Pigg kille mitt i natten! Jag diggar toffs...

img_5871 (MMS)

Pigg kille mitt i natten! Jag diggar toffsen på huvudet;) puss på den bästa!<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska inte en sådan liten pojke sova om klockan är 12 på natten?? Även om han inte vill, så ska väl inte du som mamma sitta och fotografera honom då? Det kallas rutiner!! Suck för omogna föräldrar!

2011-05-25 @ 08:00:55
Postat av: Anonym

Suck för omogna människor som kommenterar folks bloggar, när dom inte ens behöver bry sig. Och vad spelar det för roll om han ligger i sin säng och är klarvaken och blir fotograferad, dessutom utan blixt, eller om han ligger i en soffa och blir fotograferad utan blixt? bah..

2011-05-25 @ 11:20:58
Postat av: Nattis.

Igentligen ska jag inte ens behöva svara på det här för det är bara sjukt. Han hade precis fått mat av mig (vilket är en rutin VARJE natt) och så blev han pigg. Jag satt med min telefon och tog ett kort! Efter det gick jag och la honom igen och han somna! Så du, som kommenterar och inte vågar stå för vem du är kallar mig omogen!? Läs inte bloggen för det kommer förmodligen komma fler bilder serrö!

Postat av: Emma

Nattis ta inte åt dig! Tycker synd om människor som inte har något bättre för sig än att klaga på andra! Ledsen blir man när man ser sånt! :( som sagt, ta inte åt dig av sånt jävla trams!

2011-05-25 @ 23:50:40
Postat av: Anonym

Men lilla tjejen, en bebis på 6 månader har inget som helst behov av att äta på natten. Och du som skrivit innan, vad har du för erfarnheter utav barn? Antingen har du vuxna barn och har glömt bort, eller så har du inga alls. Nej, jag tycker inte att man fotograferar ett barn och "leker" med den klockan 12 på natten, då ska det sovas och vara i ett mörkt rum utan stoj och prat.



Likaså festadet.. Varför skaffa barn om man ska ut och röja och partaja efter redan 3 månader och då lämna bort sin lilla bebis? Hujeda mig!

2011-05-26 @ 08:29:01
Postat av: Nattis.

Frågan är ju om du verkligen har erfarenhet av barn? Mitt barn vaknar varje natt så dags och vill ha mat! Så JO det har han visst behov av! Eller jag kanske ska skita i att ge han mat när han är hungrig! Pfft NOT! Och jag lämna inte bort han då! Han var hemma med sin PAPPA! Haha seriöst skaffa dig ett liv istället för att försöka trycka ner annat folk! Och om du nu ens ska yttra dig så skriv ditt namn din fega jävel! Eller skit helt enkelt i att läsa min blogg:) och som sagt så tänker jag inte leva efter vad andra tycker! Jag lever såhär och är jävligt nöjd med det! Så när du vågar skriva vem du är DÅ kan jag ta en diskution med dig! Hej då!

2011-05-26 @ 13:07:58
URL: http://naattiiss.blogg.se/
Postat av: Jessi

jag däremot har inga barn! (och vet inte om, att vara barnvakt åt tvillingar mellan 3-7 månaders ålder när jag var 15år ung + vänner med barn + annat, räknas som erfarenhet av något slag) men jag kommer gärna med små kommentarer .. vad jag läst & hört(från barnmorskor, och mammor b.la.) så räknas det som "normalt" att ett barn upp till 1 år kan vakna mitt i natten och vilja ha mat. vissa till&med två ggr. men det vanligaste kanske är att dom slutar med det mellan 6 & 7 månader? men sen är alla barn olika och unika, precis som vem som helst. men som sagt, jag är ingen mamma. men att någon låter nedlåtande mot min vän accepterar jag inte. klart man kan ha åsikter.. men inte klanka ner bara för det.

2011-05-26 @ 15:13:15
URL: http://jelindfors.blogg.se/
Postat av: Mathias Lindfors

Inavlade rednecks som inte skriver vem man är ska bara hålla käften, ska man lägga sig i andras liv kan man ju då också vara "mogen" och skriva vem det är. Hon ska inte behöva försvara sig överhuvudtaget och förstår igentligen inte varför hon svarar alls på en rednecks inlägg... sköt dig själv och skit i andra och stör du dig så förbannat...sluta läs. peace



2011-05-26 @ 16:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback