?;P



danneliiiitoooooo!!!



haha båda danne har cp ögon:P



Nyårs puss!:) våran andra på 5 år haha:P


PUSS RÅÅ!



Två ganska trötta saker vid typ 6 på morgonen!

Jaja hade ett mysigt nyår iaf! lite anolrunda att inte HÄVA i sig sprit!! men att ta det LUGNT funkade det med:D



Nattblogg.

Har precis fått hem min katt plus en katt till:) nu ska jag spela lite Wii obsen försöka sova om det går:p längtar massa tills på torsdag då min underbara familj kommer hit:) sånt är så himla mysigt:) ne nu ska jag njuta av tystnaden=) BYE BYE!!

4 Januari.

Idag har det inte hänt allt för mycket...började planera lite men det blev ju inget tackvare en mupp:( har faktiskt mest sovit hela dagen, är helt slut efter alla vakna nätter... även fast rasmus sover så kan inte jag få någon ro till att sova.. o det börjar kännas kan jag säga.. Är för övrgit väldigt trött på allt just nu..igentligen är det inte ens värt att lägga energi på! MEN jag har min son att tänka på i allt också.. så det är bara att sätta på det där jätte roliga fake smilet! Men på vissa ställen har jag nått min gräns:) tur det finns andra härliga äventyr;D

Ne nu ska jag nog laga mig lite mat!=)


försöker men det räcker tydligen inte...är så trött på alla jävla tomma ord!



                        Älskar dig Rasmus!<3


BYE BYE!!


..........

sömnlös natt!! o sånt är ganska värdelöst! har världens jobbigaste huvudvärk också! Men lille son sover äntligen! och har sovit hela natten nästan!:) så dutti då! längtar som fan till den 29.e!! då kommer alla mina underbaringar hit!:D kommer bli en hel kul kväll tror jag=)


har suttit och glott runt lite:) man  kanske skulle ta o slå till?:D skulle va så himla skönt!=)


ditt äckliga beteende gör mig bara så mycke starkare:))






nee nu blir det nog en film till innan min älskade son vaknar!!:)

BYE BYE!!

Seg dag!!

Har inte hänt så mycke kul idag! Har bara varit hemma och tagit det lugnt:) Nu sitter jag och kollar på film:) är sjuuukt sugen på choklad men inget sånt hemma... Hua hur ska detta gå?:p





Jahop då var det bara att dra vidare ut på nya äventyr ännu en gÅng:)



BYE BYE!!

3 Januari.

Hello!

Har precis varit på BVC med rasmus:) Idag vägde han 5290 Och 59,5 lång:) han börjar bli stor den lille:) Nu ligger rasmus och sover... vill ju att han ska sova på nätterna men icke då! Lite svårt att hålla han vaken också:P
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra med... kanske blir en promenad med rasmus sen:)

ne skriver mer sen om det händer något spänande!

BYE BYE!!


Då har dag 2 detta år gått:)

Hejhopp!

Har varit en fartfylld dag idag!=) Rasmus hade äntligen somnat vid 7 på morgonen..men två timmar efter skulle vi upp för att göra oss iordning för nrk:) bara att packa ner Rasmus i vagnen o sen ner till tåget=) I norrköping blev det först hem till min underbara familj för att vänta in pappsen! När han kom så åkte vi till farmor och fira henne! Hela 70 år!! Grattis till henne<3 Efter en trvlig dag där så blev deet hem till mamma igen för att fira kevin som fyller år:) Ett grattis till min lille skit unge med!:) Sen blev det bara att packa ihop min lille son för att rulla ner på tåget igen:) Idag var det riktigt skönt att komma hem!!! Kom hem till ett nystädat och mysigt hem! tända ljus överallt och sen blev det en pizza på det också:)  var verkligen sjukt avslappnande! tack<3 Vi satte på en film o mös ner oss i soffan, men båda var så sjukt trötta så det blev sängen ganska fort..men efter två timmar vakna min lilla son igen:P Nu sitter jag o glor runt lite och har precis pratat med lilla hanna:) läääängtar till den 29 e:D






BYE BYE!!






Första dagen detta år då:)

Jahop då var det ett nytt år med nya härliga möjligheter!:) nyårs firandet blev väldigt lungt!:) spenderades med Matte,Rasmus,Mimmi,Danne,Danne och Putte:) blev mat lite alcohol och Wii spelande!:) att säga gott nytt år till min son var bland det mysigaste jag gjort! Iaf när han låg o log massor:) Idag är det lungt som bara den här hemma! Blir att käka mat med Jessica och Putte! Vi ska tjocka som fan haha. Och så blir det ju film mys på det med! Nee nog för nu! BYE BYE!!